2023. április 13.
Sportnap a Groupama Arénában – ne hagyja ki!
A Budapest Honvéd elleni, szombati bajnoki mérkőzés alkalmából is rengeteg programmal várjuk szurkolóinkat.

Bajnoki címvédő és listavezető férfi labdarúgócsapatunk április 15-én, szombaton 19.30-tól a Budapest Honvéd együttesét fogadja az OTP Bank Liga 27. fordulójában. A Groupama Arénában sorra kerülő bajnoki alkalmából nemcsak a pályán, hanem azon kívül is a sportra helyezzük a hangsúlyt, hiszen mérkőzésnapunk tematikája a „Sportnap”. Érdemes szurkolóinknak korán érkezni, hiszen már kapunyitástól kezdve izgalmas programokkal készülünk!

Tematikus programelemek

Ügyességi verseny

A versenyre két kategóriában (férfi, női) és három korosztályban (gyermek: 0-9 év; fiatal: 10-17 év; felnőtt: 18+) lehet nevezni. Érdemes részt venni „minitornánkon”, hiszen minden korosztály első három helyezettje páros VIP-belépőkkel, valamint az Intersnack felajánlásának köszönhetően chipsválogatással gazdagodik. Sőt, az első helyezetteket egy extra nyereménnyel is jutalmazzuk, hiszen a Magyar Jégkorong Szövetség jóvoltából páros belépőjegyek is felajánlásra kerültek a május 4-én rendezendő Magyarország–Szlovénia barátságos jégkorongmérkőzésre. Emellett minden résztvevő számára lehetőséget adunk megpörgetni szerencsekerekünket, ahol valamennyi játékosunk egy-egy klubhoz köthető ajándéktárgyban részesülhet!

Hervis kitelepülés

Visszatér kerengői területünkre a Hervis kitelepülése, ahol szerencsekerékkel, kedvezményre jogosító kuponokkal, valamint pihenősarokkal várjuk az érdeklődőket.

Trambulin aktivitás

Programelemünkkel elsősorban a fiatalok számára igyekszünk kedveskedni, két trambulin lesz megtalálható a helyszínen.

Falmászás

A falmászást minden vállalkozó szellemű szurkolónak ajánljuk, aki nem fél a magasságtól!

Buborékfoci

Minden korosztály számára tökéletes kikapcsolódást jelenthet ez a program, amely a jókedv, a szórakozás és a labdarúgás ötvözete.

Sportágakat tömörítő szakosztályi kitelepülés

Sportnapunk alkalmából egy nagyszabású, sportágakat bemutató kitelepüléssel is készülünk szakosztályaink bevonásával, melyek ez alkalommal a C3-as szektornál lesznek megtalálhatóak. A különböző sportágakat bemutató kitelepülésünk során a következő szakosztályok sportolóival nyújtunk lehetőséget a találkozásra: jégkorong, vízilabda, kézilabda, atlétika, curling, ökölvívás, torna, labdarúgás. Közös képek készítésére és aláírás kérésére is lesz lehetőség!

Szentkirályi promóció és aktivitás

Theodora Immuno termékkóstoltatással, valamint egy szórakoztató játékkal, a focirodeóval találkozhatnak a helyszínen.

Penny kóstoltatás

A szokásos célbalövés mellett kóstoltatással is készülünk.

 

Lelátói aktivitásaink

A megszokottnak megfelelően a kezdőrúgás előtt pólóágyúval vesszük célba a Groupama Aréna lelátóit, ahol a szünetben a DanceCam segítségével keressük a legjobban táncoló, a Hangerőmérővel pedig a leghangosabb szurkolókat. Új elemként jön a meccskezdés előtt a Fradi Kvíz, amelyben az előzetes regisztrációt követően öt szurkoló tudását tesszük próbára. A játékban a klubhoz és a Groupama Arénához köthető kérdések mentén teszteljük szurkolóink felkészültségét, aki pedig helyesen válaszol, versenyben marad. A tét nem kicsi, hisz az első három helyezett az értékes Fradi Shop csomagok mellett a Magyar Jégkorong Szövetség jóvoltából páros belépőjeggyel gazdagodik a május 9-én sorra kerülő Magyarország–Kanada barátságos jégkorongmérkőzésre!

A már megszokott meccsnapi programokról sem kell lemondaniuk ezúttal sem, a helyszínen lesz ugyanis a Fradi Kamion, a Fradi Minibusz, a Greenbox fotóautomata, lövőerőmérő-játékunk is.

 

1+1=3

Ha volt jegye a MOL Fehérvár FC elleni bajnokira, akkor ne habozzon, vegye meg belépőjét az április 15-én, szombaton 19.30-kor kezdődő Honvéd elleni hazai összecsapásra, így a május első hétvégéjén megrendezésre kerülő Kisvárda-meccsre ingyen jöhet! Ne hagyja ki egyik meccset sem, mert most minden eddiginél nagyobb szükség van a buzdításra! Részletek ITT!

OTP Bank Liga, 27. forduló

FTC–Budapest Honvéd

2023. április 15., szombat 19.30

Online jegyvásárlás: meccsjegy.fradi.hu

Groupama Aréna jegypénztár: hétfő: zárva, kedd-péntek: 10.00-18.00, szombat: 9.00-13.00 (meccsnapon a mérkőzés kezdetéig), vasárnap: zárva, kivéve meccsnapon.

Cikkajánló

Sajtóakkreditáció a DVSC elleni bajnokira

A média munkatársai október 31., csütörtök 17.00-ig adhatják le akkreditációjukat.

„Ezen a meccsen maximum egy pontot érdemeltünk”

Pascal Jansen elsősorban az agressziót hiányolta játékunkból az ETO ellen.

Egy pontot hoztunk el az ETO Parkból

Férfi labdarúgócsapatunk 1-1-es döntetlent játszott az ETO FC Győr ellen a bajnokságban.

Jansen: „Készen állunk a következő megmérettetésre!”

Vezetőedzőnk szerint motiválja a csapatot, hogy mindenki a Fradit akarja megverni.

Tiszafüred-FTC: szurkolói információk a kupameccsre

Október 31-én, csütörtökön 12.30-tól idegenben játszunk a MOL Magyar Kupában 4. fordulójában.

Győrben is ott lesz a Fradi-minibusz

Szurkolóink az ETO FC Győr elleni bajnoki idején is beszerezhetik kedvenc Fradi-terméküket.

Indul a jegyértékesítés a Kecskemét elleni bajnokira

Férfi labdarúgócsapatunk november 10-én Kecskeméten lép pályára a bajnokságban.

Három éven belül harmadszor vertünk topligás csapatot

A Nice mellett még egy francia, német és angol együttest is legyőzött az FTC az aktuális kupasorozatban.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin