2023. december 15.
FTC–ZTE FC: meccsnapi programok a szezonzáróra
Idei utolsó hazai bajnokink már a közelgő karácsony jegyében fog zajlani.

Bajnoki címvédő férfi labdarúgócsapatunk december 17-én, vasárnap 16.00-tól a ZTE FC elleni hazai mérkőzéssel zárja az évet. Az OTP Bank Liga 17. fordulójában sorra kerülő találkozóra széles programkínálattal készülünk!

A Karácsonyfa Házhoz jóvoltából egy karácsonyfa kerül felállításra a Groupama Aréna felszíni parkolójában. A cég szolgáltatását szurkolóink is kihasználhatják, ráadásul 10 %-os kedvezménnyel tehetik meg mindezt. A kedvezmény kizárólag a telefonon, vagy e-mail-en leadott rendelések esetén vehető igénybe. A telefonos rendeléseket a 20/ 617-8909-es és a 20/ 363-9780-as számon, az e-mail-es rendeléseket a karacsonyfahazhoz07@gmail.com e-mail címen tudják leadni. Rendelések kapcsán további részleteket találnak szurkolóink a www.karacsonyfa-hazhoz.hu webhelyen. A Fradi karácsonyfa díszítéséhez minden szurkolónk hozzájárulhat mérkőzésnapon egy-egy dísz felhelyezésével!

A stadion kerengőjén, a PENNY Fanzone-ban található karácsonyi chill zone ünnepi világítással és zenével várja szurkolóinkat. Az ünnepre hangolva a Szent-Györgyi Albert Általános Iskola diákjai egy kóruskoncerttel készülnek a C4-es szektornál a 15:25-15:40 közötti időszakban, karácsonyi filmkvízünknél pedig 10 kérdéssel várjuk a drukkereket. Érdemes részt venni aktivitásunkban, hiszen a játékban szerencsét próbáló szurkolóink értékes nyereményeket pörgethetnek szerencsekerekünkön! Mindezek mellett speciális karácsonyfadíszeket készíthetnek, karácsonyi selfieboxunknál pedig ünnepi hangulatú képek kerülnek kiállításra. A mérkőzésre ünnepi büfékínálattal, például forró csokoládéval, teával, gyerekpunccsal, forralt borral, rétessel, kemencében sült kenyérlángossal és sült gesztenyével is készülünk!

A már megszokott kitelepüléseinkre ezúttal is számíthatnak. A Groupama Aréna felszíni parkolójában ott lesz a Fradi Kamion, amelynél válogathatnak a Fradi Shop kínálatából, de megnézhetik akár a Fradi Múzeum kiállítását is. A Fradi minibusznál szintén vásárolhatnak Fradi-termékeket, akárcsak a jegypénztárnál található Mini Shopnál. A stadion melletti területen számos játék, aktivitás lesz elérhető, így az arcfestő, a Penny célbalövés, a lövőerőmérő, a reflexfal, a Binance aktivitása, a Tritonlife kitelepülése, valamint a Honvédelmi Minisztérium toborzó irodája is várja önöket.

A meccskezdés előtt pólóágyúval pásztázzuk a tribünöket, a félidőben pedig hangerőmérővel és a Simbacammel fokozzuk a hangulatot.

OTP Bank Liga, 17. forduló
FTC – ZTE FC
2023. december 17., vasárnap 16.00

Töltse a tavaszt is velünk a lelátón! Biztosítsa be helyét a Groupama Arénában már most tavaszi bérletünkkel, és jöjjön ingyen az őszi szezonzáróra, térítésmentesen! Részletek ITT!

@fradimedia Gyere és teszteld Cristian Ramírez 🇭🇺magyar nyelvtudását a ZTE elleni bajnoki előtti közönségtalálkozón! #ftc #fradi #ferencvaros #hajrafradi #zte #speakhungarian #hungary #hungarian #language #funny #football #footballtiktok ♬ Be Happy - Syafeea library
Cikkajánló

Pascal Jansen: „A játékosaim rendkívül elszántak”

Soron következő hazai bajnokink előtt holland vezetőedzőnk mondta el várakozásait.

FTC–Fehérvár FC: meccsnapi programok

Következő hazai bajnokinkon a Közlekedés Napját ünnepeljük. Számos programmal várjuk a szurkolókat.

Sajtóakkreditáció a Nice elleni UEL-meccsre

A sajtó munkatársai október 22-e, kedd 16.00-ig adhatják le akkreditációjukat.

„Szeretnék segíteni a Fradinak a pályán kívül is”

Korábbi brazil labdarúgónk tervei szerint jövőre Magyarországra utazik – VIDEÓ!

„A mai napig érzem a szurkolók szeretetét”

Pinte Attila amikor csak teheti, a Groupama Arénában szurkol a Fradinak.

FTC-Fehérvár: ezúttal is vár a Fradi Kamion

Október 20-án, vasárnap a Fehérvár FC elleni bajnoki előtt csodálhatják meg országjáró járművünket.

Misidjan gólt lőtt a suriname-i válogatottban

A tunéziai Ben Romdhane csereként lépett pályára, az ecuadori Ramírez végig a kispadon ült.

Gruberrel a kezdőben legyőztük Belgiumot

Támadónk 66 percet játszott az U21-es válogatott utolsó Eb-selejtezőjén.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin