2024. május 29.
Fradi-ünnep három vármegyében is
Három nap alatt Bátonyterenyére, Kisújszállásra és Sarkadkeresztúrra is ellátogatnak öregfiúink.

Nagy sikerrel és töretlen lelkesedéssel járja az országot a Ferencváros öregfiúk labdarúgó bajnokcsapata, amelyre a hét végén három nap alatt három vármegyében három fellépés vár. Elsőként, május 31-én, pénteken délután Nógrád vármegye harmadik legnagyobb városában, Bátonyterenyén játszanak a hajdani kedvencek. A nagy érdeklődéssel várt mérkőzés 16.30-kor kezdődik, a Ferencvárost pedig bajnokok, kupagyőztesek, gólkirályok, az 1995-ös Bajnokok Ligájában szerepelt labdarúgók képviselik, így például a városi sporttelepre kilátogató nézők találkozhatnak Szűcs Mihállyal, Keller Józseffel, Lisztes Krisztiánnal, Koch Róberttel, Máté Csabával, Józsi Györggyel, Fischer Pállal, Dukon Bélával, s persze másokkal is. A Fradi küldöttsége kisebb, nagyobb ajándékokkal, klubot népszerűsítő szóróanyagokkal már jóval a kezdés előtt Bátonyterenyére érkezik, ez által a szurkolóknak mérkőzés előtt és utána is lesz lehetőségük közös fotók elkészítésére, kötetlen beszélgetésre a népszerű sportemberekkel.

Másnap, azaz, június 1-én aztán Kisújszállásra utazik a csapat, 17 órakor ugyanis gálamérkőzésre kerül sor a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei városban. Kisújszálláson nagyon sok Ferencváros szurkoló él, akik rendszeresen látogatják a különböző szakosztályok mérkőzéseit, no meg a korábbi években is nagy sikerrel rendezték meg a két öregfiúk csapat közötti találkozót, amely rendre szépszámú publikumot vonzott. Most sem lesz ez másként, a hírek szerint a környező városokból, településekről – így például Szolnokról, Karcagról, Fegyvernekről, Kenderesről és Kunhegyesről - is érkeznek drukkerek, ráadásul a Fradiban Kisújszálláson is bajnokok, kupagyőztesek, többek közt az 1975-ös KEK fináléban és az 1995-ös Bajnokok Ligája csoportkörben szerepelt futballisták lépnek pályára a Porcsalmi Lajos sporttelepen, ahol a nézők találkozhatnak Mucha Józseffel, Keller Józseffel, Fischer Pállal, Koch Róberttel, Józsi Györggyel, Fehér Ádámmal, Bubcsó Norberttel és másokkal is. A mérkőzéssel azonban még nem ér véget a Fradi-ünnep, este ugyanis a Kumániában a drukkerek a legendás játékosokkal együtt nézhetik meg a Real Madrid-Dortmund Bajnokok Ligája döntőt, egyben kérdéseket is feltehetnek majd az egykori kedvenceknek. AZ FTC látogatását komoly érdeklődés előzi meg és természetesen Kisújszállásra sem üres kézzel, hanem kisebb, nagyobb ajándékokkal érkezik a zöldek küldöttsége. 

Vasárnap kora délután aztán Békés vármegyében, Sarkadkeresztúron zárul a Ferencváros öregfiúk csapatának hétvégéje. Az egykori kedvencek a várva várt futballgálán az első félidőben a friss megye III-as bajnokcsapat ellen ellen lépnek pályára, később aztán a hazaiaknál az öregfiúk is szerepet kapnak. A 15 órakor kezdődő mérkőzésen az FTC-t a tradíciónak megfelelően – ahogyan Bátonyterenyén és Kisújszálláson– vasárnap Sarkadkeresztúron is bajnokok, kupagyőztesek, magyar gólkirály, s az 1995-ös Bajnokok Ligájában szerepelt gárda néhány tagja képviselik. A sarkadkeresztúri futballünnepre kilátogató szurkolók többek közt láthatják zöld-fehér mezben Keller Józsefet, Fischer Pált, Nyilas Eleket, Koch Róbertet, Mucha Józsefet, Józsi Györgyöt, Csiszár Zoltánt, Bubcsó Norbertet, Fehér Ádámot, s természetesen másokat is. A Ferencváros játékosai már kora délután megérkeznek Sarkadkersztúrra, hogy a viharsarki községben is több órát együtt töltsön a Fradi-szurkolókkal, ez által legyen idő a helyi és környékbeli fradistákkal való találkozásra, beszélgetésre és közös fotózásra.

Cikkajánló

Városnapi Fradi-gála Dévaványán

Július 13-án, szombaton Dévaványára látogat öregfiúk labdarúgócsapatunk.

Fradi-ünnep Osliban és Füzesabonyban

Két vármegyébe is ellátogat öregfiúnk-csapatunk a hétvégén.

Nyárnyitó Fradi-ünnep a felvidéki Vágán

Egy negyven évvel ezelőtti mérkőzés visszavágóját rendezik meg a felvidéki településen.

Futballgála a Fradival Ősiben

Veszprém vármegyébe látogat öregfiúk-csapatunk.

Fradi-ünnep Beremenden, Kisalagon és Talloson

Nagy sikerrel és lankadatlan lelkesedéssel járja az országot a Ferencváros öregfiúk labdarúgócsapata.

Bronzérmes lett öregfiúk labdarúgócsapatunk

A Dunaharaszti hazai 5-0-s legyőzésével biztosítottuk be harmadik helyünket a tabellán.

Fradi-ünnep Oroszlányban és Ecsegen

Május 25-én és 26-án két helyszínre is ellátogat öregfiúk-csapatunk.

Öregfiúk: döntetlen az RTK ellen

Hiába fordítottunk egygólos hátrányból, 2-2-es döntetlent játszottunk az RTK vendégeként.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin