2024. június 28.
Ilyen volt a nyár első edzőtábora
Mérkőzések, kemény edzések és vicces pillanatok jellemezték labdarúgócsapatunk napjait Bad Radkersburgban.

Ahogy az a nyári felkészülés során lenni szokott, 35-szörös magyar bajnok férfi labdarúgócsapatunk edzőtáborozással készül a következő szezonra. Június és július programjában két külföldi edzőtábor is szerepel, az elsőt az elmúlt években már jól bevált ausztriai Bad Radkersburgban töltöttük.

Mint azt a fenti videóban is bemutattuk, ezúttal is számos fiatal tehetségünk utazott az edzőtábori kerettel, így vezetőedzőnk, Pascal Jansen hasznos tapasztalatokat szerezhetett játékosainkról.

Alig telt el 48 óra a kiutazást követően, együttesünk rögtön felkészülési mérkőzést játszott, méghozzá a szlovén Nafta Lendava ellen, és Amer Gojak góljának köszönhetően nyerni is tudtunk.

Ahogy teltek a napok, akadtak változások a játékosok névsorában, megérkezett például brazil igazolásunk, Raul Gustavo, valamint három, korábban válogatott kötelezettségét teljesítő labdarúgónk is Bad Radkersburgba.

Játékosaink edzőtábori napjainak legfontosabb részei az edzések. Pascal Jansen legtöbbször napi két tréninget is vezényelt Ausztriában.

Természetesen az edzőtáborban is kiemelt figyelmet kapott a magyar labdarúgó-válogatott szereplése az Európa-bajnokságon, a Skócia ellen az utolsó percekben szerzett gólt is alaposan megünnepeltük.

Azonban a legfontosabb természetesen az volt, hogy az ijesztő sérülés után Varga Barnabással minden rendben van. A csapat is erőt küldött válogatott támadónknak az edzőtáborból.

A Fradi TV-ben holland vezetőedzőnket, Pascal Jansent követtük, aki őszintén mesélt eddigi tapasztalatairól, filozófiájáról, a rá és a csapatra váró feladatokról.

Aktív volt az edzőtábor alatt klubunk hivatalos TikTok-csatornája is. Játékra invitáltuk Kristoffer Zachariassent, egy pingpong-mérkőzésnél VAR-segítséget kellett nyújtania stábunknak, megmutattuk, Tosin Kehinde hogyan lazít a nagy góljai után, illetve nagy népszerűségnek örvendett a játékosok körében is Eldar Civic és Mohammed Abu Fani közös videója, ahol minden kérdésre csak rossz válaszokat adhattak.

@fradimedia Only WRONG answers! 😅😅 #Ftc #fradi #ferencvaros #football #soccer #tiktok #tiktokfootball #foryou #tiktokforyou #funny #funnymoments #trainingcamp #austria #wrong #answers #wronganswersonly ♬ Funny video "Carmen Prelude" Arranging weakness(836530) - yo suzuki(akisai)

Egy nappal a hazautazás előtt került sor a romániai Sepsi elleni edzőmeccsre. A két 60 perces félidőből álló mérkőzés első felében elhúzott 4-0-ra a Sepsiszentgyörgy, azonban a sorcserét követően mi szereztünk négy gólt!

Csapatunk pénteken délelőtt még edzett, aztán az ebéd után Budapest felé vette az irányt, azonban a következő héten ismét edzőtáborba vonul. Ennek részleteiről és a soron következő felkészülési mérkőzésekről hamarosan részletesen beszámolunk. A Bad Radkersburgból érkező exkluzív felvételeknek még nincs vége, hiszen a keddi Fradi TV-ben új brazil játékosunkkal, Raul Gustavóval láthatnak interjút!

Cikkajánló

Fradi TV: Megmutatjuk, hol készültek Macron-mezeink!

A Macron-gyár kulisszái mögött, új brazil igazolásunk és olimpiai ruhapróba a legújabb adásban.

Íme, labdarúgóink vadonatúj meze!

Új sportszergyártónk, a Macron három teljesen egyedi mezt tervezett a rekordbajnok Ferencvárosnak.

Kehinde: „Azt mondta az edző, 0-0-ról indul a mérkőzés”

A második félidőben pályára lépő és duplázó Tosin Kehinde szerint az egész csapat optimista a szezonra.

Jansen: „Jól megismertük egymást ebben az egy hétben”

Vezetőedzőnk több dolgot is látott a Sepsi ellen, ami reméli, később is visszaköszön.

4-4 a Sepsi ellen, az utolsó pillanatban egyenlítettünk

A sorcsere után a második játékrészben végül négy gólt szereztünk.

„Az Eb legjobb része? Mikor kiderült, Varga jobban van”

Marco Rossi szövetségi kapitány szerint a Svájc elleni vereség rányomta a bélyegét a torna folytatására.

Véget ért az Európa-bajnokság Magyarország számára

Nem a magyaroknak kedvezően alakultak az eredmények az utolsó két csoportban, a mieink búcsúztak a tornától.

Négy játékosunk is profi szerződést kapott

U19-es labdarúgócsapatunk alapemberei továbbra is az NB III-as együttesünket erősítik.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin