2024. szeptember 4.
Itt a Fradi parfüm!
Az exkluzív termék nem csak Magyarországon, hanem további 16 országban is megjelenik.

Mint arról korábban beszámoltunk, 35-szörös rekordbajnok férfi labdarúgócsapatunk új mezszponzora a SUPERZ. Budapest lett a 2024/25-ös szezontól. A parfümgyártó cég a megállapodás értelmében három évre kötelezte el magát futballcsapatunk mellett. A mezszponzoráción kívül több izgalmas aktivitást foglal magában az együttműködés, ennek első részeként örömmel jelentjük be, hogy elkészült a Fradi parfüm!

A parfüm több mint egy évnyi fejlesztés és kitartó munka gyümölcse, melyet a világ egyik legkiválóbb „orra”, Mr. Erdoǧmus készített, aki a szakmájában már világhírnevet szerzett. Az illatcsoda tökéletesen tükrözi a klub szenvedélyét, dinamikáját és egyedi szellemiségét.

Négy hazai mérkőzésen 2000 ferencvárosi szurkoló választotta ki, melyik illat tetszik nekik a legjobban, és melyik illat felel meg leginkább a klub identitásának és értékeinek Az eredmény egy olyan parfüm, amelyben a klub színei, a zöld és a fehér is visszaköszönnek: a zöld jegyeket a fenyő és mohás jegyek képviselik, míg a fehér oldalon a kamillavirág és a pézsma dominálnak. Az illat határozott és erőteljes alapját az ámbra és a földes illatjegyek biztosítják, amelyek kitartóvá teszik a parfümöt.

A Fradi parfüm szeptember 20-tól lesz kapható a Fradi Shopban és a SUPERZ. minden üzletében és online felületén is, mindenki számára lehetőséget kínál, hogy egy cseppnyi Fradi-szellemet magával hordjon, bárhol is jár a világban.

SUPERZ. Budapest: Látványos sikertörténet

A SUPERZ. Budapest mindössze három évvel ezelőtt, 2021 nyarának végén alakult meg, de a magyar parfümmárka rövid idő alatt látványos sikertörténetet mondhat magáénak. A 12 hónapnyi tesztelés és a parfümolajok válogatása után megszülettek azok az illatok, amelyek ma is alapjait képezik a márka termékeinek. Alapanyagaikat 5 kontinensről, több mint 35 országból szerzik be, hogy korszakalkotó parfümök készülhessenek. A márka célja az, hogy olyan terméket hozzon létre, amely a legtisztább és legkiválóbb alapanyagokkal, világszinten is kimagasló minőségben biztosítja vásárlóinak az egyedi és kivételes illatok viselését. A SUPERZ. Budapest Magyarország legnépszerűbb parfüm brandje, amely címet a prémium illatokon felül a felhasználói élmény és a kiszolgálás színvonala révén nyerte el magának. Tavaly, egyedüli magyar parfüm márkaként képviselték hazánkat a világ legnagobb kozmetikai kiállításán Dubaiban. A lehengerlő siker következményeként, a hazai 9 üzletük mellett, többek közt már Olaszországban is több, mint 40 Niche üzletben érhetőek el termékeik.

Cikkajánló

Három mérkőzésünk időpontja is ismertté vált

Kiderült, mikor lépünk pályára az MTK, a Puskás Akadémia és a Paks ellen.

Saldanha: „Remélem, hogy a szurkolók hamar befogadnak!”

Új igazolásunk gólokkal szolgálna rá drukkereink bizalmára - VIDEÓ!

Gólkirály brazil támadót igazoltunk

A 25 esztendős Matheus Saldanha a szerb FK Partizantól érkezik labdarúgócsapatunkhoz.

Indul a válogatott meccsdömping! Íme, a program!

Nyolc ferencvárosi futballista is meghívót kapott hazája nemzeti csapatába.

Varga és Dibusz díja; hat FTC-játékos az álomcsapatban

A Hivatásos Labdarúgók Szervezete ismét díjazta az előző bajnokság lejobbjait, köztük számos Fradi-játékost.

Gálamérkőzés Balatonfüreden

A balatonfüredi klub alapítása 100. évfordulóját egy Ferencváros elleni mérkőzéssel ünnepli szeptember 7-én.

„Elképesztő történelemre lehetnek büszkék a fradisták”

Az 1978-ban vb-trófeát nyert Alberto Tarantini a Nyíregyháza ellen a helyszínen szurkolt a Fradinak.

„Álmodni sem mertem volna, hogy góllal debütálok”

Dán védőnk, Stefan Gartenmann gyönyörű fejes góllal vette be a Nyíregyháza kapuját – VIDEÓ!

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin