2019. november 23.
Megújult játékosbemutatók vasárnaptól a stadionban!
A vasárnapi, ZTE elleni mérkőzésen szurkolóink megújult formában láthatják játékosainkat a kivetítőn – VIDEÓ!

Érdemes lesz a vasárnapi mérkőzésen az eddiginél jobban is figyelni a kivetítőket! Labdarúgócsapatunk tagjai ugyanis különleges forgatásokon vettek részt az előző hetekben, melynek végeredményét szurkolóink a ZTE elleni mérkőzésen láthatják először a kivetítőn. Vasárnaptól ugyanis új játékosbemutató animációkkal mutatjuk be játékosainkat!

Ez lesz rövid időn belül a második újdonság a Groupama Arénában (a legutóbbiról ITT számoltunk be). Az új animációk előkészületeinél ott volt a FradiMédia stábja is, a forgatásról készült videónkban két játékosunk, Bőle Lukács és Franck Boli is mesélt az élményeiről:

A megújított játékosbemutatókat a Groupama Arénát üzemeltető Lagardère Sports Hungary Kft. megbízására a Livepoint Kft. készítette el. Az újdonságról a két cég képviselője beszélt.

 - Folyamatosan azon dolgozunk, hogy megújuljunk, újításokat vezessünk be, hozzunk el a szurkolóknak. Számtalan külföldi példát látunk erre, és amire lehetőség van, azt próbáljuk megvalósítani. Főként Amerikában népszerű az intró videó, amely nálunk a legutóbbi derbin debütált a csapatok bevonulása előtt. Ezt a sort követi az új játékosbemutató, amit a ZTE ellen láthatnak először a szurkolók. A két újdonság csaknem féléves munka eredménye, olyan innovatív megoldás, amely más magyar stadionban nem látható. Bízom benne, hogy elnyeri a szurkolók tetszését - fejezte ki reményeit Igaz András, az LSH Kft. társ-ügyvezető igazgatója.

- Nagyon különleges és megtisztelő, hogy a Ferencvárosi Torna Club számára megvalósíthattunk egy ilyen felkérést. Magyarország egyik legismertebb és legmagyarabb márkája a Fradi. A hozzá fűződő érzelmek és a klub történelme alapján nyilvánvalóan nehéz is volt a feladat, hogy a csapat és a szurkolók számára olyan képi világot alkossunk a kezdőcsapat bemutatására, amely nemcsak hazai, hanem nemzetközi szinten is képes megállni a helyét. Nehéz volt a szervezés, hiszen a csapat a nemzetközi és hazai szereplésből adódóan nagyon elfoglalt, így elképesztő organizáció, illetve a menetrend tűpontos betartása volt szükséges mindenki részéről! A legértékesebb pillanat mégis az volt a számunkra, amikor Sergei Rebrov mester arcán is megjelent egy mosoly - mondta Tokaji József, a Livepoint Kft. ügyvezetője.

Nem csak emiatt lesz érdemes időben érkezni vasárnap a Groupama Arénába, hiszen ezúttal is izgalmas programokkal és akciókkal várunk mindenkit 16 órától. Részletek ITT!

Cikkajánló

Fiatal Fradi-szurkoló nyerte a Vespa motort

Illés Koppány és édesapja a Midtjylland elleni BL-mérkőzés előtt vehette át nyereményét - VIDEÓ!

Féláron a BL-meccsek 4 ezer Fradi-szurkolónak!

Négy hónapos kedvezményes RTL+ előfizetést ajándékozunk 4 ezer szurkolónknak: féláron nézhetik a BL-meccseket!

Sajtóakkreditáció az Újpest elleni bajnokira

A sajtó munkatársai augusztus 16., péntek 14.00-ig adhatják le akkreditációjukat a szombati mérkőzésre.

Botka: „Az első félidőben jöhetett volna a második gól”

Válogatott védőnk szerint a szurkolóknak is köszönhető az első félidőben mutatott remek játék – VIDEÓ!

„Jobb helyzetkihasználásra van szükség”

Holland vezetőedzőnk, Pascal Jansen a Midtjylland elleni visszavágó után értékelt.

Döntetlen hazai pályán, az Európa Ligában folytatjuk

Cissé góljával vezettünk, de egyenlített a Midtjylland, így az Európa Liga playoffkörében folytatjuk.

HSA Hónap játékosa: Traoré lett július legjobbja!

Szurkolói szavazásunkon mali szélsőnket látták július hónap legjobbjának.

FTC-FC Midtjylland: parkolási lehetőség!

A kedd esti BL-selejtezőre autóval érkező drukkereink az MVM Dome parkolóját használhatják.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin