2020. augusztus 16.
NB III: kézben tartott mérkőzés, megérdemelt győzelem
NB III-as csapatunk Ramadan, Leandro, Pócsik és Gera góljával 4-1-es győzelmet aratott a Majosi SE otthonában.

A Ferencváros második számú labdarúgócsapata a Kecskemét legyőzése, az élvonalbeli támadókkal felálló Paks II elleni 0-0, valamint az Újpest II elleni 2-1-es sikert követően a Majosi SE együtteséhez látogatott az NB III Közép csoportjának negyedik fordulójában.

A Fradi várta jobb helyzetből a találkozót: az eddig lejátszott három összecsapáson hét pontot sikerült szereznie, ezzel pedig a tabella harmadik helyén állt. Ami a házigazdát illeti, csupán egyetlen döntetlenre futotta a Tolna megyei együttestől, ami a 18. pozíciót eredményezte.

A mieink a Szécsi – Orosz, Molnár, Iyinbor, Csontos – Csonka, Leandro, Damir Redzic, Katona - Pócsik, Ramadan felállásban kezdett a Majos SE otthonában.

A Ferencváros kezdte jobban a találkozót, szinte azonnal ott termett a hazai kapu előtt. Már az első percekben érezni lehetett a vendég dominanciát, de jó ideig nem sikerült ezt gólra váltani. Végül az Újpest II ellen hatalmas gólt szerzett Ramadan a 12. percben megtörte a jeget (0-1). A Fradi ezt követően sem vett vissza, sorra dolgozta ki a nagyobbnál nagyobb helyzeteket, de a tolnaiak kapusa remek napot fogott ki, gyakorlatilag ő tartotta életben a hazai csapatot. A szünetig már nem is változott az eredmény.

A fordulás után magasabb fokozatra kapcsoltak Máté Csaba tanítványai, szerették volna bebiztosítani előnyüket, de Steinbach Gergő állta a sarat. A második ferencvárosi gólra egészen a 68. percig kellett várni, amikor Leandro tudta növelni az előnyt (0-2). Nem sokáig lehetett örülni, ugyanis egy veszélyes pontrúgás után Steinbach Máté szépített (1-2). Izgalmas lett a találkozó hajrája, de a 88. percben a csereként beálló Gera Zalán büntetőhöz juttatta a Fradit, amit Pócsik magabiztosan értékesített (1-3). Az utolsó percekben az előbb említett Gera is betalált, lezárva a találkozót (1-4).

A mérkőzést követően Máté Csaba vezetőedző értékelt:

- Gyakorlatilag az első perctől kezdve mi irányítottunk, mi domináltunk. Rengeteg helyzetet sikerült kialakítanunk, de ezeket nem tudtuk kihasználni, ebben pedig hatalmas szerepe volt a hazai kapusnak, aki végig remekül teljesített – mondta Máté Csaba vezetőedző. - Egygólos előnnyel mentünk a szünetre, aminek többnek kellett volna lennie. A fordulás után sikerült lőnünk még egyet, amire ugyan volt válaszuk, de azt hiszem a harmadik gól végleg lezárta a meccset. Nagyon örülök, hogy a fiatalok ismét sikeresen helyt álltak. Gera Zalán csereként beállva nem csupán összehozott egy büntetőt, de ezután be is talált. A célunk egyértelműen az volt, hogy három ponttal gazdagodjunk.

NB III, Közép-csoport, 4. forduló
Majosi SE - FTC II 1-4 (0-1)

FTC II: Szécsi - Orosz, Molnár, Iyinbor, Csontos - Csonka, Leandro, Damir Redzic (Hajdú), Katona (Gera) - Pócsik, Ramadan (Mazzonetto)

Gólszerzők: Ramadan (12'), Leandro (68'), Pócsik (88' - büntető), Gera (92')

Cikkajánló

Négygólos győzelemmel zártuk az idényt

Az FTC II 4-0-ra nyert a Paks II ellen a labdarúgó NB III Dél-Nyugati csoportjának utolsó fordulójában.

Vereséget szenvedtünk Nagykanizsán

Az FTC második számú labdarúgócsapata idegenben 3-1-re kikapott a Nagykanizsától.

Négy gólt szerezve nyertünk a rangadón

Az FTC második számú labdarúgócsapata hazai pályán 4-0-ra legyőzte a Dunaföldvárt.

Hátrányból felállva győzött az FTC II

NB III-as labdarúgócsapatunk egygólos hátrányból Manner és Horváth góljával fordított és nyert 2-1-re.

NB III: Győzelem a PTE-PEAC ellen

Második számú labdarúgócsapatunk 2-1-es győzelmet aratott a pécsiek ellen.

NB III: Vereség a Szentlőrinc otthonában

Második csapatunk 6-2-es vereséget szenvedett.

NB III: Győzelem az Érd ellen

Második csapatunk 3-0-ra verte az Érdet.

NB III: Kétgólos vereség Kaposváron

Második számú labdarúgócsapatunk 2-0-ra maradt alul a Kaposvári Rákóczi vendégeként.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin