2023. április 27.
Közös faültetés a Providenttel
Játékosaink és szurkolóink több mint száz fát ültettek el a Providenttel együtt a Budakeszi Vadasparkban.

A pénzügyi szolgáltató vállalat életében nemrég kezdődött meg a Provigreen, fenntarthatóságról szóló hónap, amelynek részeként a vállalat éves papírfelhasználását faültetéssel igyekszik ellensúlyozni. Ehhez az eseményhez örömmel csatlakozott a Ferencvárosi Torna Club is. Az első fát Szirmák Botond, a Provident vezérigazgatója ültette el,
 
- Egy kínai közmondás szerint: a legalkalmasabb időpont egy fa ültetésre húsz évvel ezelőtt volt. A második legalkalmasabb időpont most van. Vállalatunk nagyon komolyan veszi saját ökológiai lábnyomának csökkentését, ezért minden évben több fenntarthatósági kezdeményezést szervezünk kollégáinknak. Ezek közül a leghangsúlyosabb a már említett közmondás szellemében meghirdetett éves faültetésünk, ami hagyománynak tekinthető a Provident életében. A Ferencvárosi Torna Clubbal évek óta kiváló kapcsolatban vagyunk szponzori együttműködésünknek köszönhetően, ezért invitáltuk őket, hogy vegyenek részt ebben a nagyszerű és értékteremtő aktivitásban - mondta Szirmák Botond, a Provident Pénzügyi Zrt. vezérigazgatója.

Szirmák Botond és labdarúgóink a faültetés közben
 
- A Provident fontos és hosszú ideje mellettünk álló partnerünk, többször fogtunk már össze nemes célok érdekében. A cég támogatásával készült mozgáskorlátozott parkoló a stadionnál, és segítették a "Fradista leszek" című mesekönyvünk megjelenését is. Örömmel veszünk részt ismét közösen egy jó kezdeményezésben, sokat nem kellett gondolkodnunk a felkérésen, hiszen ez egy igazán zöld ügy, márpedig mi igazán zöldek vagyunk. A Providenthez hasonlóan a Ferencvárosi Torna Club számára is fontos a környezettudatosság. Az infrastruktúránk fejlesztése évek óta ennek szellemében zajlik, és jó példával elöl járva sportolóink, szurkolóink is aktívan kiveszik a részüket környezetünk védelméből. Büszke vagyok rá, hogy a Fradi család egy igazán zöld család – mondta az eseményről Kubatov Gábor, az FTC elnöke.
 
A rendhagyó faültetéshez csatlakozott 50 szurkolónk, félszáz providentes dolgozó, valamint klubunk játékosai. Botka Endre, Vécsei Bálint, Pászka Lóránd és Bogdán Ádám ezúttal nem a labdakezelésben jeleskedett, hanem az ásóval és a gereblyékkel szorgoskodott. 
 - Nagyjából egy éve már részt vettem a Provident programjában, akkor Galgamácsán segítettem a faültetésben. Szívesen jöttem ismét, jó érzés, ha hozzá tudok járulni társaimmal a felnövekvő generációk egészséges környezetének megteremtéséhez. Nagyon fontos, hogy jó példát mutassunk. Ez kötelességünk, de közös felelősségünk is. Családapaként sem mindegy, hogy milyen világban nő majd fel a gyermekem - nyilatkozta Botka Endre.

Bogdán Ádám és Botka Endre örömmel állt a kezdeményezés mellé

Cikkajánló

Fiatal Fradi-szurkoló nyerte a Vespa motort

Illés Koppány és édesapja a Midtjylland elleni BL-mérkőzés előtt vehette át nyereményét - VIDEÓ!

Féláron a BL-meccsek 4 ezer Fradi-szurkolónak!

Négy hónapos kedvezményes RTL+ előfizetést ajándékozunk 4 ezer szurkolónknak: féláron nézhetik a BL-meccseket!

Sajtóakkreditáció az Újpest elleni bajnokira

A sajtó munkatársai augusztus 16., péntek 14.00-ig adhatják le akkreditációjukat a szombati mérkőzésre.

Botka: „Az első félidőben jöhetett volna a második gól”

Válogatott védőnk szerint a szurkolóknak is köszönhető az első félidőben mutatott remek játék – VIDEÓ!

„Jobb helyzetkihasználásra van szükség”

Holland vezetőedzőnk, Pascal Jansen a Midtjylland elleni visszavágó után értékelt.

Döntetlen hazai pályán, az Európa Ligában folytatjuk

Cissé góljával vezettünk, de egyenlített a Midtjylland, így az Európa Liga playoffkörében folytatjuk.

HSA Hónap játékosa: Traoré lett július legjobbja!

Szurkolói szavazásunkon mali szélsőnket látták július hónap legjobbjának.

FTC-FC Midtjylland: parkolási lehetőség!

A kedd esti BL-selejtezőre autóval érkező drukkereink az MVM Dome parkolóját használhatják.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin