2023. július 14.
„Ramírez ismeri a Fradi-családot, a fradizmust”
Védőnk visszatérése kapcsán Sztanyiszlav Csercseszovval és Hajnal Tamással beszélgettünk.

Amint arról korábban beszámoltunk, régi-új játékossal erősített férfi labdarúgócsapatunk, Cristian Ramírez csatlakozott az FTC keretéhez. Az ecuadori hátvéd 2015 és 2016 között összesen 81 mérkőzésen lépett pályára a Ferencvárosban, pénteken pedig már részt is vett együttesünk edzésén.

- Természetesen nagyon örülök neki, hogy visszatért – mondta a tréninget követően vezetőedzőnk, Sztanyiszlav Csercseszov. - Minden új játékos erősítést jelent a csapat számára, de időre van szükség ahhoz, hogy beilleszkedjenek és felvegyék a ritmust. Mindenki keményen odatette magát a felkészülés alatt, de dolgozunk tovább, a célunk az, hogy egy stabil alapot építsünk. Sok még a tennivalónk, a jó játékosok pedig nem jelentik automatikusan azt, hogy a csapat is jó – tette hozzá.

Az FTC sportigazgatója, Hajnal Tamás elmondta: az utóbbi években a klub folyamatos kapcsolatban volt Cristian Ramírezzel.

- Mindig kerestük annak a lehetőségét, hogy adott esetben, ha ő is úgy gondolja, Cristian újra a Ferencvárosban tudjon játszani. Most, hamarosan 29 évesen, az orosz bajnokságban és nemzetközi szinten szerzett tapasztalattal a háta mögött tér vissza, időközben egy nagyon érett személyiséggé is vált. A játéktudása megkérdőjelezhetetlen, egy nagyon jó, támadó szellemű szélső védőről beszélhetünk – kezdte Hajnal Tamás. - Amikor 2015 és 2016 között itt volt nálunk, a védekező munkájában talán még voltak hiányosságok, az elmúlt években viszont taktikailag és a védekezés szempontjából is sokat fejlődött. Cristian egy komplex balhátvéd, aki az orosz bajnokság egyik, ha nem a legjobbja volt a posztján. Biztos vagyok benne, hogy Cristian minőségével, képességeivel csapatunk még jobbá tud válni. Emellett az is fontos, hogy ő egy olyan karakter, aki ismeri a Fradi-családot, a fradizmust, tudja, hogy mit jelent a klubért játszani. Bízom benne, hogy ezt az öltözőben is kamatoztatni tudjuk.

A visszatérő Ramírez első interjúját IDE kattintva láthatják!

Zárul a bérletértékesítés második szakasza – ne maradjon le!

A Klaksvík elleni hazai BL-selejtezőt megelőző napon zárul a bajnoki bérletek értékesítésének második szakasza. Érdemes élni a lehetőséggel, hiszen amellett, hogy bajnoki bérleteseink 2024 júniusáig ajándékba kapják a megújult, digitálisan lapozható Zöld és fehér magazint, ebben az időszakban még kedvezőbb áron juthatnak bérlethez, amelynek birtokában a hazai pályán lejátszandó nemzetközi tétmérkőzésekre, így akár a feröeriek elleni találkozóra kedvezményes áron vásárolhatják meg belépőjüket. További részletek ITT!

Cikkajánló

,,Nem látszódott a különbség a pályán”

Owusu Kwabena a West Hamnek lőtt szépségdíjas gólja után nyilatkozott a FradiMédiának - VIDEÓ!

Döntetlen a 463,5 millió eurót érő West Ham ellen!

Owusu Kwabena és Alekszandar Pesics is betalált az angol élvonalbeli csapat ellen 2-2-re végződött meccsen.

Viszlát Lienz, köszönjük Tirol!

Szép cselek, védések és érzelmek a második nyári edzőtáborunk legszebb pillanatai között - VIDEÓ!

Angol, francia és török sztárcsapatok is az FTC mögött

A Ferencváros az elmúlt évek nemzetközi sikereinek köszönhetően sokat lépett előre az UEFA klubranglistáján.

463,5 millió eurót ér ellenfelünk, a West Ham kerete

Együttesünk a 2022/2023-as idény UEFA Európa Konferencia Liga-győztesével találkozik.

Pascal Jansen: „ A West Ham ellen nő a nyomás”

Vezetőedzőnk szerint az angol sztárcsapat ellen fontos tapasztalatokat szerezhetnek a játékosok – VIDEÓ!

„Nagy kihívást jelent topligás csapattal játszani”

Cristian Ramírez elmondta, az elmúlt hetekben több időt töltött csapattársaival, mint a családjával.

Helyzetjelentés Tirolból: így készülnek a mieink

A csapat lakhelyéül szolgáló hotelt fiatal tehetségünk, Tóth Alex mutatta be részletesen.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin