2023. december 9.
Sztankovics: „Néhány helyen biztosan változtatni fogok”
Labdarúgócsapatunk vezetőedzője szerint vasárnapi ellenfelünk, a Paks jól szervezett csapat.

Bajnoki címvédő férfi labdarúgócsapatunk december 10-én, vasárnap 18.00-tól a Paksi FC vendégeként folytatja szereplését az OTP Bank Liga 16. fordulójában. Jelenleg  a Paks a listavezető, ám lemaradásunk csupán egy pont a második helyen. A mérkőzés előtt vezetőedzőnk, Dejan Sztankovics mondta el várakozásait.

- Fontos és nehéz mérkőzés vár ránk, ahol az első helyezett találkozik a másodikkal. Minőségi játékosok lépnek pályára mindkét oldalon, és mivel nagy a tét, sok feszültségre lehet számítani. Korábban is több, hasonlóan éles meccset játszottunk, mint ami vasárnap vár ránk. Fontos lesz, hogy szenvedéllyel játszunk, és az elejétől a végéig koncentráljunk, mert a Paks nagyon jó ellenfél, egy jól szervezett csapat – jelentette ki a tréner. - Néhány helyen biztosan változtatni fogok az előző mérkőzés kezdőcsapatához képest, hiszen még három fontos mérkőzésünk lesz, ilyenkor pedig kulcsszerepe van a rotációnak is. Készen állunk a mérkőzésre!

Együttesünk a paksi bajnoki után jövő csütörtökön a Fiorentinát fogadja az UEFA Európa Konferencia Liga csoportkörének utolsó fordulójában, majd december 17-én, vasárnap 16.00-tól a ZTE FC-t látja vendégül a bajnokságban. Az év utolsó hazai meccsére jegyek kaphatóak online, a meccsjegy.fradi.hu oldalon, illetve személyesen, a Groupama Aréna jegypénztáraiban is. A pénztár általános nyitvatartása: K-P.: 10-18, Szo.: 9-13, meccsnapon a mérkőzés kezdetéig, V-H.: zárva, kivéve mérkőzésnapokon. A jegyvásárlás elengedhetetlen feltétele a Fradi szurkolói kártya megléte!

Töltse a tavaszt is velünk a lelátón!

December 1-jén megkezdtük a következő szezonra érvényes bajnoki bérletek értékesítését. A Ferencvárosra nyolc hazai rendezésű bajnoki vár 2024 tavaszán, sorrendben az MTK Budapest, a DVTK, a Kecskemét, a Puskás Akadémia, a Paksi FC, a Kisvárda, a DVSC és az Újpest látogat majd a Groupama Arénába. Aki megújítja eddigi bérletét, vagy új bérletet vált, már most bebiztosítja a helyét ezekre a találkozókra, ezzel pedig 10 százalékkal olcsóbban jut be a stadionba, mintha egyenként vásárolna belépőt. Mindemellett akik még a következő napokban gondoskodnak a 2024-es tavaszi bérletükről, ingyen tekinthetik meg a december 17-i, ZTE FC elleni szezonzárót! További részletekért kattintson IDE!

Cikkajánló

Nem várt pofon Németország ellen az NL-ben

Varga kezdett, de 5-0-ra kikapott a labdarúgó-válogatott a Nemzetek Ligája 1. fordulójában.

„Úgy érzem, mintha már több ideje lennék a társakkal”

A Balatonfüred elleni gálamérkőzésen új igazolásunk, Szalai Gábor is bemutatkozott – VIDEÓ!

Kölcsönben folytatja Fortune Bassey

A 25 éves csatár egy bajnoki címet és egy Magyar Kupát nyert az FTC-vel.

Balatonfüredi gálamérkőzésen győztünk

Férfi labdarúgócsapatunk Raul Gustavo és Zachariassen góljával nyert 2-0-ra.

Edgar Szevikjant kölcsönadjuk

A 23 éves szélső egy bajnoki címet nyert az FTC-vel.

Rossi: „Varga Barnabás kezdeni fog a németek ellen”

Marco Rossi szerint a magyar válogatott játékosai jobb állapotban vannak, mint voltak az Európa-bajnokságon.

Távozik Stjepan Loncar

A bosnyák középpályás két bajnoki címet és egy Magyar Kupát nyert az FTC-vel.

UEL: Elindult a négymeccses bérletek értékesítése

Egy mérkőzésre lebontva minden szektorban kedvezőbbek az árak a 2022-es Európa Liga csoportkörhöz képest!

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin