2024. augusztus 6.
Szurkolói információk
Fontos információk az augusztus 10-i, DVTK elleni mérkőzésre utazó szurkolóinknak.

Bajnoki címvédő férfi labdarúgócsapatunk augusztus 10-én, szombaton 16.00-tól a DVTK vendégeként lép pályára az OTP Bank Liga 3- fordulójában.

A rendőrség a mérkőzéssel kapcsolatban az FTC szurkolóit az alábbiakról tájékoztatja:

Felhívjuk mindenkinek a figyelmét, hogy a beléptető rendszer alkalmazása, illetve a szigorú csomag- és ruházatátvizsgálás miatt a beléptetés esetlegesen lassabban fog történni. Ezért kérjük a szurkolókat, hogy időben induljanak el a mérkőzésre, és lehetőség szerint elővételben vásárolják meg a belépőjegyüket. Aki nem érkezik időben, annak a szervezők és a rendezők nem tudják garantálni a bejutást a mérkőzés kezdetéig. 

A beléptetéskor a biztonsági személyzet, valamint a rendőrség kiemelt figyelmet fog fordítani a pirotechnikai eszközök kiszűrésére, a stadionba történő bejuttatásának megakadályozására.

A stadion kapuit szombaton 14.00 órától nyitják meg a szurkolók számára.

A közúton érkező Ferencváros szurkolók figyelmébe:

A gépjárművel érkező vendégszurkolókat kérjük, hogy az M30-as autópálya Miskolc-Centrum lehajtójánál (Budapest felől az első lehajtó) hajtsanak le az autópályáról. A lehajtón egyenesen haladva, a felüljárón átérve, a Skoda autószalon előtti útszakaszon találják a rendőrség által felállított gyűjtőpontot, ahonnan 13.00 órától lesz folyamatos, szervezett rendőri kísérés a stadionig, illetve mérkőzés után vissza az autópályáig.

Az M30 autópálya Miskolc-Kelet és Miskolc-Észak lehajtója, a 3-as számú főúton Budapest felől érkező ferencvárosi drukkerek az ott felállított ellenőrző pontokról a Miskolc-Centrum lehajtónál lévő Skoda autószalonhoz kerülnek átirányításra a szervezett rendőri kíséréshez történő csatlakozáshoz.

A mérkőzésre a 3-as számú főúton érkező szurkolókat tájékoztatjuk, hogy a Miskolcra bevezető útszakaszon (Miskolc, Pesti út) végzett útfelújítási munkálatok miatt forgalomterelésre, forgalomkorlátozásra, ezáltal megnövekedett utazási időre kell számítani.

Az FTC szurkolók gépjárműveinek parkolására a DVTK Stadion déli oldalán körbekerített vendégparkoló áll rendelkezésre.

Kérjük a vendégszurkolókat, hogy vegyék igénybe a gyűjtőpontokról induló rendőrségi felvezetést, mivel csak így tudjuk részükre biztosítani a biztonságos és a megfelelő időben történő bejutást a stadionba.

Kérjük a sporteseményre jegyet váltó drukkereket, hogy a belépőn szereplő adataikat ellenőrizzék, ugyanis a biztonsági személyzet és a rendőrség a fiktív adatok kiszűrése céljából a jegyeket ellenőrizni fogja!

A rendőrség kiemelt figyelmet fordít a szabálysértések, bűncselekmények megelőzésére, megszakítására a közrend és közbiztonság fenntartása érdekében, ezért felhívjuk a szurkolók figyelmét arra, hogy a pirotechnikai eszközök használata, illetve birtoklása is szabálysértést képez, annak feltalálása esetén az azt birtokló személlyel szemben minden esetben szabálysértési eljárást kezdeményezünk.

A rendőrség kéri a szurkolókat, hogy a fenti intézkedések végrehajtásában a feladatra vezényelt rendőrök munkáját segítsék, türelmükkel, megértésükkel támogassák!

Miskolci Rendőrkapitányság

Cikkajánló

Elhunyt Ebedli Ferenc

Egykori labdarúgónk 71 éves volt.

Sajtóakkreditáció a Midtjylland elleni BL-selejtezőre

A sajtó munkatársai augusztus 9., péntek 12.00-ig adhatják le akkreditációjukat a keddi mérkőzésre.

Zachariassen: „Harcolni kell az utolsó sípszóig”

A Midtjylland elleni idegenbeli BL-selejtező után norvég középpályásunk, Kristoffer Zachariassen értékelt.

Pascal Jansen: „Meg tudjuk fordítani a párharcot”

Vezetőedzőnk képesnek érzi együttesünket arra, hogy a maga javára fordítsa a Midtjylland elleni párharcot.

Vereség Dániában, Budapesten dől el a továbbjutás

Férfi labdarúgócsapatunk kétgólos hátrányból igyekszik fordítani a BL harmadik selejtezőkörének visszavágóján.

Myenty Abena ilyen meccsen még biztos nem játszott!

Labdarúgónk még riporterkedett is a Szív bajnokainak nyári táborában– VIDEÓ!

Szurkoljon a helyszínen a szezon első derbijén!

Elindult a jegyértékesítés férfi labdarúgócsapatunk Újpest elleni derbijére!

DVTK-FTC: Buzdítsa a helyszínen csapatunkat!

Elindult a jegyértékesítés férfi labdarúgócsapatunk augusztus 10-i, miskolci bajnokijára.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin