2024. augusztus 3.
Indul a licit Traoré dedikált győztes meccslabdájáért
A meccslabda megvásárlásával az Albert Alapítványt támogathatja.

Idén is folytatjuk jótékonysági akciónkat, amelynek keretében minden győztes hazai férfi labdarúgómérkőzés után elárverezzük a ferencvárosi gólszerzők által dedikált labdákat.

Magyar bajnoki címvédő férfi labdarúgócsapatunk Adama Traoré góljával 1-0-ra legyőzte a Kecskemétet az NB I 2. fordulójában. A győztes bajnoki nyitányunk után licitálhat a gólszerzőnk által dedikált labdára, amellyel a találatot szerezte.

A licitekből befolyó nettó összeget az Albert Alapítvány kapja.

A meccslabda kikiáltási ára (egyben bolti ára): 57.900 ezer forint!

Licitálni már a lefújást követően lehet. A liciteket az arveres@fradi.hu e-mail címre küldhetik el az aktuális hazai bajnoki mérkőzést követő harmadik munkanapon éjfélig. Az árverés állását a találkozó után minden nap közzétesszük a fradi.hu-n. A jótékonysági árverés végeredményéről mindig a meccs utáni negyedik munkanapon számolunk be, szintén a hivatalos honlapunkon. A nyerteseket e-mailben értesítjük.

Továbbra is zajlik a szezonbérletek értékesítése a 2024/25-ös szezonra!

Kaphatóak a belépők a dán Midtjylland elleni idegenbeli és hazai BL-selejtezőre egyaránt!

Mostantól szurkolói kártyával rendelkező szurkolóink is ingyen juthatnak hozzá klubunk sport és életmód magazinjához, a Zöld és fehérhez, amely már a Fradi appból is elérhető!
____________________________________________________________________

Az Albert Alapítványról

Az Albert Alapítványt két magánszemély alapított 2010-ben. Az alapítványnak 2011 októberéig maga a névadó, aranylabdás legendánk, Albert Flórián volt az elnöke. A Császár halála után, 2012. június 12-től, Sipos Jenő személyében új elnökkel és kibővített célokkal láttunk munkához. Az új célkitűzéseknek köszönhetően az alapítvány neve szintén megváltozott - Albert Flórián Labdarúgó Utánpótlás- és Sportalapítvány lett. 2013 májusában az alapítók Kubatov Gábort, klubunk elnökét jelölték ki az elnöki tisztségre, aki jelenleg is betölti ezt a pozíciót.

Az alapítvány megalapítása óta több olyan projekt is elindult, amelyekből azóta hagyomány lett. Ilyen például a Fradi Családi Nap, amelyet minden évben megrendez az alapítvány és az FTC szoros együttműködésben az FTC-MVM Népligeti Sportközpontban, illetve az Albert Flórián emléktorna-sorozat. Elindult egy iskolai akció is, amelynek keretében a diákokat a rendszeres sportolással, ennek előnyeivel, élményeivel ismertettük meg, ebből nőtte ki magát a Fradi Suli Program.

Fontos kiemelni továbbá azokat a díjakat, amelyeket minden évben átad az alapítvány. Az első kitüntetettek már 2013-ban átvehették az Albert-díjat: ezt utánpótlás-labdarúgóink közül a legjobb, illetve a legtöbb gólt elérő játékos kapta meg, de életműdíjat kapott a legeredményesebb nevelőedzőnk is.

A díjak mellett több sportoló részesül alapítványi támogatásban, azokat a sportolókat támogatja az alapítvány egész évben, akik eredményeikkel, hozzáállásukkal és szorgalmukkal méltóképpen képviselték a Ferencvárosi Torna Clubot. Közöttük vannak, akik kiemelt támogatásban részesülnek, de nemcsak ők kapnak hozzájárulást a sportkarrierjükhöz. A kiemelt, szakosztályi versenyzők támogatása mellett több tehetséges labdarúgót sikerült már felkarolnia az alapítványnak, akiket az ország különböző pontjain találtunk meg.

A névadó hírnevének megőrzése, ezen keresztül a magyar labdarúgó-kultúra és a sportemlékek ápolása szintén fontos feladata az alapítványnak. Az ország több pontjára, sőt, már a határokon túlra is többször eljutott az Albert Flórián emlékkiállítás.

Cikkajánló

„Könnyű, hogy hátul ilyen srácokkal tartjuk a frontot”

A Kecskemét legyőzése után a védelem oszlopa, Raul Gustavo értékelt – VIDEÓ!

Jansen: „A családom már a Fradinak drukkol”

Vezetőedzőnk szerint mindig a nemzetközi meccs utáni első találkozó a legnehezebb.

Győzelemmel kezdtük a bajnokságot

Adama Traoré góljával 1-0-ra legyőztük a Kecskemétet a Groupama Arénában.

Varga Barnabás lett az év legjobbja!

Szurkolóink ezúttal gólkirályunkat választották az Év Fradi-futballistájának.

Köszönünk mindent, Marquinhos!

A brazil játékos 97 tétmérkőzés, 14 gól, 26 gólpassz és négy trófea után távozik a Ferencvárostól.

FTC-KTE: parkolási információk

Parkolójegyét kizárólag online, a meccsjegy.fradi.hu/parkolo oldalon tudja megváltani!

Varga Barnabás újra a keretben!

Támadónk az Eb-n szenvedett súlyos sérülése után a Bajnokok Ligájában léphet pályára újra.

Idén is: licitáljon a gólszerzők által aláírt labdákra!

Folytatódik az előző szezonban megkezdett jótékonysági akciónk, melynek során értékes relikviával gazdagodhat!

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin