2022. június 3.
Fradi-ünnep Zalacsében és Iváncsán
Szombaton és vasárnap is pályára lép az FTC népszerű csapata.

Továbbra is hatalmas népszerűségnek örvend és nagy sikerrel járja az országot a Ferencváros Fradi öregfiúk labdarúgócsapata, amely az előttünk álló pünkösdi hosszú hét végén kétszer is pályára lép. Előbb június 4-én, szombaton, Zala megyében, egészen pontosan Zalacsében, majd egy nappal később Fejér megyében, Iváncsán áthatják futballozni a szurkolók Kelleréket.

A szombati zalacsébi futballgála a helyi klub 75. születésnapját ünnepli majd, a mérkőzés 15 órakor kezdődik, a ferencvárosi küldöttséget pedig már Zalaegerszegről autóval vezetik fel a kisközség sporttelepéig. A Ferencvárost a szokásoknak megfelelően Zalacsében is több generáció tagjai képviselik, így például az 1975-ös KEK fináléban, vagy az 1995-ös Bajnokok Ligája csoportkörében szerepelt együttesből is láthatnak játékost a nézők, miként bajnokokat, kupagyőzteseket, no meg két honi gólkirályt is, többek közt a már említett Keller Józsefet, továbbá Mucha Józsefet, Fischer Pált, Igor Nicsenkót, Szenes Sándort, Kardos Ernőt, Holló Richárdot, s persze másokat is.

Egy nappal később, vagyis június 5-én, vasárnap aztán Fejér megyébe, Iváncsára hivatalos a Fradi, méghozzá a stadion névadó ünnepségére. A nagy érdeklődéssel várt mérkőzés 17 órakor kezdődik, a Ferencvárost pedig a község kicsinosított sporttelepén is több egykori népszerű labdarúgó képviseli, az érdeklődők láthatják például a gyepen az 1995-ös Bajnokok Ligájában szerepelt együttesből Telek Andrást, Dejan Milovanovicsot, Keller Józsefet, két hajdani gólkirályt, Fischer Pált és Igor Nicsenkót, no meg, további bajnokokat és kupagyőzteseket is. Az iváncsai Fradi ünnepen a nagyszerű hangulat garantált, hiszen a községben óriási népszerűségnek örvend a Ferencváros, a szervezők és a hajdani közkedvelt futballisták is nagy örömmel készülnek a futballgálára.

Az FTC küldöttsége mindkét helyszínre kisebb ajándékokkal, klubot népszerűsítő szóróanyagokkal már az ünnepélyes bemutatás előtt egy órával megérkezik, hogy bőven legyen idő beszélgetésre és közös fotózásra a hűséges zalacsébi és iváncsai fradistákkal. Mindez aztán folytatódhat a két ünnepi gálamérkőzés után is.

Cikkajánló

Pályaavató a Fradival Mezőladányban

Július 27-én, szombaton újra Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyébe, ezúttal Mezőladányba látogatnak öregfiúink.

Fradi-ünnep Magyaregresen

Somogy vármegyébe látogat öregfiúk-csapatunk.

Városnapi Fradi-gála Dévaványán

Július 13-án, szombaton Dévaványára látogat öregfiúk labdarúgócsapatunk.

Fradi-ünnep Osliban és Füzesabonyban

Két vármegyébe is ellátogat öregfiúnk-csapatunk a hétvégén.

Nyárnyitó Fradi-ünnep a felvidéki Vágán

Egy negyven évvel ezelőtti mérkőzés visszavágóját rendezik meg a felvidéki településen.

Futballgála a Fradival Ősiben

Veszprém vármegyébe látogat öregfiúk-csapatunk.

Fradi-ünnep Beremenden, Kisalagon és Talloson

Nagy sikerrel és lankadatlan lelkesedéssel járja az országot a Ferencváros öregfiúk labdarúgócsapata.

Fradi-ünnep három vármegyében is

Három nap alatt Bátonyterenyére, Kisújszállásra és Sarkadkeresztúrra is ellátogatnak öregfiúink.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin