2024. szeptember 6.
UEL: Elindult a négymeccses bérletek értékesítése
Egy mérkőzésre lebontva minden szektorban kedvezőbbek az árak a 2022-es Európa Liga csoportkörhöz képest!

Magyar bajnoki címvédő férfi labdarúgócsapatunk sorozatban hatodik alkalommal kvalifikálta magát valamelyik európai kupasorozat főtáblájára, 2022 után pedig ismét az UEFA Európa Ligában szerepel majd a Ferencváros. Az új lebonyolítású UEL ligaszakaszának négy hazai mérkőzésére elindult a négymeccses bérletek értékesítése! A legfontosabb hír, hogy – egy mérkőzésre lebontva - minden szektorban alacsonyabb áron lehet bérlethez jutni, mint 2022-ben, amikor rangos ellenfeleket megelőzve végeztünk az Európa Liga csoportunk élén. Nem csak az árakon változtattunk, csökkentve azokat, hanem a kategóriákat is átrendeztük, hogy minél kedvezőbb legyen a díjszabás.

Bajnoki szezonbérlettel rendelkező drukkereink még kedvezőbb áron vásárolhatják meg 4 meccsre szóló UEL-bérletüket!

Szurkolóink 3 kategóriában (1. kategória: C3-C4-C5-C6 szektorok, 2. kategória: C2-D1-D2 szektorok, 3. kategória: B1-B2-B3-B4-D3-D4 szektorok) vehetik meg a négy hazai mérkőzésre (Tottenham, Nice, Malmö, Alkmaar) szóló négy mérkőzésre érvényes UEL-bérletüket. Magyar bajnoki szezonbérlettel rendelkező drukkereink az 1. kategóriás jegyeket 40 ezer forintért, a 2. kategóriás belépőket 28 ezer forintért, míg a 3. kategóriás meccsjegyeket 16 ezer forintért vásárolhatják meg. És ez még nem minden: az UEL-bérletértékesítés indulásától (2024.09.06., péntek 15:00) kezdve 10 napon át, egészen szeptember 16., hétfő 15.00-ig tartjuk fenn az éves bajnoki bérlettel rendelkezők helyeit!

Természetesen egyetlen bajnoki szezonbérletesnek sem kötelező a saját helyére megvennie a csoportkörös bérletet, akár az értékesítés kezdetétől, tehát szeptember 6-tól, akár szeptember 16-tól a sajátjától eltérő helyre is megveheti a bérleteseknek járó kedvezménnyel. A bajnoki bérletesek természetesen szeptember 16-tól is a kedvezményes áron válthatják meg UEL-bérletüket, de ekkortól a megszokott bérletes helyüket már nem tartjuk lefoglalva.



Azon drukkereink, akik nem rendelkeznek a 2024/25-ös bajnoki szezonra szóló bérlettel, az 1-es kategóriába (C3-C4-C5-C6 szektorok) 48 ezer, a 2-es kategóriába 32 ezer (C2-D1-D2 szektorok) és a 3-as kategóriába (B1-B2-B3-B4-D3-D4 szektorok) 20 ezer forintért válthatják ki a négy hazai UEL-meccsre érvényes bérletüket.

Felhívjuk drukkereink figyelmét, hogy a bérletvásárlás legelső, elengedhetetlen feltétele továbbra is a szurkolói kártya megléte! Emellett fontos információ, hogy a megvásárolt jegyek átírására csak a mérkőzés dátumát megelőző pénztári munkanapig, a pénztár nyitvatartásának a végéig van lehetőség. Az eredeti jegy tulajdonosa vagy a vásárlója kezdeményezheti a jegy átírását e-mailben (jegypenztar@fradi.hu). Az átírás díjtalan. Fontos információ, hogy a bajnoki mérkőzésekkel ellentétben kizárólag az első hazai Európa Liga mérkőzés előtt lehet csak átíratni a bérletet, a további mérkőzések előtt már nem! Az átírásról egyéb információk még a meccsjegy.fradi.hu oldalon találhatóak. Továbbá nincs sem diák, sem nyugdíjas kedvezmény az UEL-főtáblás mérkőzésekre, valamint a 6 éven aluli gyermekeknek is kötelező a jegyvásárlás, rájuk is a táblázatban szereplő árak érvényesek!

Szeptember 25-én kezdünk a belga Anderlecht vendégeként

A megújult lebonyolítású UEL főtáblás mérkőzéseinek sorsolását követően pontos őszi menetrendünk is elkészült. Ennek alapján a 2024/25-ös UEFA Európa Liga küzdelmeit idegenben, a belga Anderlecht vendégeként kezdjük szeptember 25-én, szerdán 21.00-tól. A második fordulóban, október 3-án, csütörtökön 18.45-től fogadjuk az angol Tottenham Hotspurt, majd a harmadik körben szintén a Groupama Arénában játszunk, október 24-én, csütörtökön 18.45-től a francia Nice együttese ellen. Ezt követően november 7-én, csütörtökön 21.00-tól a Dinamo Kijev ellen idegenben lépünk pályára, majd november 28-án, csütörtökön 21.00-tól a svéd Malmö látogat Budapestre. December 12-én, csütörtökön 18.45-től a görög PAOK vendégeként lépünk pályára, majd január 23-án, csütörtökön 21.00-tól a német Eintracht Frankfurt vendégei leszünk. A ligaszakaszt január 30-án, csütörtökön 21.00-tól hazai pályán zárjuk a holland AZ Alkmaar ellen.

Csoportkör helyett egytabellás főtábla

A ligaszakaszban a nyolc fordulót követően az egycsoportos, 36 résztvevős főtábla első nyolc helyén végző csapatok egyenes ágon a nyolcaddöntőbe jutnak. A 9. és a 24. hely között végző csapatokra egy rájátszás-kör vár a legjobb 16 közé kerülésért. A 25. és a 36. hely között végző csapatok számára befejeződik a nemzetközi kupaszereplés, ugyanis az idei szezontól a különböző nemzetközi kupák között nincs átjárás, így a főtáblától kezdve az UEFA Bajnokok Ligája, az UEFA Európa Liga és az UEFA Európa Konferencia Liga is zárt rendszerűvé válik, csak a selejtezők során lehet az egyik sorozattól búcsúzva egy másikban folytatni.

Az egyenes kieséses szakaszban az eddig megszokott oda-visszavágós párharcok lesznek, a döntő kimenetele pedig továbbra is egy mérkőzésen dől el.

A 2024/25-ös szezontól életbe lépő új lebonyolítási rendszerben minden meccsnek, minden pontnak, minden rúgott gólnak és helyezésnek komoly jelentősége van. Több kiegyenlített, sorsdöntő jelentőségű mérkőzés vár a szurkolókra már a legelső játéknaptól kezdve.



Érkezzen időben, szurkoljon sportszerűen és ne dohányozzon a lelátón!

Kérjük szurkolóinkat, hogy – elkerülendő a sorbanállást, valamint azt, hogy lemaradjanak a találkozók első perceiről - érkezzenek időben minden hazai találkozóra, a kapukat minden alkalommal 2 órával az összecsapások előtt kinyitjuk. Továbbá mindenkit arra kérünk, tartózkodjon a kirekesztő, diszkriminatív rigmusoktól, mert az UEFA újra büntetni fogja a klubot. A B szektorokban helyet foglaló szurkolóinkat külön kérjük arra, hogy a lépcsőket hagyják szabadon meccs közben, mert az UEFA ezért is büntetéssel sújtja a csapatot.

A nézőtéri dohányzás továbbra is szigorúan tilos, a Groupama Aréna munkatársai fokozottan ellenőrzik a nézőtéren való dohányzást. Dohányozni csak a célra kijelölt helyeken lehet.

Fontos információk a parkolásról a mérkőzések idején!

Drukkereink az UEFA Európa Liga hazai mérkőzései alatt igénybe vehetik klubunk murvás parkolóját, amelybe gépjárművel kizárólag a Rákóczi híd felől érkezve, a Könyves Kálmán körútról állhatnak be az autóval érkezők. A mérkőzésekre autóval érkező szurkolók ezen kívül találnak parkolási lehetőséget az MVM Dome P1 Parkolójában is. Az árakról, megközelítésről és egyéb fontos részletekről a meccsjegy.fradi.hu/parkolo oldalon találnak friss, részletes információkat.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a Szenes Iván téren (volt Rezső tér) kizárólag a kijelölt parkolóhelyeken álljanak meg, és fokozottan ügyeljenek arra, hogy a nem kijelölt parkolóhelyeket, valamint a környező zöldterületet ne használják, mert az kerékbilincset és szabálysértési eljárást vonhat maga után. Ügyeljünk a környezetünkre, figyeljünk egymásra!

Itt és így vásárolhatja meg bérletét

Bajnoki jegyek, valamint UEL vagy bajnoki bérletek megvásárlására a Groupama Arénánál és online is van lehetőség. Személyesen a jegypénztárnál nyitvatartási időben vehetnek UEL-bérletet (H.: zárva, K-P.: 10.00-18.00, Szo.: 9.00-13.00; meccsnapon a mérkőzés kezdetéig, V.: zárva, kivéve meccsnapokon), online pedig – minden esetben - a nap 24 órájában elérhető meccsjegy.fradi.hu-n!

Biztosítsa be helyét főtáblás meccseinkre, szurkoljunk együtt a Fradinak a Groupama Arénában az UEFA Európa Ligában is!

UEFA Európa Liga, a ligaszakasz mérkőzéseinek programja:


1. forduló: 2024. szeptember 25. szerda, 21.00 - RSC Anderlecht - FTC
2. forduló: 2024. október 3. csütörtök, 18.45 - FTC - Tottenham Hotspur
3. forduló: 2024. október 24. csütörtök, 18.45 - FTC - OGC Nice
4. forduló: 2024. november 7. csütörtök, 21.00 - Dinamo Kijev - FTC
5. forduló: 2024. november 28. csütörtök, 21.00 - FTC - Malmö FF
6. forduló: 2024. december 12. csütörtök, 18.45 - PAOK - FTC
7. forduló: 2025. január 23. csütörtök, 21.00 - Eintracht Frankfurt - FTC
8. forduló: 2025. január 30. csütörtök, 21.00 - FTC - AZ Alkmaar

Cikkajánló

Nem várt pofon Németország ellen az NL-ben

Varga kezdett, de 5-0-ra kikapott a labdarúgó-válogatott a Nemzetek Ligája 1. fordulójában.

„Úgy érzem, mintha már több ideje lennék a társakkal”

A Balatonfüred elleni gálamérkőzésen új igazolásunk, Szalai Gábor is bemutatkozott – VIDEÓ!

Kölcsönben folytatja Fortune Bassey

A 25 éves csatár egy bajnoki címet és egy Magyar Kupát nyert az FTC-vel.

Balatonfüredi gálamérkőzésen győztünk

Férfi labdarúgócsapatunk Raul Gustavo és Zachariassen góljával nyert 2-0-ra.

Edgar Szevikjant kölcsönadjuk

A 23 éves szélső egy bajnoki címet nyert az FTC-vel.

Rossi: „Varga Barnabás kezdeni fog a németek ellen”

Marco Rossi szerint a magyar válogatott játékosai jobb állapotban vannak, mint voltak az Európa-bajnokságon.

Távozik Stjepan Loncar

A bosnyák középpályás két bajnoki címet és egy Magyar Kupát nyert az FTC-vel.

„Az elmúlt 12 évemre vagyok a legbüszkébb”

Az 57. születésnapját pénteken ünneplő kapusedzőnk, Balogh Tamás többszáz üzenetet kap ilyenkor.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin