2024. június 5.
Fradi-ünnep Beremenden, Kisalagon és Talloson
Nagy sikerrel és lankadatlan lelkesedéssel járja az országot a Ferencváros öregfiúk labdarúgócsapata.

Öregfiúk labdarúgócsapatunk június 7-én, pénteken délután Baranya vármegyében, egészen pontosan, Beremenden lép pályára. A nagy érdeklődéssel várt mérkőzés Magyarország legdélibb községében 15 órakor kezdődik a Beremendi Építők öregfiúk együttese ellen, a Ferencvárost pedig bajnokok, kupagyőztesek, gólkirályok, az 1995-ös Bajnokok Ligájában szerepelt labdarúgók képviselik, így például a Varga Dezső sportcentrumba kilátogató nézők találkozhatnak Mucha Józseffel, Zoran Kunticcsal, Józsi Györggyel, Fischer Pállal, Dukon Bélával, Horváth Péterrel, Kardos Ernővel, s persze másokkal is. A Fradi küldöttsége kisebb-nagyobb ajándékokkal, klubot népszerűsítő szóróanyagokkal már jóval a kezdés előtt Beremendre érkezik, ez által a szurkolóknak mérkőzés előtt és utána is lesz lehetőségük közös fotók elkészítésére, kötetlen beszélgetésre a népszerű sportemberekkel. A futballgálát követően Nótár Mary koncert fokozza a hangulatot a Dráva közelében fekvő községben.

Másnap, azaz, június 8-án a budapesti agglomerációba, a Fót városához tartozó Kisalagra hivatalos a csapat, 14 órakor ugyanis a Kisalagi Nap keretében ünnepi minitornára kerül sor az FTC, a Színészválogatott és a helyi öregfiúk együttesei részvételével. A Németh Kálmán úti sporttelepre kilátogató nézők a Fradiban ezúttal is bajnokokat, kupagyőzteseket, többek közt az 1995-ös Bajnokok Ligája csoportkörben szerepelt futballistákat láthatnak a pályán, így éppenséggel találkozhatnak Telek Andrással, Zoran Kunticcsal, Dejan Milovanoviccsal, Fischer Pállal, Józsi Györggyel, Bubcsó Norberttel, Horváth Péterrel, Dukon Bélával és másokkal is. AZ FTC látogatását komoly érdeklődés előzi meg és természetesen Kisalagra is kisebb, nagyobb ajándékokkal érkezik a zöldek küldöttsége, a minitorna után pedig 19 órától fergeteges Edda koncerttel zárhatják a napot az érdeklődők.

Vasárnap délután aztán Felvidéken, a Galánta közelében található Talloson, fejeződik be a Ferencváros öregfiúk csapatának hétvégi programja. Az egykori kedvencek a várva várt futballgálán a tallosi futballklub 90. születésnapját ünneplik a felvidéki Fradi-szurkolókkal együtt. A 17.30-kor órakor kezdődő mérkőzésen az FTC-t a tradíciónak megfelelően – ahogyan Beremenden és Kisalagon– vasárnap is bajnokok, kupagyőztesek, hajdani népszerű futballisták képviselik. A tallosi futballünnepre kilátogató szurkolók többek közt láthatják zöld-fehér mezben Szkukalek Igort, Zoran Kunticsot, Dejan Milovanovicsot, Fischer Pált, Mucha Józsefet, Józsi Györgyöt, Bubcsó Norbertet, Dzurják Józsefet, s természetesen másokat is. A Ferencváros játékosai már jóval a kezdés előtt megérkeznek Tallosra, hogy a Galánta szomszédságában lévő községben is több órát együtt töltsön a Fradi-szurkolókkal, ez által legyen idő a helyi és környékbeli fradistákkal való találkozásra, kiadós beszélgetésre, közös fotózásra egyaránt.

Cikkajánló

Jótékonysági Fradi-ünnep Györkönyben

Augusztus 10-én, szombaton Györkönybe látogat a Ferencváros öregfiúk labdarúgócsapata.

Pályaavató a Fradival Mezőladányban

Július 27-én, szombaton újra Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyébe, ezúttal Mezőladányba látogatnak öregfiúink.

Fradi-ünnep Magyaregresen

Somogy vármegyébe látogat öregfiúk-csapatunk.

Városnapi Fradi-gála Dévaványán

Július 13-án, szombaton Dévaványára látogat öregfiúk labdarúgócsapatunk.

Fradi-ünnep Osliban és Füzesabonyban

Két vármegyébe is ellátogat öregfiúnk-csapatunk a hétvégén.

Nyárnyitó Fradi-ünnep a felvidéki Vágán

Egy negyven évvel ezelőtti mérkőzés visszavágóját rendezik meg a felvidéki településen.

Futballgála a Fradival Ősiben

Veszprém vármegyébe látogat öregfiúk-csapatunk.

Fradi-ünnep három vármegyében is

Három nap alatt Bátonyterenyére, Kisújszállásra és Sarkadkeresztúrra is ellátogatnak öregfiúink.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin