2020. február 4.
Hatból hat! – A Honvéd ellen hibátlanok vagyunk
Férfi labdarúgócsapatunk 2015 óta minden hazai bajnokiját megnyerte a kispestiek ellen – videó!

Mint ismert, magyar bajnoki címvédő és listavezető futballcsapatunk szerda este a Budapest Honvéd csapatát fogadja az NB I 19. fordulójában. Ez lesz a hetedik egymás elleni hazai meccsünk, mióta a 2014-ben átadott Groupama Arénában fogadjunk ellenfeleinket, a Honvéd elleni mérlegünk pedig egyelőre hibátlan!

 

Minden Somália góljával kezdődött

A Honvéd 2015. május 24-én szerepelt először vendégként a Groupama Arénában. Aznap az idén télen visszatérő játékosunk, Somália döntött – az 1-0-s győzelmet érő találatot az alábbi videón 1:48-tól láthatja!

Abban az évben még egyszer, de már az új idényben, október 3-án is láttuk vendégül a kispestieket, akkor hátrányból fordítva 2-1-re nyertünk. A ma már az FTC sportmenedzsereként dolgozó Hajnal Tamás góljával egyenlítettünk, a győzelmet pedig a négy perccel később betaláló Varga Roland találatával szereztük meg.

 

Két szoros siker

Abban az évben, amikor a magyar labdarúgó-válogatott – soraiban fradistákkal – a franciaországi Európa-bajnokságon is szerepelhetett (2016), újabb két dél-pesti derbit rendeztek. Április 10-én már bajnokként fogadtuk a kispesti csapatot, amely bár ismét vezetett, Florian Trinks és Busai Attila góljára már nem tudott válaszolni – megint 2-1-re, sorozatban harmadszor is nyertünk.

Legközelebb a 2016/2017-es idényben, 2016. október 22-én találkoztunk. Böde Dániel, Hajnal Tamás és Marco Djuricin révén már 3-0-ra is vezettünk, amikor a hajrában öt percen belül két gólt szerezve visszakapaszkodott az ellenfél. Az eredmény már nem változott, 3-2-re nyertünk!

 

Öt gól a kispesti kapuban

Az utóbbi évek legnagyobb különbségű egymás elleni sikerét majdnem pontosan két éve, 2018. február 24-én értük el. Pedig nem indult jól a meccs, hiszen a Fradi a 20. percben hátrányba került, Fernando Gorriarán, Böde Dániel és Miha Blazic góljával viszont még az első játékrészben fordítottunk (3-1). A folytatásban még szépített a Honvéd, ám a hajrá a miénk lett – Böde 83. és Leandro de Almeida 91. percben szerzett góljával biztosítottuk be az 5-2-es sikert.

Legutóbb tavaly február 2-án fogadtuk a Budapest Honvéd együttesét. A 30. bajnoki cím felé robogó, már Sergei Rebrov által felkészített Ferencváros akkor a csereként beálló Böde hajrágóljával nyert 1-0-ra – mióta a Groupama Arénában játssza hazai meccseit, hatból hatodik alkalommal!

A párharc következő fejezetét szerda este 19.30-tól írja az FTC és a Budapest Honvéd. A rangadóra még kaphatók belépők személyesen a Groupama Aréna jegypénztárainál (H.: zárva, K-P.: 10-18, Szo.: 9-13, mérkőzésnapokon a kezdőrúgásig) vagy online a meccsjegy.fradi.hu-n!

Labdarúgó NB I, 19. forduló

FTC–Budapest Honvéd

2020. február 5., szerda 19.30

Helyszín: Budapest, Groupama Aréna

Jegyek: Groupama Aréna jegypénztár (H.: zárva, K-P.: 10-18, Szo.: 9-13, mérkőzésnapokon a kezdőrúgásig), meccsjegy.fradi.hu

Cikkajánló

Meccsnapi programok

A Honvéd elleni mérkőzésen is izgalmas programokkal és akciókkal várunk mindenkit a Groupama Arénában.

Szerződést hosszabbítottunk magyar védőnkkel

A Ferencvárosi Torna Club szerződést hosszabbított Botka Endrével - VIDEÓ!

A legendás Dalnoki

Tizennégy éve nincs közöttünk a játékosként és edzőként is világraszóló sikereket elért Dalnoki Jenő.

A Fekete Párducra emlékezünk

94 éve született a magyar labdarúgás egyik legnagyobb alakja, az Aranycsapat legendás kapusa, Grosics Gyula.

Heti programajánló

Kétszer is pályán labdarúgóink, női kéziseink a Bajnokok Ligájában.

„Pascal a lehető legjobb döntés volt”

Férfi labdarúgócsapatunkról tartott szurkolói ankétot Kubatov Gábor és Orosz Pál a Groupama Arénában.

Labdarúgónk gyerekek túravezetőjeként jeleskedett

Stadiontúra és a látogatás a Fradi Múzeumban: mozgalmas napja volt egy nyári táboros csoportnak - VIDEÓ!

Anderlecht–FTC: indul a jegyértékesítés UEL-meccsünkre!

Fontos szurkolói információk a voucherek beváltásáról, a stadion megközelítéséről és elhagyásáról!

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin