2024. augusztus 21.
„Mindent megteszünk azért, hogy jó eredményt érjünk el”
A Borac Banja Luka elleni találkozó előtt Abu Fani és Pascal Jansen beszélt várakozásairól.

Mint ismert, magyar bajnoki címvédő férfi labdarúgócsapatunk a bosnyák Borac Banja Luka ellen lép pályára az UEFA Európa Liga playoffkörében, a főtáblán való szereplés kiharcolásáért. A találkozó előtti napon, augusztus 21-én, kedden vezetőedzőnk, Pascal Jansen, és izraeli válogatott középpályásunk, Mohammed Abu Fani válaszolt az újságírók kérdéseire.

- Csalódás volt a múlt hetünk, hiszen kiestünk a Bajnokok Ligájából, ez a csalódottság egyaránt igaz a csapatra, a szurkolókra, és a teljes klubra is. Itt van előttünk az újabb kihívás, amelyre maximálisan fel kell készülnünk, hiszen be akarunk jutni az UEFA Európa Liga csoportkörébe. Nagyon jó csapat az ellenfelünk, hiszen eljutott idáig, de biztos vagyok benne, hogy a szurkolók segítségével sikerrel tudjuk venni ezt az akadályt is. Az edző a mi főnökünk, azt tesszük, amit ő mond. Sok mindent tanulhatunk tőle. Más a filozófiája, mint a korábbi vezetőedzőnknek, de azóta több a foci a pályán. Az előző kör teljesen más volt, hiszen 2-0-s hátrányba kerültünk az első meccsen, így nagy nyomás volt rajtunk, hogy hazai pályán megfordítsuk a párharcot. Jó első félidőnk volt, előnybe kerültünk, a második elején pedig jöhetett volna a második, de az ellenfél egyenlített, 1-1-ről pedig nehéz volt már visszajönni. A csütörtöki meccs teljesen más lesz, de a cél egyértelmű: bejutni az Európa Liga csoportkörébe – mondta Mohammed Abu Fani.

Abu Fani a Borac Banja Luka elleni UEL-playoff előtti sajtótájékoztatón

Középpályásunk után vezetőedzőnket, Pascal Jansent kérdezték az újságírók.

- Ez párharc nem rólam, hanem a Ferencvárosról, a csapatról szól - kezdte Pascal Jansen. - Ahogy Abu említette, muszáj mindent megtenni, hogy jó eredményt érjünk el hazai pályán. Kemény ellenfélre számítunk, hiszen itt vannak, a playoffban küzdenek, hogy csoportkörbe jussanak. Láttuk az elmúlt mérkőzéseiket. Mindent megteszünk, hogy jó eredményt érjünk el az első meccsen, és előnnyel menjünk a visszavágóra. Elvégeztük a házi feladatot, ahogy azt tesszük minden esetben.

Az újságírók arra voltak kíváncsiak, mennyire elégedett támadóival, valamint a korábbi boszniai meccsére kérdeztek rá.

- Nagyon elégedett vagyok a támadóimmal. Mindenki odateszi magát napról napra, ahogy azt el is várom tőlük. A korábbi bosnyák tapasztalatom kicsit más volt. Jól indult a meccs, 3-0-ra vezettünk a félidőben, de lehetett volna négy vagy öt is. A félidőben történt egy változás az ellenfél taktikájában, erre akkor nem sikerült megfelelően reagálni, de most a Ferencváros edzője vagyok, csak ezzel foglalkozok.

Végezetül arra voltak kíváncsiak, hogy mennyi játékidőt szán az Újpest ellen először kezdett Gruber Zsombornak.

- Gruber kiérdemelte a játékidőt, nagyon keményen dolgozik az edzéseken, ahogy mindenki más is, de rajta nagyon látszik a fejlődés, az akarat. Az Újpest elleni meccs egy jó lehetőség volt számára, és ha így folytatja, akkor jönnek még a megérdemelt játékpercek - mondta Pascal Jansen.

Érdemes időben érkezni az UEL-playoffra, ugyanis remek programokkal várjuk drukkereinket, de a találkozó előtt megcsodálhatják a Fradi Kamiont is, ahol beszerezheti kedvenc Fradi-termékét is.

Cikkajánló

„Tudjuk, hogy milyen erőt képvisel a Ferencváros”

Zizovic szerint csak jókat lehet mondani az FTC-ről, de minden esélyt meg fognak ragadni csütörtökön.

Dibusz kisfia, Bence: „Büszke vagy apára? Naná!”

Kapusunk díszpolgári címet kapott szülővárosától, amelyet megható köszönőbeszéd kíséretében vett át.

Ezzel a kerettel vívhatjuk ki az UEL-főtáblára jutást

Vezetőedzőnk, Pascal Jansen kijelölte keretét a Borac Banja Luka elleni UEFA Európa Liga-playoff párharcra.

Zajlik a licit az Újpest elleni dedikált meccslabdára

Nigériai szélsőnk, Tosin Kehinde parádés góljának labdája 150 ezer forintnál jár.

UEL-playoff kihagyhatatlan programkínálattal

Érdemes lesz időben érkezni a stadionba a Borac Banja Luka elleni mérkőzésünkre.

Új igazolásunk már családjának is bemutatta a Fradit

Virgil Misidjant a derbin átélt élménye megerősített abban, hogy a Ferencvároshoz szeretne igazolni - VIDEÓ

Gólerős szélsőt igazoltunk

A suriname-i válogatott Virgil Misidjan holland és német élvonalbeli tapasztalattal Szaúd-Arábiából érkezik.

UEL-playoff a Fradi Kamionnal

Kitűnő szurkolói élmények várják szurkolóinkat klubunk országjáró járművénél a Borac Banja Luka elleni mecsen.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin