2020. május 9.
Válogatott védőnk és a sztárséf is a Hősöknek főzött
A „Hősöknek főzünk!” akciójában ezúttal Botka Endre és Wolf András főzött a Szent László Kórháznak! – VIDEÓ!

A „Hősöknek főzünk!” akció keretein belül áprilisban minden nap meleg ebédet és tízórai péksüteményeket szállítottunk a Groupama Aréna konyhájából a Szent László Kórház dolgozói számára.

Kezdeményezésünkben május 1-től további két héten keresztül hétköznaponként – kérésükre - már 150 adagot, hétvégéken és ünnepnapokon pedig 110 adagot biztosítunk az egészségügyi dolgozóknak. A jótékonysági akcióhoz ezúttal csatlakozott válogatott labdarúgónk, Botka Endre is, aki édes-savanyú csirkét főzött. Az ételt pénteken Wolf András sztárséf, majd kollégái is elkészítették 150 adagban, majd kiszállították az egészségügyi dolgozóknak.

Az akcióhoz csatlakozott a Groupama Biztosító, mely az ételek és a hozzávalók finanszírozásában segít a második szakaszban. Stadionunk cateringes partnere, az Eventrend Group dolgozói az ebédet készítik és juttatják el a kórházba, a Pek-Snack Kft. pedig a tízórai étkezéseket segíti termékeivel, míg május 1-től csatlakozott az akcióhoz az Eisberg Hungary Kft. is, akik friss salátákkal egészítik ki az étkezéseket.



A Lagardère Sports Hungary Kft. és a Ferencvárosi Torna Club nagyra becsülik azokat az egészségügyi dolgozókat, akik ezekben az időkben is emberfeletti módon küzdenek mindannyiunkért a koronavírus-járvány elleni harcban. Hiszünk abban, hogy ezekben az időkben az összefogás a legfontosabb, így ezzel az akcióval továbbra is szeretnénk támogatni a kórházi dolgozók példamutató odaadással végzett munkáját.

Márciusban az FTC vezetői és munkatársai, valamint labdarúgói, az első csapat edzői, továbbá a szakmai stáb tagjai 15 millió forintot ajánlottak fel a Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítványnak.

Ehhez a kezdeményezéshez később csatlakoztak az FTC jégkorong-, kézilabda- és vízilabda-szakosztályainak vezetői, szakemberei, sportolói, valamint munkatársai, akik 5-5-5 millió forintot, együtt tehát 15 millió forintot ajánlottak fel a koronavírus-veszély elleni küzdelem megsegítésére az Uzsoki Utcai Kórház Mobilitás Alapítványának.

A Groupama Arénát üzemeltető Lagardère Sports Hungary Kft. és munkatársai pedig 10 millió forintot utaltak át a Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítványnak.

Cikkajánló

,,Nem látszódott a különbség a pályán”

Owusu Kwabena a West Hamnek lőtt szépségdíjas gólja után nyilatkozott a FradiMédiának - VIDEÓ!

Döntetlen a 463,5 millió eurót érő West Ham ellen!

Owusu Kwabena és Alekszandar Pesics is betalált az angol élvonalbeli csapat ellen 2-2-re végződött meccsen.

Viszlát Lienz, köszönjük Tirol!

Szép cselek, védések és érzelmek a második nyári edzőtáborunk legszebb pillanatai között - VIDEÓ!

Angol, francia és török sztárcsapatok is az FTC mögött

A Ferencváros az elmúlt évek nemzetközi sikereinek köszönhetően sokat lépett előre az UEFA klubranglistáján.

463,5 millió eurót ér ellenfelünk, a West Ham kerete

Együttesünk a 2022/2023-as idény UEFA Európa Konferencia Liga-győztesével találkozik.

Pascal Jansen: „ A West Ham ellen nő a nyomás”

Vezetőedzőnk szerint az angol sztárcsapat ellen fontos tapasztalatokat szerezhetnek a játékosok – VIDEÓ!

„Nagy kihívást jelent topligás csapattal játszani”

Cristian Ramírez elmondta, az elmúlt hetekben több időt töltött csapattársaival, mint a családjával.

Helyzetjelentés Tirolból: így készülnek a mieink

A csapat lakhelyéül szolgáló hotelt fiatal tehetségünk, Tóth Alex mutatta be részletesen.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin