2019. szeptember 25.
Simán, három góllal jutottunk tovább a Magyar Kupában
Leandro, Skvarka és Sigér szállította az Iváncsa elleni győzelmet.

Bajnoki címvédő és UEL csoportkör-szereplő labdarúgócsapatunk a Magyar Kupában is megkezdte szereplését. Első ellenfelünk az NB III-as Iváncsa együttese volt.

Első félidő

A második percben egy védelmi hibát követően Domokos lőtt a kapunkra, de megpattant, a szöglet pedig már nem volt veszélyes. A 10. percben Leandro labdaszerzése után Skvarka pörgette tovább, de Tokmac nem találta el jól a labdát. Ezután Priskin lövése ment nem sokkal mellé. Negyedórányi játék után Frimpong és Heister is lövéssel jelentkezett, de egyik sem ért célt. A 27. percben egy szöglet után Heister lőtt kapura, majd Priskintől Leandróhoz került a labda, aki laposan a kapuba gurított (0-1).

Nem sokkal később Cseszneki vette célba a kapunkat, de Dvali kifejelte a labdát. A 34. percben Killer is helyzetbe került közel a kapuhoz, de Gróf hárított. Heistertől érkezett egy beadás a baloldalról a 37. percben, Skvarka a kapuba is talált, de a játékvezető les miatt érvénytelenítette a találatot.

Második félidő

A második játékrész elején Priskin volt lesen, majd Skvarka kapott egy indítást, de felszedte előle a kapus a labdát. A 49. percben Szellák került nagy helyzetbe a kapunk előtt, de nem sikerült jól céloznia. Az 55. percben Isael is megkínálta Prokopot egy lövéssel, de védett a hálóőr. Ezt követően Tokmac tette ki a balszélre Heisterhez, nem sokkal ment mellé a próbálkozás. Az 62. percben Isael szabadrúgása a sorfal között Szerető elé került, de mellé lőtt fiatal játékosunk. Egy perccel később egy labdaszerzés után Priskin gurított le Skvarkának, aki megduplázta előnyünket (0-2)!

A 73. percben Ihnatenko indítása után a frissen beállt Varga és Priskin rohant a labdára, de a kapus megszerezte azt. Ezután rögtön Leandro ívelt Priskin felé, de játékosunk a kapusba lőtt. Varga is szabadrúgást lőhetett, de védett Prokop, akinek a kezében kötött ki a labda. A 80. percben Szerető adott középre a jobb oldalról, Sigér pedig háromgólosra növelte az előnyünket (0-3)! Öt perccel a rendes játékidő vége előtt Heister átadása után Priskin is a kapuba gurított, de már lesen volt. A hosszabbításban még Vallejos balról elvégzett szabadrúgását kellett Grófnak védenie.

Így a Fradi 3-0-s győzelmével jutott tovább a Magyar Kupa következő fordulójába. Folytatás vasárnap, a Kisvárda elleni hazai bajnokin.

Magyar Kupa, 6. forduló
Iváncsa-FTC 0-3 (0-1)
Iváncsa: Prokop – Aradi, Madarász, Fekecs (Szauter, 83.), Varga B. – Pintér, Szellák (Hujber, 61.), Cseszneki (Király, 74.), Vallejos, Domokos – Killer
FTC: Gróf – Szerető, Frimpong, Dvali, Heister – Ihnatenko, Leandro (Csonka, 77.) – Isael, Skvarka (Sigér, 65.), Tokmac (Varga R., 72.) – Priskin
Gól: Leandro (27.), Skvarka (63.), Sigér (80.)

Cikkajánló

Rebrov: „Minden játékosunkra szükség van”

Vezetőedzőnk szerint fontos, hogy mindhárom sorozatban sikeresek legyünk.

Pascal Jansen: „A játékosaim rendkívül elszántak”

Soron következő hazai bajnokink előtt holland vezetőedzőnk mondta el várakozásait.

FTC–Fehérvár FC: meccsnapi programok

Következő hazai bajnokinkon a Közlekedés Napját ünnepeljük. Számos programmal várjuk a szurkolókat.

Sajtóakkreditáció a Nice elleni UEL-meccsre

A sajtó munkatársai október 22-e, kedd 16.00-ig adhatják le akkreditációjukat.

„Szeretnék segíteni a Fradinak a pályán kívül is”

Korábbi brazil labdarúgónk tervei szerint jövőre Magyarországra utazik – VIDEÓ!

„A mai napig érzem a szurkolók szeretetét”

Pinte Attila amikor csak teheti, a Groupama Arénában szurkol a Fradinak.

FTC-Fehérvár: ezúttal is vár a Fradi Kamion

Október 20-án, vasárnap a Fehérvár FC elleni bajnoki előtt csodálhatják meg országjáró járművünket.

Misidjan gólt lőtt a suriname-i válogatottban

A tunéziai Ben Romdhane csereként lépett pályára, az ecuadori Ramírez végig a kispadon ült.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin