2024. június 7.
Vegye meg szezonbérletét, értékes ajándékokat nyerhet!
Vespa motor, népligeti edzéslátogatás, VIP Gold jegyek és bérletár visszatérítés is a nyeremények között.

Férfi labdarúgócsapatunk begyűjtötte sorozatban hatodik, összességében pedig 35. magyar bajnoki elsőségét, így az elmúlt hat szezonhoz hasonlóan ismét a Bajnokok Ligája selejtezőjében indulhat. A Real Madrid BL-sikere után azonban az eddigiekkel ellentétben ezúttal egy körrel később, a második körben csatlakozunk be a selejtezősorozatba. Hogy ez miért fontos? Azért, mert drukkereink az első nyári európai tétmérkőzésünkig, azaz július 22-e, hétfő éjfélig kedvezményes áron vehetik meg a 2024/25-ös idényre szóló szezonbérletüket.

Ez azonban még nem minden! Különleges nyereményjátékkal is készülünk bérletvásárló szurkolóinknak: ha megveszik a következő szezonra szóló bérletüket az első nemzetközi tétmeccsünkig (július 22., hétfő éjfélig – természetesen azok is részt vesznek a nyereményjátékban, akik már megvették bérletüket), akkor nem csak kedvezményesen láthatják kedvenceiket az idény során, de értékes nyereményekért is versenybe szállhatnak. Ha a fent jelzett időpontig (július 22., hétfő 24.00) megveszi bérletét, akkor amint elérjük a 8000 bérletest, részt vehet nyereményjátékunk sorsolásán, ahol a fődíj egy Vespa motor lesz.

A Vespa motor mellett 4 fő részére kisorsolunk egy-egy Meet&Greet lehetőséget, ami azt jelenti, hogy a szerencsések élőben tekinthetik meg bajnoki címvédő együttesünk népligeti edzését, majd azt követően találkozhatnak és fotókat is készíthetnek a kedvencekkel. A bérletvásárlók között továbbá kisorsolunk 4 páros VIP Gold belépőjegyet egy hazai NB I-es bajnokira, 10 főnek visszautaljuk megvásárolt bérletének árát, valamint klubunk felajánlásával 8 dedikált Fradi-mez is gazdára talál. 7 szerencsés drukkerünk páros Telekom VIP belépőt nyerhet egy hazai bajnokira, míg 15 főnek egy páros stadiontúra lesz a nyereménye.

Felhívjuk drukkereink figyelmét, hogy nyereményjátékunkban csak azok vehetnek részt, akik kiváltották szezonbérletüket az első nemzetközi tétmérkőzésünk napjáig (várhatóan július 22., kedd, 24.00). A játékban természetesen a korábban bérletet vásárolt szurkolóinknak is lesz esélye az értékes ajándékok megnyerésére, melyet akkor sorsolunk ki, ha elérjük a 8000 bérletest.

Ne hagyja ki a lehetőséget, csatlakozzon klubunk bérletes táborához! Szurkoljon a helyszínről Dibusz Déneséknek, és szálljon versenybe az értékes nyereményekért! A bérletvásárlásról IDE kattintva minden információt megtalál! A nyereményjáték szabályzata IDE kattintva érhető el.

Cikkajánló

,,Nem látszódott a különbség a pályán”

Owusu Kwabena a West Hamnek lőtt szépségdíjas gólja után nyilatkozott a FradiMédiának - VIDEÓ!

Döntetlen a 463,5 millió eurót érő West Ham ellen!

Owusu Kwabena és Alekszandar Pesics is betalált az angol élvonalbeli csapat ellen 2-2-re végződött meccsen.

Viszlát Lienz, köszönjük Tirol!

Szép cselek, védések és érzelmek a második nyári edzőtáborunk legszebb pillanatai között - VIDEÓ!

Angol, francia és török sztárcsapatok is az FTC mögött

A Ferencváros az elmúlt évek nemzetközi sikereinek köszönhetően sokat lépett előre az UEFA klubranglistáján.

463,5 millió eurót ér ellenfelünk, a West Ham kerete

Együttesünk a 2022/2023-as idény UEFA Európa Konferencia Liga-győztesével találkozik.

Pascal Jansen: „ A West Ham ellen nő a nyomás”

Vezetőedzőnk szerint az angol sztárcsapat ellen fontos tapasztalatokat szerezhetnek a játékosok – VIDEÓ!

„Nagy kihívást jelent topligás csapattal játszani”

Cristian Ramírez elmondta, az elmúlt hetekben több időt töltött csapattársaival, mint a családjával.

Helyzetjelentés Tirolból: így készülnek a mieink

A csapat lakhelyéül szolgáló hotelt fiatal tehetségünk, Tóth Alex mutatta be részletesen.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin