2021. április 19.
UP: Nagy győzelem a MOL Fehérvár ellen
Az U19 szoros meccsen maradt alul a győriekkel szemben, az U15 viszont kiütéses győzelmet aratott.

U19 

A bajnokság rájátszásának 8. fordulójában legidősebb utánpótláscsapatunk az ETO FC Győr vendégeként lépett pályára. A végig szoros összecsapáson egyetlen gól esett, igaz, ezt a hazaiak szerezték, a 36. percben Varga Marcell Nataniel talált a kapunkba, így a győriek 1-0-ra győztek.

U17

U17-es csapatunk hazai pályán játszott a DVTK-val az FTC-MVM Népligeti Sportközpontban. A mérkőzés jól kezdődött a mieink szempontjából, hiszen a 10. percben Ördög Balázs góljával megszereztük a vezetést, ám a félidő végét nagyon megnyomták a vendégek, és az utolsó negyedórában háromszor is mattolták az FTC védelmét, így a félidőre 3-1-es DVTK vezetéssel mehettek a csapatok, és az eredmény a folytatásban sem változott, a miskolciak elvitték a három pontot a Népligetből.

U16

Az eggyel fiatalabb ifistáinkra örökrangadó várt az MTK ellen. Az első játékrész 35. percében a kék-fehérek szerezték meg a vezetést Barkóczi Benedek góljával, majd a fordulás után Hegedűs Tamás és Bán Gergő is betalált. Csapatunk azonban nem adta fel és ment előre a becsületgólért, ami a 89. percben meg is született Berényi Erik jóvoltából. Így alakult ki a 3-1-es végeredmény.

U15

U15-ös fiataljaink a MOL Fehérvárt fogadták a Népligetben. Csapatunk nagy lendülettel kezdte a mérkőzést, aminek meg is lett az eredménye, ugyanis a 22. percben Bagi Ádám Gyula góljával megszerezte a vezetést az FTC, sőt, két perccel később Csánk-Takács Kristóf is betalált. Még az első játékrész vége előtt Godena Gábor gondoskodott a még megnyugtatóbb előnyről a félidőre. A fordulás után, az 58. percben Ádámszki Milán István megszerezte csapatunk negyedik gólját, míg a vendégek erejéből csak a szépítésre futotta, így U15-ös csapatunk 4-1-re legyőzte a MOL Fehérvárt.

Cikkajánló

Leány up: idegenben zárult a felsőházi rájátszás

U15-ös lányaink döntetlent játszottak a PMFC-vel, míg U17-es csapatunk kikapott az MTK otthonában.

Az utolsó fordulókat játszották utánpótlás csapataink

Egyedül U16-os labdarúgóinkra vár még egy mérkőzés.

Két győzelem, egy döntetlen

Három utánpótlás labdarúgócsapatunk lépett pályára a hétvégén.

Legyőzte az Újpestet az U19

Az U17 döntetlent játszott, U14-es labdarúgóink kikaptak a hétvégén.

Egy döntetlen, két vereség

Három utánpótlás labdarúgócsapatunk lépett pályára a hétvégén.

"Méltón meg emlékeztünk Albert Flóriánra"

Az FTC utánpótlásának szakmai igazgatója méltatta az Albert-tornát.

Albert-torna: a jövő a pályán

U9-es labdarúgócsapatunk ezüstérmet szerzett az immár hagyománnyá vált eseményen.

Két győzelem, egy döntetlen, egy vereség

Négy utánpótlás labdarúgócsapatunk lépett pályára a hétvégén.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin