2024. június 14.
Fradi Shop: Jelentős kedvezmények a Múzeumok Éjszakáján
A kulturális esemény napján kihagyhatatlan akciókkal várjuk szurkolóinkat a Fradi Shopban.

Június 22-én, szombaton rendezik idén a Múzeumok Éjszakáját, amelyen - a Nemzeti Színházzal karöltve - különleges programok várják az érdeklődőket a Fradi Múzeumban.

Az esemény napján meghosszabbítjuk a Fradi Shop nyitvatartását, ahol így 10:00-tól 00:00-ig vásárolhatnak szurkolóink. Egész napos kedvezményt biztosítunk üzletünkben és online shopunkban is különböző ajándéktárgyakra, köztük a zöld nyakpántra, illetve a focilabdás golyóstollra.

Látogatóinknak 10, szezonbérlettel rendelkező szurkolóinknak pedig 20 százalékos kedvezményt adunk minden megvásárolt termékre 19:00 és 00:00 között - csak és kizárólag a Groupama Arénában található Fradi Shopban! Ennek köszönhetően olcsóbban juthatnak hozzá például a történelmi FTC 125 és a Bajnokcsapat35 kollekció darabjaihoz is.

Az ajánlat kizárólag 2024. június 22-én, a megjelölt termékekre, a készlet erejéig érvényes, s az akció más kedvezménnyel nem vonható össze. A bérletes kedvezményt a bérlet és egy fényképes igazolvány felmutatásával együtt lehet érvényesíteni.

A Fradi Múzeum kilencedik alkalommal csatlakozik a Múzeumok Éjszakája kulturális rendezvényhez. Az FTC 2024-es programjaira a Nemzeti Színházzal karöltve, neves művészek részvételével kerül sor. A Fradi Múzeum és benne új, 125 év titkai című időszaki kiállításunk megtekintésén túl a karszalagot váltó vendégek jogosultak lesznek egy ingyenes stadionlátogatásra is, amely 10 és 18 óra között folyamatosan lehetséges a kijelölt útvonalon, egyénileg.

A programok tekintetében idén is színes a kínálat. Első körben a gyermekeknek szeretnénk kedveskedni. 11 órától, múzeumunk vetítőtermében a „Fradista leszek” című mesekönyvből tartanak felolvasást a Nemzeti Színház kiváló művészei. Különleges és felejthetetlen, interaktív produkcióra lehet számítani, amelybe szeretnénk bevonni a közönség soraiban helyet foglaló gyermekeket. Az óvodások/iskolások színészekké válhatnak! A szurkolókat ugyanis az eseményen résztvevő gyerekek alakíthatják, akik számára egy másik élményt is biztosítunk: kabalánkkal, a Fradi-sassal találkozhatnak.

14 és 15 óra között olimpiai és Európa-bajnoki bronzérmes, VVK-győztes, négyszeres magyar bajnok labdarúgó-legendánkkal, Rákosi Gyulával és a Nemzet Színészével, a Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas, Fradi-szurkoló Bodrogi Gyulával találkozhatnak az érdeklődők.

„Gólkirályok és kapitányok” címmel egyedi jelmezkiállítást is ajánlunk az eseményen résztvevők figyelmébe. A labdarúgást és a történelmet ötvöző tárlatra a Groupama Arénában, a főbejáratnál kerül sor.

Az eseményen történő részvétel karszalag megvásárlásához kötött. A karszalagokat a Groupama Aréna főbejárata mellett található Fradi Múzeumban nyitvatartási időben vehetik meg személyesen (kedd-péntek 10-18, szombat-vasárnap 10-16 óra között). A rendezvény napján, június 22-én 10 órától biztosítjuk a karszalagvásárlási lehetőséget a Fradi Múzeumban, egészen zárásig (00:00).

Cikkajánló

„125 év titkai” már online térben, 3D-ben is

Egyetlen link megnyitásával akár a saját otthonában is bejárhatja a teljes Fradi Múzeumot.

Mosolygós fiatalok és óriási tömeg a Fradi Múzeumban

Idén is nagy érdeklődés övezte a Múzeumok Éjszakáját a Fradi Múzeumban.

Múzeumok Éjszakája: 21 óráig látogatható a stadion

A meghirdetetthez képest hosszabban, 21 óráig vehető igénybe a stadionlátogatás a Múzeumok Éjszakáján.

Június 23-án zárva tart a Fradi Múzeum

Június 25-én, kedden már ismét látogatható lesz az intézmény.

Új FTC Napló - 1926

A Fradi Múzeum sorozatának legújabb része az 1926-os év történéseit dolgozza fel.

Múzeumok Éjszakája: Színes programok neves színészekkel

A Nemzeti Színházzal karöltve különleges programok várják a résztvevőket a Fradi Múzeumban június 22-én.

Új FTC Napló – 1925

A Fradi Múzeum sorozatának legújabb része az 1925-ös év történéseit dolgozza fel.

Új FTC Napló – 1924

A Fradi Múzeum sorozatának legújabb része az 1924-es év történéseit dolgozza fel.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin