2024. június 14.
Jó Eb-szereplésben bíznak a Fradi-szurkoló hírességek
A Fradinak szurkoló hírességek közül Köllő Babett, Cooky és Lotfi Begi mondta el várakozásait.

Szombaton megkezdi szereplését az Európa-bajnokságon a magyar labdarúgó-válogatott. A mieink 15 órakor Kölnben lépnek pályára Svájc ellen, az első csoportmeccsükön. Fradi-szurkoló hírességeket kérdeztünk meg, mit várnak a nemzeti csapattól.

A rádiós műsorvezetőként dolgozó Szelba Christian George ,,Cooky" Svájc ellen a döntetlennel is elégedett lenne.

- Nagyon szurkolok a magyar válogatottnak, amely szép, modern futballt játszik. Bevallom, féltem ugyanakkor kicsit a nemzeti együttest Svájc ellen, mivel az ellenfél képes nagyon veszélyesen és gyorsan focizni. Mindenképpen vigyázni kell a svájciakkal. A döntetlent akár előre is aláírnám. Összességében úgy gondolom, hogy a magyar válogatottnak van esélye a továbbjutásra. Optimista vagyok, bízom benne, hogy Marco Rossi együttese akár a második helyet is elcsípheti a csoportjában. A szövetségi kapitánynak hatalmas a felelőssége, akárcsak a játékosoknak, mindannyiukon nagy a nyomás. A stábtagokat, illetve a háttérben tevékenykedő szakembereket sem szabad elfelejteni, legyen szó például a pszichológusról vagy az erőnléti edzőről, az ő munkájukra is szükség van a sikerhez. Sokat dolgozom, ezért személyesen sajnos nem tudok jelen lenni az Európa-bajnokságon. Természetesen a mérkőzéseket figyelemmel fogom követni otthonról tévén keresztül vagy a budapesti szurkolói zónában - fogalmazott Cooky.

Magyarország–Svájc, tipp: 1-1

Lotfi Begi lemezlovas bízik benne, a mieink győzelemmel kezdik az Eb-t.

- Svájc mindig is mumus csapatnak számított. Az ellenfelünk keretét tapasztalt futballisták alkotják, akik közül vannak, akik az angol vagy a német élvonalban játszanak. Ennek ellenére nagyon bízom a magyar válogatottban, jó lenne erős kezdéssel megadni az ívét a csoportkörös szereplésnek. Remélem, győzelemmel kezdjük az Európa-bajnokságot. A nemzeti együttes legnagyobb erőssége a csapategység. Ebben nagy szerepe van Szoboszlai Dominiknak, az ő mentalitása átjárja az egész együttest. Ami a gólszerzést illeti, Varga Barnabásban bízhatunk, ezt az Izrael elleni felkészülési mérkőzésen is bizonyította. Írország ellen nem játszott jól a válogatott, de az izraeliekkel szemben mutatott teljesítmény bizakodásra adhat okot. A svájciak elleni meccset úton az egyik fellépésemre tartva követem figyelemmel. A németek és a skótok elleni találkozót pedig majd a helyszínen drukkolva élvezhetem. Képesnek tartom a válogatottat a továbbjutás kivívására - mondta Lotfi Begi.

Magyarország–Svájc, tipp: 2-1

Köllő Babett színésznő, televíziós személyiség szerint a három csoportmeccsünkből kettőt is megnyerhetünk.

- Nagyon bizakodó vagyok, hiszen hihetetlenül menő csapatunk van. Rendkívül pozitív, hogy a válogatott tele van fiatalokkal, gyorsak és ügyesek a játékosaink. Úgy érzem, Svájcot és Skóciát is le tudjuk győzni. Hat ponttal pedig jó eséllyel tovább is juthat a válogatott a csoportjából. Végre van egy olyan nemzeti csapatunk, amelyben kiemelkedő egyéniségek szerepelnek, és a csapategység is kiváló. Varga Barnabás a kedvenc játékosom, hihetetlen sebességgel és gólerősen futballozik. Izrael ellen újra megmutatta, melyek a legnagyobb erősségei. A szombati mérkőzést itthon nézem majd, a többi meccsen pedig elképzelhető, hogy szurkolói kivetítőnél drukkolok a válogatottnak - árulta el Köllő Babett.

Magyarország–Svájc, tipp: 2-0

Cikkajánló

,,Nem látszódott a különbség a pályán”

Owusu Kwabena a West Hamnek lőtt szépségdíjas gólja után nyilatkozott a FradiMédiának - VIDEÓ!

Döntetlen a 463,5 millió eurót érő West Ham ellen!

Owusu Kwabena és Alekszandar Pesics is betalált az angol élvonalbeli csapat ellen 2-2-re végződött meccsen.

Viszlát Lienz, köszönjük Tirol!

Szép cselek, védések és érzelmek a második nyári edzőtáborunk legszebb pillanatai között - VIDEÓ!

Angol, francia és török sztárcsapatok is az FTC mögött

A Ferencváros az elmúlt évek nemzetközi sikereinek köszönhetően sokat lépett előre az UEFA klubranglistáján.

463,5 millió eurót ér ellenfelünk, a West Ham kerete

Együttesünk a 2022/2023-as idény UEFA Európa Konferencia Liga-győztesével találkozik.

Pascal Jansen: „ A West Ham ellen nő a nyomás”

Vezetőedzőnk szerint az angol sztárcsapat ellen fontos tapasztalatokat szerezhetnek a játékosok – VIDEÓ!

„Nagy kihívást jelent topligás csapattal játszani”

Cristian Ramírez elmondta, az elmúlt hetekben több időt töltött csapattársaival, mint a családjával.

Helyzetjelentés Tirolból: így készülnek a mieink

A csapat lakhelyéül szolgáló hotelt fiatal tehetségünk, Tóth Alex mutatta be részletesen.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin