2024. szeptember 4.
Itt a Fradi parfüm!
Az exkluzív termék nem csak Magyarországon, hanem további 16 országban is megjelenik.

Mint arról korábban beszámoltunk, 35-szörös rekordbajnok férfi labdarúgócsapatunk új mezszponzora a SUPERZ. Budapest lett a 2024/25-ös szezontól. A parfümgyártó cég a megállapodás értelmében három évre kötelezte el magát futballcsapatunk mellett. A mezszponzoráción kívül több izgalmas aktivitást foglal magában az együttműködés, ennek első részeként örömmel jelentjük be, hogy elkészült a Fradi parfüm!

A parfüm több mint egy évnyi fejlesztés és kitartó munka gyümölcse, melyet a világ egyik legkiválóbb „orra”, Mr. Erdoǧmus készített, aki a szakmájában már világhírnevet szerzett. Az illatcsoda tökéletesen tükrözi a klub szenvedélyét, dinamikáját és egyedi szellemiségét.

Négy hazai mérkőzésen 2000 ferencvárosi szurkoló választotta ki, melyik illat tetszik nekik a legjobban, és melyik illat felel meg leginkább a klub identitásának és értékeinek Az eredmény egy olyan parfüm, amelyben a klub színei, a zöld és a fehér is visszaköszönnek: a zöld jegyeket a fenyő és mohás jegyek képviselik, míg a fehér oldalon a kamillavirág és a pézsma dominálnak. Az illat határozott és erőteljes alapját az ámbra és a földes illatjegyek biztosítják, amelyek kitartóvá teszik a parfümöt.

A Fradi parfüm szeptember 20-tól lesz kapható a Fradi Shopban és a SUPERZ. minden üzletében és online felületén is, mindenki számára lehetőséget kínál, hogy egy cseppnyi Fradi-szellemet magával hordjon, bárhol is jár a világban.

SUPERZ. Budapest: Látványos sikertörténet

A SUPERZ. Budapest mindössze három évvel ezelőtt, 2021 nyarának végén alakult meg, de a magyar parfümmárka rövid idő alatt látványos sikertörténetet mondhat magáénak. A 12 hónapnyi tesztelés és a parfümolajok válogatása után megszülettek azok az illatok, amelyek ma is alapjait képezik a márka termékeinek. Alapanyagaikat 5 kontinensről, több mint 35 országból szerzik be, hogy korszakalkotó parfümök készülhessenek. A márka célja az, hogy olyan terméket hozzon létre, amely a legtisztább és legkiválóbb alapanyagokkal, világszinten is kimagasló minőségben biztosítja vásárlóinak az egyedi és kivételes illatok viselését. A SUPERZ. Budapest Magyarország legnépszerűbb parfüm brandje, amely címet a prémium illatokon felül a felhasználói élmény és a kiszolgálás színvonala révén nyerte el magának. Tavaly, egyedüli magyar parfüm márkaként képviselték hazánkat a világ legnagobb kozmetikai kiállításán Dubaiban. A lehengerlő siker következményeként, a hazai 9 üzletük mellett, többek közt már Olaszországban is több, mint 40 Niche üzletben érhetőek el termékeik.

Cikkajánló

Indul a jegyértékesítés a Paks elleni bajnokira

Férfi labdarúgócsapatunk október 6-án, vasárnap 18.00-tól lép pályára a Paks vendégeként.

Sajtóakkreditáció a Tottenham elleni UEL-meccsre

A sajtó munkatársai október 1., kedd 12.00-ig adhatják le akkreditációjukat.

„Nem tudtuk fenntartani a koncentrációt a végéig”

Az Anderlecht elleni 2-1-es UEL-vereség után Dibusz Dénes értékelt a FradiMédiának – VIDEO

Pascal Jansen: „Tovább kell fejlődnünk”

Vezetőedzőnk szerint ezen a szinten a legkisebb hibák is megbosszulják magukat.

Nem sikerült pontot szerezni az UEL-nyitányon

Traoré révén csak szépítésre futotta a hajrában tíz emberrel játszó és 2-1-re nyerő Anderlecht ellen.

FTC-Puskás Akadémia: meccsnapi programok

Az Állatok Napja alkalmából állatsimogatóval, bemutatókkal és miniállatkerttel is készülünk.

Fradi-labdák 40% kedvezménnyel

A Puskás Akadémia elleni bajnoki napján háromfajta labdát is kedvezményesen vásárolhatnak meg.

Fradi Kamion a Puskás Akadémia elleni bajnokin

A vasárnapi bajnoki előtt 15.00 és 18.00 között csodálhatják meg országjáró járművünket.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin