2024. augusztus 6.
Szurkoljon a helyszínen a szezon első derbijén!
Elindult a jegyértékesítés férfi labdarúgócsapatunk Újpest elleni derbijére!

Harmincötszörös bajnok férfi labdarúgócsapatunk augusztus 17-én, szombaton 19.30-kor az Újpest ellen lép pályára a Groupama Arénában az OTP Bank Liga negyedik fordulójában. Együttesünk a legutóbbi 26 mérkőzésen veretlen maradt a lilák ellen, jöjjön el ön is, szurkoljuk ki együtt az újabb sikert! Jegyet vásárolni a meccsjegy.fradi.hu oldalon, illetve személyesen a Groupama Aréna Jegypénztárában lehet.

Megváltozik a gyermekek belépése a stadionba!

A gyermek belépők az új szezontól önálló jegyként fognak szerepelni, ám azokat nem kötjük szurkolói kártyához. A gyerekjegyek a 0-7 éves korig terjedő korosztályt érintik, vagyis azokat a szurkolóinkat, akik korábban ingyen beléphettek a Groupama Arénába, de nem rendelkeztek külön ülőhellyel. A jegypénztárban történő vásárlás esetén az új típusú gyerekjegyet kizárólag az érintett gyermek törvényes képviselője, vagy az általa aláírt nyilatkozat birtokában egy másik, 18. életévét betöltött személy vásárolhatja meg. A személyes vásárláshoz szükséges nyilatkozat IDE KATTINTVA tölthető le. Online vásárlás esetén a gyerekbelépők a jegyet megvásárló felnőtt fiókjába kerülnek a meccsjegy.fradi.hu oldalon, de a gyerekjegyek személyesen is megvásárolhatóak a stadion jegypénztárában. A gyermek belépőhöz önálló ülőhely tartozik mostantól minden esetben. A gyermekek belépéséhez a jegyet megvásárló felnőtt jegyére is szükség lesz, akik együtt a 2-es, 14-es és 30-as kapuknál tudnak a Groupama Arénába belépni. A belépők ára egységesen 1000 Ft.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy az új szezontól az MVM C1-es szektor elnevezése B4-es szektorra változik, és a B-közép részeként átkerül a B-közép árkategóriába. Az MVM C szektorok a C2-től kezdődnek, és a C2 szektor a C3 és C6 szektorokkal kerül azonos árkategóriába. Az új szezontól a B és az MVM C szektorok között nincs lehetőség az átjárásra.

Gazdagodjon pályaszéli VIP élménnyel!

Új programmal bővül a Groupama Aréna széleskörű meccsnapi repertoárja. Szurkolóinknak minden hazai bajnoki mérkőzés előtt lehetősége nyílik rá, hogy a mérkőzés előtti bemelegítést a pálya széléről, testközelből tekintsék meg, ezzel olyan életre szóló élményt szerezve, amely csak keveseknek adatik meg. Élje át különleges helyről bajnokaink bemelegítését, tapasztalja meg közvetlenül a pálya mellől a Groupama Aréna varázslatos, ámulatba ejtő atmoszféráját, a játékosok magával ragadó energiáját!

Hogy miért éri meg? A bemelegítés előtt a meccskeretben szereplő játékosok külön köszöntik majd az élményprogramunkban résztvevőket, akik amellett, hogy exkluzív, soha nem tapasztalt, egyedülálló és magával ragadó élménnyel gazdagodhatnak, közvetlenül a pálya széléről fotókat is készíthetnek kedvenceikről, valamint egy-egy pacsit is begyűjthetnek bemelegítést végző játékosainktól.

A fotók elkészítése és a pacsik begyűjtése mellett VIP élményünkre jegyet váltott szurkolóink egy 1 éven belüli múzeumlátogatást is kapnak két fő részére, így bejárhatják az értékes relikviákat, a különféle időszakos kiállításokat bemutató Fradi Múzeumot, valamint stadiontúrán is részt vehetnek, így a Groupama Aréna eddig még nem látott zugait is megtekinthetik!

A Pályaszéli VIP élményt 14.990 forint ellenében a meccsjegy.fradi.hu-n válthatják meg. A jegyet és a vásárláshoz tartozó számlát megtalálja a későbbiekben bármikor a meccsjegy.fradi.hu oldalon a Jegyeim menüpontban, belépés után. Fontos kiemelni, hogy a Pályaszéli VIP élményre szóló jegyek csak korlátozott számban elérhetőek!

Felhívjuk drukkereink figyelmét, hogy az élmény megvásárlásának elengedhetetlen feltétele, hogy legyen belépője csapatunk aktuális bajnoki mérkőzésére. Amennyiben nincs mérkőzésre szóló belépője, úgy hiába vette meg az exkluzív pályaszéli VIP élményt, nem lesz lehetősége kihasználni ezt az életre szóló lehetőséget – ebben az esetben pénzt nem áll módunkban visszafizetni!

Fokozott ellenőrzés: tilos a dohányzás a nézőtéren!

A nézőtéri dohányzás továbbra is szigorúan tilos, a következő idénytől a Groupama Aréna munkatársai fokozottan ellenőrzik majd a nézőtéren való dohányzást.  Dohányozni csak a célra kijelölt helyeken lehet.

Drukkereink a bajnoki alatt igénybe vehetik klubunk murvás parkolóját, amelybe gépjárművel kizárólag a Rákóczi híd felől érkezve, a Könyves Kálmán körútról állhatnak be az autóval érkezők. A mérkőzésekre autóval érkező szurkolók ezen kívül találnak parkolási lehetőséget a Telekom Mélygarázsban, és az MVM Dome P1 Parkolójában is. Az árakról, megközelítésről és egyéb fontos részletekről a meccsjegy.fradi.hu/parkolo oldalon találnak friss, részletes információkat.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a Szenes Iván téren (volt Rezső tér) kizárólag a kijelölt parkolóhelyeken álljanak meg, és fokozottan ügyeljenek arra, hogy a nem kijelölt parkolóhelyeket, valamint a környező zöldterületet ne használják, mert az kerékbilincset és szabálysértési eljárást vonhat maga után.

Férfi labdarúgás, OTP Bank Liga, 4. forduló
FTC-Újpest
2024. augusztus 17., szombat 19.30

Zöld és fehér: már elérhető a Fradi Applikációból is!

Szurkolói kártyával rendelkező drukkereink az alkalmazásba való belépést követően ingyen megtekinthetik klubunk sport és életmód magazinját, amely számos újdonsággal, videókkal, exkluzív tartalmakkal várja az érdeklődőket, akik az elmúlt egy év összes lapszámát is átböngészhetik. Legújabb számunkban többek között interjút olvashatnak és láthatnak férfi labdarúgócsapatunk új vezetőedzőjével, Pascal Jansennel!

Cikkajánló

Elhunyt Ebedli Ferenc

Egykori labdarúgónk 71 éves volt.

Sajtóakkreditáció a Midtjylland elleni BL-selejtezőre

A sajtó munkatársai augusztus 9., péntek 12.00-ig adhatják le akkreditációjukat a keddi mérkőzésre.

Zachariassen: „Harcolni kell az utolsó sípszóig”

A Midtjylland elleni idegenbeli BL-selejtező után norvég középpályásunk, Kristoffer Zachariassen értékelt.

Pascal Jansen: „Meg tudjuk fordítani a párharcot”

Vezetőedzőnk képesnek érzi együttesünket arra, hogy a maga javára fordítsa a Midtjylland elleni párharcot.

Vereség Dániában, Budapesten dől el a továbbjutás

Férfi labdarúgócsapatunk kétgólos hátrányból igyekszik fordítani a BL harmadik selejtezőkörének visszavágóján.

Szurkolói információk

Fontos információk az augusztus 10-i, DVTK elleni mérkőzésre utazó szurkolóinknak.

Myenty Abena ilyen meccsen még biztos nem játszott!

Labdarúgónk még riporterkedett is a Szív bajnokainak nyári táborában– VIDEÓ!

DVTK-FTC: Buzdítsa a helyszínen csapatunkat!

Elindult a jegyértékesítés férfi labdarúgócsapatunk augusztus 10-i, miskolci bajnokijára.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin