2024. augusztus 23.
Indul a jegyértékesítés a Nyíregyháza elleni bajnokira
Férfi labdarúgócsapatunk szeptember 1-jén, vasárnap 19.45-től fogadja a Nyíregyházát.

Magyar bajnoki címvédő férfi labdarúgócsapatunk három bajnoki után hibátlanul menetel az OTP Bank Ligában, legutóbb az Újpestet győzte le a Groupama Arénában, ezzel behúzva sorozatban 17. derbijét. A magyar bajnokság 6. fordulójában, 2024. szeptember 1-jén, vasárnap 19.45-től az újonc Nyíregyháza ellen lépünk pályára a Groupama Arénában. A találkozóra elindult a jegyértékesítés.

Jegyet vásárolni a meccsjegy.fradi.hu oldalon, illetve személyesen a Groupama Aréna Jegypénztárában lehet (K-P 10.00-18.00, Szo 9.00-13.00, V-H zárva. Meccsnapokon a mérkőzés időpontjához igazodva.)

Megváltozik a gyermekek belépése a stadionba!

A gyermek belépők az új szezontól önálló jegyként fognak szerepelni, ám azokat nem kötjük szurkolói kártyához. A gyerekjegyek a 0-7 éves korig terjedő korosztályt érintik, vagyis azokat a szurkolóinkat, akik korábban ingyen beléphettek a Groupama Arénába, de nem rendelkeztek külön ülőhellyel. A jegypénztárban történő vásárlás esetén az új típusú gyerekjegyet kizárólag az érintett gyermek törvényes képviselője, vagy az általa aláírt nyilatkozat birtokában egy másik, 18. életévét betöltött személy vásárolhatja meg. A személyes vásárláshoz szükséges nyilatkozat IDE KATTINTVA tölthető le. Online vásárlás esetén a gyerekbelépők a jegyet megvásárló felnőtt fiókjába kerülnek a meccsjegy.fradi.hu oldalon, de a gyerekjegyek személyesen is megvásárolhatóak a stadion jegypénztárában. A gyermek belépőhöz önálló ülőhely tartozik mostantól minden esetben. A gyermekek belépéséhez a jegyet megvásárló felnőtt jegyére is szükség lesz, akik együtt a 2-es, 14-es és 30-as kapuknál tudnak a Groupama Arénába belépni. A gyermekeknek szóló belépők ára egységesen 1000 Ft a nagyközönségi szektorokba.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy az új szezontól az MVM C1-es szektor elnevezése B4-es szektorra változik, és a B-közép részeként átkerül a B-közép árkategóriába. Az MVM C szektorok a C2-től kezdődnek, és a C2 szektor a C3 és C6 szektorokkal kerül azonos árkategóriába. Az új szezontól a B és az MVM C szektorok között nincs lehetőség az átjárásra.

Gazdagodjon pályaszéli VIP élménnyel!

Új programmal bővül a Groupama Aréna széleskörű meccsnapi repertoárja. Szurkolóinknak minden hazai bajnoki mérkőzés előtt lehetősége nyílik rá, hogy a mérkőzés előtti bemelegítést a pálya széléről, testközelből tekintsék meg, ezzel olyan életre szóló élményt szerezve, amely csak keveseknek adatik meg. Élje át különleges helyről bajnokaink bemelegítését, tapasztalja meg közvetlenül a pálya mellől a Groupama Aréna varázslatos, ámulatba ejtő atmoszféráját, a játékosok magával ragadó energiáját!

Hogy miért éri meg? A bemelegítés előtt a meccskeretben szereplő játékosok külön köszöntik majd az élményprogramunkban résztvevőket, akik amellett, hogy exkluzív, soha nem tapasztalt, egyedülálló és magával ragadó élménnyel gazdagodhatnak, közvetlenül a pálya széléről fotókat is készíthetnek kedvenceikről, valamint egy-egy pacsit is begyűjthetnek bemelegítést végző játékosainktól.

A fotók elkészítése és a pacsik begyűjtése mellett VIP élményünkre jegyet váltott szurkolóink egy 1 éven belüli múzeumlátogatást is kapnak két fő részére, így bejárhatják az értékes relikviákat, a különféle időszakos kiállításokat bemutató Fradi Múzeumot, valamint stadiontúrán is részt vehetnek, így a Groupama Aréna eddig még nem látott zugait is megtekinthetik!

A Pályaszéli VIP élményt 14.990 forint ellenében a meccsjegy.fradi.hu-n válthatják meg. A jegyet és a vásárláshoz tartozó számlát megtalálja a későbbiekben bármikor a meccsjegy.fradi.hu oldalon a Jegyeim menüpontban, belépés után. Fontos kiemelni, hogy a Pályaszéli VIP élményre szóló jegyek csak korlátozott számban elérhetőek!

Felhívjuk drukkereink figyelmét, hogy az élmény megvásárlásának elengedhetetlen feltétele, hogy legyen belépője csapatunk aktuális bajnoki mérkőzésére. Amennyiben nincs mérkőzésre szóló belépője, úgy hiába vette meg az exkluzív pályaszéli VIP élményt, nem lesz lehetősége kihasználni ezt az életre szóló lehetőséget – ebben az esetben pénzt nem áll módunkban visszafizetni!

Fokozott ellenőrzés: tilos a dohányzás a nézőtéren!

A nézőtéri dohányzás továbbra is szigorúan tilos, a következő idénytől a Groupama Aréna munkatársai fokozottan ellenőrzik majd a nézőtéren való dohányzást.  Dohányozni csak a célra kijelölt helyeken lehet.

Drukkereink a bajnoki alatt igénybe vehetik klubunk murvás parkolóját, amelybe gépjárművel kizárólag a Rákóczi híd felől érkezve, a Könyves Kálmán körútról állhatnak be az autóval érkezők. A mérkőzésekre autóval érkező szurkolók ezen kívül találnak parkolási lehetőséget a Telekom Mélygarázsban, és az MVM Dome P1 Parkolójában is. Az árakról, megközelítésről és egyéb fontos részletekről a meccsjegy.fradi.hu/parkolo oldalon találnak friss, részletes információkat.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a Szenes Iván téren (volt Rezső tér) kizárólag a kijelölt parkolóhelyeken álljanak meg, és fokozottan ügyeljenek arra, hogy a nem kijelölt parkolóhelyeket, valamint a környező zöldterületet ne használják, mert az kerékbilincset és szabálysértési eljárást vonhat maga után.

Cikkajánló

Közel 170 ezer forintért kelt el Kehinde labdája

A licitből befolyt nettó összeget az Albert Alapítvány kapja.

UEL: Indul a jegyértékesítés a boszniai visszavágóra

Drukkereink a mérkőzés napján, augusztus 29-én, a Gradski Stadionnál válthatják be voucherüket belépőre.

„Megvan bennünk a kvalitás, hogy győzzünk idegenben”

Új igazolásunk, a Borac Banja Luka ellen debütáló Virgil Misidjan értékelte az UEL-playoff első meccsét.

Pascal Jansen: "Ki kell küszöbölnünk a hibákat!"

Vezetőedzőnk értékelt a Borac Banja Luka elleni 0-0 után.

Gól nélküli döntetlen az UEL-playoff első meccsén

Helyzetekig eljutottunk, de gólt nem sikerült lőni a Borac Banja Luka elleni hazai összecsapáson.

Egy védő kiemelkedő támadóteljesítménye

A Ferencvárosi Torna Club szakemberei az Újpest elleni bajnoki mérkőzést elemezték.

FTC – Borac Banja Luka: parkolási információk!

Az UEL-playoffra autóval érkező drukkereink az MVM Dome, a Telekom és a murvás parkolót is használhatják.

„Tudjuk, hogy milyen erőt képvisel a Ferencváros”

Zizovic szerint csak jókat lehet mondani az FTC-ről, de minden esélyt meg fognak ragadni csütörtökön.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin