2023. július 18.
„Szeretnék jó tempót látni a csapatomtól”
A KÍ Klaksvík vezetőedzője, Magne Hoseth úgy érzi, tudja a siker receptjét.

Magyar bajnok férfi labdarúgócsapatunk július 19-én, szerdán 18.00-s kezdettel a feröeri KÍ Klaksvík ellen lép pályára az UEFA Bajnokok Ligája-selejtező 1. fordulójának visszavágóján. A párharc 0-0-s állásról folytatódik. Kedden előbb az FTC, majd a vendégcsapat is sajtótájékoztatót tartott a Groupama Arénában.

- Az első mérkőzést követően fontos volt elutaznunk máshova edzeni, hiszen a Feröer-szigeteken csak műfüves pályák vannak, így szoknunk kellett az igazi füves borítást. Nehéz mérkőzés lesz a szerdai, de várjuk – kezdte a KÍ Klaksvík trénere, Magne Hoseth, aki csapatával Dániában készült a két meccs között. - Nem várhatunk másfajta mérkőzést, mint amilyen a legutóbbi volt. Fel vagyunk készülve arra, hogy hogyan védekezzünk ki helyzeteket a tizenhatoson belül. Tisztában vagyunk azzal, hogy kisebb csodára lenne szükségünk ahhoz, hogy győzzünk Budapesten, de hiszek benne, hogy ez lehetséges. Tudjuk, hogy a gólszerzésre a legjobb esélyünk rögzített szituációból kínálkozhat. Azt is tudjuk, hogy számunkra szokatlan forróság lesz, de ne feledjük, az ellenfélnek is melege lesz. Szeretnék jó tempót látni a csapatomtól. Nem lesz könnyű dolgunk, 20-22 ezer néző lesz kint, ettől függetlenül nagyon várjuk a meccset.

Az ellenfél kapusedzője a korábbi magyar bajnok kapuvédő, Turi Géza, így természetesen ezzel kapcsolatban is kérdezték a szakembert.

- Mindig, mindenben kikérjük Turi Géza véleményét, ez a Ferencváros elleni meccs előtt sem volt másként. A modern technikának köszönhetően minden mérkőzés minden szituációját ki lehet elemezni, Géza és több segítője az elmúlt hetekben több meccsét látta a Ferencvárosnak. Tudjuk, mi kell ahhoz, hogy sikeresek legyünk, ám csak a játékosokon áll, hogy végrehajtják-e a megbeszélteket – mondta el Magne Hoseth.

Az FTC–KÍ Klaksvík BL-selejtezőre jegyek még mindig kaphatóak a meccsjegy.fradi.hu-n vagy személyesen a Groupama Aréna jegypénztáraiban. Ugyanitt továbbra is zajlik a bajnoki bérletek értékesítése is. Most különösen megéri bérletet váltani, mert az a szurkoló, aki a 7000. bérletesünk lesz, olyan élményt kap ajándékba, amelyre valószínűleg élete végéig emlékezni fog: a 7000. szezonbérletes extra nyereményként egy kétfős utazást kap az FTC egyik, a klub által kiválasztott idegenbeli nemzetközi kupamérkőzésére! Akciónk részleteiről IDE kattintva tájékozódhat.

Zárul a bérletértékesítés második szakasza – ne maradjon le!

A Klaksvík elleni hazai BL-selejtezőt megelőző napon zárul a bajnoki bérletek értékesítésének második szakasza. Érdemes élni a lehetőséggel, hiszen amellett, hogy bajnoki bérleteseink 2024 júniusáig ajándékba kapják a megújult, digitálisan lapozható Zöld és fehér magazint, ebben az időszakban még kedvezőbb áron juthatnak bérlethez, amelynek birtokában a hazai pályán lejátszandó nemzetközi tétmérkőzésekre, így akár a feröeriek elleni találkozóra kedvezményes áron vásárolhatják meg belépőjüket. További részletek ITT!

Cikkajánló

Indul a jegyértékesítés a Paks elleni bajnokira

Férfi labdarúgócsapatunk október 6-án, vasárnap 18.00-tól lép pályára a Paks vendégeként.

Sajtóakkreditáció a Tottenham elleni UEL-meccsre

A sajtó munkatársai október 1., kedd 12.00-ig adhatják le akkreditációjukat.

„Nem tudtuk fenntartani a koncentrációt a végéig”

Az Anderlecht elleni 2-1-es UEL-vereség után Dibusz Dénes értékelt a FradiMédiának – VIDEO

Pascal Jansen: „Tovább kell fejlődnünk”

Vezetőedzőnk szerint ezen a szinten a legkisebb hibák is megbosszulják magukat.

Nem sikerült pontot szerezni az UEL-nyitányon

Traoré révén csak szépítésre futotta a hajrában tíz emberrel játszó és 2-1-re nyerő Anderlecht ellen.

FTC-Puskás Akadémia: meccsnapi programok

Az Állatok Napja alkalmából állatsimogatóval, bemutatókkal és miniállatkerttel is készülünk.

Fradi-labdák 40% kedvezménnyel

A Puskás Akadémia elleni bajnoki napján háromfajta labdát is kedvezményesen vásárolhatnak meg.

Fradi Kamion a Puskás Akadémia elleni bajnokin

A vasárnapi bajnoki előtt 15.00 és 18.00 között csodálhatják meg országjáró járművünket.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin