2021. március 15.
Kiütöttük a DVTK-t; hatgólos iksz a Kisvárdával
Mozgalmas hetet zártak utánpótlás labdarúgócsapataink: öt győzelem és két döntetlen a mérleg.

U16
A bajnokság rájátszásának 3. fordulójában a Győrt fogadtuk a Népligetben. Bár a szeptemberben egy hét gólt hozó meccsen 4-3-ra nyertünk, ezúttal mindkét csapat gól nélkül maradt és megosztozott az egy-egy ponton. Jobb gólkülönbségének köszönhetően a Budapest Honvéd vezeti a tabellát, a Fradi szorosan a második helyen áll.

U15
Egy korosztállyal lejjebb az FTC a 19. fordulóban a Kisvárda vendége volt. Az első félidő 29. percében Szulimán Roland Csaba volt eredményes, ez a találat, mint később kiderült, 1-0-s győzelmet ért a Fradinak.

U14
Az U14-eseknél két fordulót is játszott a Ferencváros. A bepótolt 16. fordulóban kiütéses, 5-1-es győzelmet arattunk a DVTK felett az FTC-MVM Népligeti Sportközpontban. Szokoli Szilárd és Knáb Zsombor duplázott, rajtuk kívül még Gólik Benjámin volt eredményes. A hétvégén az U15-ös csapathoz hasonlóan a Kisvárda várt Máté Roland együttesére. A hatgólos meccsen végül 3-3-as döntetlen született, a Fradi ráadásul kétgólos hátrányból állt fel Hajdu Bálint két és Kern Ákos egy góljának köszönhetően. Ebben a korosztályban az FTC továbbra is esélyes a bajnoki címre, jelenleg három pont a lemaradása a listavezető DVSC mögött.

U13
A korosztály Közép-Nyugati csoportjában szereplő FTC-re két meccs várt az elmúlt héten. A 12. fordulóban Soroksáron nyertünk 3-0-ra Hunya Ákos duplájával és Garai Bence találatával, majd a hétvégén, a 13. fordulóban a Kelent győztük le hazai pályán 2-1-re. Gyenes Lóránt és Bokros Bertold volt eredményes. Csapatunk ezzel a két sikerrel átvette a vezetést a tabellán.

U12
A legfiatalabbak szintén a Kelennel mérkőztek a 13. fordulóban. A duplázó Biri Patrik és Mekterovic Melentije vezérletével 3-1-re győztünk. Bár a Fradi jelenleg csak harmadik, egy meccsel kevesebbet játszott a csupán három pont előnnyel első Vasas Kubala Akadémia és a második UTE mögött.

Cikkajánló

UP: gólgazdag bajnoki meccset vívott az U14

A múlt hétvége mérlege egy győzelem és négy döntetlen a labdarúgó utánpótlásban.

UP: Veretlen hétvége

Két győzelem és egy döntetlen csapataink mérlege az utánpótlásban.

UP: óriási fordítás a U19-ben

A múlt hétvégén négy utánpótlás labdarúgócsapatunk is pályára lépett.

UP: kiszakadt a gólzsák az U14-ben

A hétvégén négy győzelmet arattak utánpótlás labdarúgócsapataink.

UP: Fordulatos meccset nyert az U19

Két-két győzelem és egy vereség a hétvége mérlege a labdarúgó utánpótlásban.

UP: Egy pontot szereztünk

A hétvégén négy csapatunk is pályára lépett a labdarúgó utánpótlásban.

U15: hetedik hely az ausztriai tornán

U15-ös játékosaink a holland Ajax Amszterdam akadémistáit előzték meg a rangos nemzetközi tornán.

Rangos nemzetközi tornán szerepel U15-ös csapatunk

Korosztályos együttesünk a Bayern München és a Dinamo Zagreb fiataljaival került egy csoportba.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin