2019. augusztus 25.
Kikaptunk a Puskás Akadémiától
Labdarúgócsapatunk 4-1-es vereséget szenvedett a Puskás Akadémiától.

Bajnoki címvédő labdarúgócsapatunk múlt heti, Kaposvár elleni 1-0-s győzelmével kezdte meg szereplését az NB I 2019/20-as szezonjában. Egy héttel később vasárnap, a Suduva elleni rájátszás két mérkőzése között a Puskás Akadémia otthonába látogattunk.

I. félidő

A mérkőzés elején Szerető próbálta beadni a szélről a labdát, de elhárították a veszélyt. Nem sokkal később Priskin fejelt előre egy labdát, Bőle nagy lendülettel mehetett, de Hegedüs kijött a kapujából. A 11. percben Henty és Knezevic összjátéka után Vanecek került helyzetbe a kapunk előterében, de nem sikerült a lövése.

Két perccel később Priskin fülelt le egy labdát a Puskás térfelén, Hadzhiev hátulról buktatta, de a játékvezető előnyszabályt ítélt, így Spirovski elvitte a labdát, finoman alápörgetett és távolról megszerezte a vezetést.

Ezután ismét Priskin volt agilis, a labdaszerzése után Varga lövését blokkolták. A sarokrúgás után kikerült a labda a szélre, Szerető visszatette Spirovskinak, de nem sikerült a duplázás a kísérlet után.

A 29. percben Spirovski emelt előre Varga felé, aki a vonal előtt még be tudta adni, Priskin fejese pedig nem sokkal ment mellé. A 37. percben Leandro pörgetett volna Bőle felé, de Hegedüs megfogta a labdát. Ezután Knezevic keresztpassza után Nagy Zsolt maradt le nem sokkal az érkező labdáról.

A következő keresztpassz sajnos már jól sikerült: Vanecek még nem, de Sós már eltalálta a labdát, így öt perccel a szünet előtt kiegyenlítettek a hazaiak.

II. félidő

A játékrész első helyzete a miénk volt: Szerető kevergetett a jobb oldalon, végül Bőle szélről érkező lövésébe beleértek, nem sokkal ment el a jobb kapufa mellett. Az 57. percben egy eladott labda után Vaneceket buktatta Gróf a tizenhatoson belül, a büntetőt Knezevic értékesítette, ezzel fordított a Puskás (2-1 a Puskásnak). Négy perccel később Henty a kapunkba lőtte a labdát, de előtte már a kezét érte a labda, így érvénytelen volt a találat.

Ezt követően Urblík fejelt a kapunk mellé. Tizenegy perccel a rendes játékidő vége előtt Henty bal oldalról érkező beadása után Knezevic letette mellel a labdát, Ulbrík pedig a bal fölsőbe lőtt, ezzel 3-1-re növelve a Puskás előnyét. Öt perccel később egy indítás után Ulbrík átemelte a kapus felett a labdát, így meglőtte ellenfelünk negyedik gólját (4-1).

Együttesünk így 4-1-es vereséget szenvedett Felcsúton.

NB I, 4. forduló
Puskás Akadémia-FTC 4-1 (1-1)
Puskás Akadémia: Hegedűs – Szolnoki, Meissner, Hadzhiev, Nagy – Sós (Kiss, 88.), van Nieff (Spandler, 81.), Knezevic, Radics (Urblík, 23.) – Vanacek, Henty
FTC: Gróf – Szerető (Lovrencsics, 65.), Botka, Frimpong, Leandro (Boli, 77.), Civic – Spirovski, Ihnatenko – Varga, Bőle (Isael, 62.) – Priskin
Sárga lap: Radics (9.), Hadzhiev (13.), Henty (27.), Bőle (51.), Varga (62.), Knezevic (91.)
Gól: Sós (40.), Knezevic (58.), Urblík (79., 84.), illetve Spirovski (13.)

Cikkajánló

Fiatal Fradi-szurkoló nyerte a Vespa motort

Illés Koppány és édesapja a Midtjylland elleni BL-mérkőzés előtt vehette át nyereményét - VIDEÓ!

Féláron a BL-meccsek 4 ezer Fradi-szurkolónak!

Négy hónapos kedvezményes RTL+ előfizetést ajándékozunk 4 ezer szurkolónknak: féláron nézhetik a BL-meccseket!

Sajtóakkreditáció az Újpest elleni bajnokira

A sajtó munkatársai augusztus 16., péntek 14.00-ig adhatják le akkreditációjukat a szombati mérkőzésre.

Botka: „Az első félidőben jöhetett volna a második gól”

Válogatott védőnk szerint a szurkolóknak is köszönhető az első félidőben mutatott remek játék – VIDEÓ!

„Jobb helyzetkihasználásra van szükség”

Holland vezetőedzőnk, Pascal Jansen a Midtjylland elleni visszavágó után értékelt.

Döntetlen hazai pályán, az Európa Ligában folytatjuk

Cissé góljával vezettünk, de egyenlített a Midtjylland, így az Európa Liga playoffkörében folytatjuk.

HSA Hónap játékosa: Traoré lett július legjobbja!

Szurkolói szavazásunkon mali szélsőnket látták július hónap legjobbjának.

FTC-FC Midtjylland: parkolási lehetőség!

A kedd esti BL-selejtezőre autóval érkező drukkereink az MVM Dome parkolóját használhatják.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin