2024. augusztus 19.
Zajlik a licit az Újpest elleni dedikált meccslabdára
Nigériai szélsőnk, Tosin Kehinde parádés góljának labdája 100 ezer forintnál jár.

Mint megírtuk, drukkereink szerda éjfélig licitálhatnak az Újpest elleni 1-0-s győzelem dedikált meccslabdájára. A mindent elődöntő találatot szerző Tosin Kehinde labdája 100 ezer forintnál jár.

Ajánlataikat az arveres@fradi.hu e-mail címre küldhetik el a mérkőzést követő harmadik munkanapon éjfélig. Az árverés állását a találkozó után minden nap közzétesszük a fradi.hu-n. A meccslabdák kikiáltási - egyben bolti - ára 57.990 ezer forint!

A licitekből befolyó nettó összeget az FTC klubalapítványa, az Albert Alapítvány kapja.

Az Albert Alapítványról

Az Albert Alapítványt két magánszemély alapított 2010-ben. Az alapítványnak 2011 októberéig maga a névadó, aranylabdás legendánk, Albert Flórián volt az elnöke. A Császár halála után, 2012. június 12-től, Sipos Jenő személyében új elnökkel és kibővített célokkal láttunk munkához. Az új célkitűzéseknek köszönhetően az alapítvány neve szintén megváltozott - Albert Flórián Labdarúgó Utánpótlás- és Sportalapítvány lett. 2013 májusában az alapítók Kubatov Gábort, klubunk elnökét jelölték ki az elnöki tisztségre, aki jelenleg is betölti ezt a pozíciót.

Az alapítvány megalapítása óta több olyan projekt is elindult, amelyekből azóta hagyomány lett. Ilyen például a Fradi Családi Nap, amelyet minden évben megrendez az alapítvány és az FTC szoros együttműködésben az FTC-MVM Népligeti Sportközpontban, illetve az Albert Flórián emléktorna-sorozat. Elindult egy iskolai akció is, amelynek keretében a diákokat a rendszeres sportolással, ennek előnyeivel, élményeivel ismertettük meg, ebből nőtte ki magát a Fradi Suli Program.

Fontos kiemelni továbbá azokat a díjakat, amelyeket minden évben átad az alapítvány. Az első kitüntetettek már 2013-ban átvehették az Albert-díjat: ezt utánpótlás-labdarúgóink közül a legjobb, illetve a legtöbb gólt elérő játékos kapta meg, de életműdíjat kapott a legeredményesebb nevelőedzőnk is.

A díjak mellett több sportoló részesül alapítványi támogatásban, azokat a sportolókat támogatja az alapítvány egész évben, akik eredményeikkel, hozzáállásukkal és szorgalmukkal méltóképpen képviselték a Ferencvárosi Torna Clubot. Közöttük vannak, akik kiemelt támogatásban részesülnek, de nemcsak ők kapnak hozzájárulást a sportkarrierjükhöz. A kiemelt, szakosztályi versenyzők támogatása mellett több tehetséges labdarúgót sikerült már felkarolnia az alapítványnak, akiket az ország különböző pontjain találtunk meg.

A névadó hírnevének megőrzése, ezen keresztül a magyar labdarúgó-kultúra és a sportemlékek ápolása szintén fontos feladata az alapítványnak. Az ország több pontjára, sőt, már a határokon túlra is többször eljutott az Albert Flórián emlékkiállítás.

Cikkajánló

Ezzel a kerettel vívhatjuk ki az UEL-főtáblára jutást

Vezetőedzőnk, Pascal Jansen kijelölte keretét a Borac Banja Luka elleni UEFA Európa Liga-playoff párharcra.

UEL-playoff kihagyhatatlan programkínálattal

Érdemes lesz időben érkezni a stadionba a Borac Banja Luka elleni mérkőzésünkre.

Új igazolásunk már családjának is bemutatta a Fradit

Virgil Misidjant a derbin átélt élménye megerősített abban, hogy a Ferencvároshoz szeretne igazolni - VIDEÓ

Gólerős szélsőt igazoltunk

A suriname-i válogatott Virgil Misidjan holland és német élvonalbeli tapasztalattal Szaúd-Arábiából érkezik.

UEL-playoff a Fradi Kamionnal

Kitűnő szurkolói élmények várják szurkolóinkat klubunk országjáró járművénél a Borac Banja Luka elleni mecsen.

Jöhet a Fradi Racing? Ők vezetnék F1-es autóinkat!

Wéber Gábor a Formula-1 mellett a Fradi szerelmese is – VIDEÓ!

Varga Barnabás: „Bátorság? Na, azzal nem volt gond!”

A derbin parádés gólt szerző Tosin Kehinde a pályára lépese előtt magát motiválta - VIDEÓ

Pascal Jansen: „A fiúk mindig hisznek a győzelemben”

Vezetőedzőnk elégedett játékosaival, akik az utolsó másodpercig küzdöttek a pályán.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin