2024. június 22.
Skótverést remélnek a Fradinak szurkoló hírességek
A fradista ismert emberek közül Miklósa Erika, Krausz Gábor és T. Danny mondta el Eb-várakozásait.

A magyar labdarúgó-válogatott vasárnap 21 órakor Skócia ellen lép pályára az Európa-bajnokság csoportkörének harmadik fordulójában. Ahogy a Svájc (1-3) és a Németország (0-2) elleni találkozó előtt, ezúttal is Fradi-szurkoló hírességektől kérdeztük, milyen játékra és eredményre számítanak a nemzeti csapat aktuális Eb-meccsén.

- Helyén kell kezelni az erőviszonyokat. Már az óriási eredmény, hogy ismét kijutottunk az Európa-bajnokságra, ráadásul a selejtezőcsoportban az első helyet szerezte meg a válogatottunk. Svájc és Németország ellen is nagyon szurkoltam a nemzeti csapatunknak. Sajnálom, hogy nem tudtunk pontot szerezni. Azt várom, hogy a fiúk a skótok ellen is a szívüket-lelküket kiteszik a pályára. Bízom benne, hogy sikerül nyerniük. Jól ismerem Marco Rossi szövetségi kapitányt, fantasztikus személyiség, emberileg és szakmailag is a legjobbakat tudom elmondani róla. Jó csapatot épített, tehetségesek a játékosaink, fényes jövő vár a magyar válogatottra. Nagyon szurkolok a mieinknek, örök optimistaként azt mondom, hogy legyőzzük Skóciát - árulta el Miklósa Erika Magyar Szent István-renddel kitüntetett, Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar koloratúrszoprán opera-énekesnő, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja.

Skócia-Magyarország, tipp: 1-2

Krausz Gábor sztárséf szerint kemény összecsapás vár a mieinkre Skócia ellen.

- A svájciak ellen többet vártam a válogatottól, a németek ellen viszont mindent megtettünk, nem érheti szemrehányás a csapatot. Az hatalmas hiba, ha előzetesen túlzott elvárásokat támasztanak a válogatottal szemben. Magyarok vagyunk, szurkoljunk a nemzeti csapatnak, amely az elmúlt években sok örömet szerzett a honfitársaknak. A skótok ellen élet-halál mérkőzés lesz, hiszen mindkét csapat meg akarja nyerni a találkozót. Sokat segítene rajtunk, ha már a mérkőzés elején sikerülne áttörni az ellenfél védelmét, és korán előnybe tudnánk kerülni. Ha az eszemre hallgatnék, azt mondanám, hogy rendkívül kiegyenlített és szoros meccs lesz. Viszont a szívemre hallgatok, és azt mondom, hogy több góllal megnyerjük a mérkőzést, s ezzel életben tartjuk a reményeinket a továbbjutásra - bizakodott Krausz Gábor.

Skócia-Magyarország, tipp: 0-3

Telegdy Dániel, azaz T. Danny énekes, rapper és dalszerző szintén bízik a mieink győzelmében.

- Nagyon jól játszottak a fiúk Svájc ellen, szerintem a második félidőben lefociztuk őket. Nagyon közel volt az egyenlítés, szomorú voltam, hogy nem rúgtunk még egyet. A németek ellen is tisztességesen helyt álltak a mieink. S hogy mit várok Skócia ellen? Ezt nagyon röviden válaszolnám meg, behúzzuk. A fiúk tudják, hogy mennyire fontos ez a meccs, ebből táplálkozva meg tudják szerezni a három pontot. Sajnos nem tudom a helyszínről nézni, nagyon szerettem volna, de a sűrű naptáramba nemigen fér bele a kiutazás. De természetesen elengedhetetlen, hogy a meccset élőben kövessem, ha kell fellépésre menet a buszban fekve, de nézem! - fogalmazott T. Danny.

Skócia-Magyarország, tipp: 1-3

Cikkajánló

,,Nem látszódott a különbség a pályán”

Owusu Kwabena a West Hamnek lőtt szépségdíjas gólja után nyilatkozott a FradiMédiának - VIDEÓ!

Döntetlen a 463,5 millió eurót érő West Ham ellen!

Owusu Kwabena és Alekszandar Pesics is betalált az angol élvonalbeli csapat ellen 2-2-re végződött meccsen.

Viszlát Lienz, köszönjük Tirol!

Szép cselek, védések és érzelmek a második nyári edzőtáborunk legszebb pillanatai között - VIDEÓ!

Angol, francia és török sztárcsapatok is az FTC mögött

A Ferencváros az elmúlt évek nemzetközi sikereinek köszönhetően sokat lépett előre az UEFA klubranglistáján.

463,5 millió eurót ér ellenfelünk, a West Ham kerete

Együttesünk a 2022/2023-as idény UEFA Európa Konferencia Liga-győztesével találkozik.

Pascal Jansen: „ A West Ham ellen nő a nyomás”

Vezetőedzőnk szerint az angol sztárcsapat ellen fontos tapasztalatokat szerezhetnek a játékosok – VIDEÓ!

„Nagy kihívást jelent topligás csapattal játszani”

Cristian Ramírez elmondta, az elmúlt hetekben több időt töltött csapattársaival, mint a családjával.

Helyzetjelentés Tirolból: így készülnek a mieink

A csapat lakhelyéül szolgáló hotelt fiatal tehetségünk, Tóth Alex mutatta be részletesen.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin