2023. december 5.
Jegyek az év utolsó bajnokijára
Férfi labdarúgócsapatunk a ZTE FC ellen zárja az őszi idényt.

Bajnoki címvédő férfi labdarúgócsapatunk 2023. december 17-én, vasárnap 16.00-s kezdettel a ZTE FC-t fogadja az OTP Bank Liga idei utolsó, 17. fordulójában. Az év utolsó bajnokijára megkezdődött a jegyértékesítés! 

Azon szurkolóink, akik a meccs kezdetéig megvásárolják a 2024-es tavaszi szezonra szóló bajnoki bérletüket, akciónk keretében térítésmentesen léphetnek be a ZTE elleni idényzáróra. Mindez csak egy a bérleteseket érintő számtalan előny közül! Leghűségesebb szurkolóink a Fradi Shopban, valamint online webáruházunkban, a shop.fradi.hu oldalon 15 százalék kedvezményt kapnak. A tavasszal és ősszel is megrendezésre kerülő Bérletesek Napján ez az engedmény duplázódik, így bérlettel rendelkező szurkolóink ezeken a napokon 30 százalékkal olcsóbban vásárolhatnak üzletünkben és a shop.fradi.hu-n is!

Továbbá a bajnoki bérlettel rendelkező drukkereink meccsnapokon féláron, mindössze 1400 forintért nézhetik meg a megújult Fradi Múzeumot. Egy az előnyök közül az is, hogy bérleteseink korábban értesítést kapnak az idegenbeli bajnokikra szóló jegyértékesítés kezdetéről. A bérletértékesítéssel kapcsolatban ITT minden információ megtalálható! Ezek mellett szeretnénk a családosoknak is kedveskedni, különleges akciónk keretében ugyanis a két szülő mellett egy, kettő, vagy akár három gyermek mindössze 8000 forintért megtekintheti a ZTE elleni mérkőzést.  

Azok, akik még nem rendelkeznek új, vagy megújított bérlettel, ők online, a meccsjegy.fradi.hu-n és személyesen, a Groupama Aréna jegypénztáraiban is megvásárolhatják belépőjüket nyitvatartási időben (K-P.: 10-18, Szo.: 9-13, meccsnapon a mérkőzés kezdetéig, V-H.: zárva, kivéve mérkőzésnapokon). A bérlet- és jegyvásárlás elengedhetetlen feltétele a Fradi szurkolói kártya megléte!

OTP Bank Liga, 17. forduló
FTC - ZTE FC
december 17., vasárnap 16.00
Jegyek: online ITT, vagy személyesen, a Groupama Aréna jegypénztáraiban is megvásárolhatják belépőjüket nyitvatartási időben (K-P.: 10-18, Szo.: 9-13, meccsnapon a mérkőzés kezdetéig, V-H.: zárva, kivéve mérkőzésnapokon).

Lepjen meg valakit akár karácsonyra tavaszi Fradi-bérlettel, csatlakozzon ön is a bérletes Fradi-szurkolók táborához, és töltse a tavaszt is velünk a lelátón! Részletek ITT!

Cikkajánló

Távozik Iyinbor Patrick

A 22 éves védő az elmúlt három idényt kölcsönben töltötte.

Tusványoson mesélt a VVK-győzelemről Rákosi Gyula

Klubunk legendája a Bálványosi Nyári Szabadegyetemen vett részt.

„Nagyon meglepődtem!” – Varga Barna megkapta a maszkját

Riportunkból kiderül, hogy Kylian Mbappé Eb-n viselt maszkja jobb-e magyar válogatott támadónkénál – VIDEÓ

Indul a jegyértékesítés a walesi visszavágóra

Walesbe utazó drukkereink 10 ezer forintért válthatnak vouchert a párharc második összecsapására.

Zachariassen: „Ez egy tökéletes kezdés”

Norvég játékosunk szerint minden remekül alakult a TNS elleni első BL-meccsünkön – VIDEÓ!

„Fantasztikus energia áramlott a pályára”

Holland vezetőedzőnk ötgólos győzelemmel mutatkozott be csapatunk kispadján.

Magabiztos, ötgólos győzelem az első tétmérkőzésen

Együttesünk 5-0-ra verte a The New Saints-t a BL-selejtező első mérkőzésén.

HSA Hónap Játékosa: Marquinhos lett május legjobbja

Szurkolói szavazásunkon brazil szélsőnket látták május hónap legjobbjának.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin