2024. szeptember 30.
FTC-Tottenham: indul az egymeccses jegyek értékesítése!
Továbbra is elérhetők a 4 UEL-mérkőzésre érvényes bérletek a legkedvezőbb áron!

35-szörös magyar bajnok, 24-szeres Magyar Kupa-győztes és UEFA Európa Liga-főtáblás férfi labdarúgócsapatunk az Anderlecht elleni UEL-nyitány után október 3-án, csütörtökön 18.45-től hazai pályán is bemutatkozik sorozatban hatodik nemzetközi főtábláján a Premier League topcsapata, a Tottenham Hotspur ellen. Az új lebonyolítású kupasorozatokról ITT írtunk korábban, míg következő UEFA Európa Liga-meccsinkről IDE kattintva tájékozódhat bővebben.

A Tottenham elleni első hazai UEL-találkozónkra elindult az egymeccses jegyek értékesítés!

Három kategóriában lehet megvásárolni a belépőket!

Szurkolóink 3 kategóriában (1. kategória: C3-C4-C5-C6 szektorok, 2. kategória: C2-D1-D2 szektorok, 3. kategória: B1-B2-B3-B4-D3-D4 szektorok) vehetik meg a Tottenham Hotspur elleni mérkőzésre szóló belépőjüket. Magyar bajnoki szezonbérlettel rendelkező drukkereink az 1. kategóriás jegyeket 14 ezer forintért, a 2. kategóriás belépőket 10 ezer forintért, míg a 3. kategóriás meccsjegyeket 6 ezer forintért vásárolhatják meg. 

Azon drukkereink, akik nem rendelkeznek a 2024/25-ös bajnoki szezonra szóló bérlettel, az 1-es kategóriába (C3-C4-C5-C6 szektorok) 16 ezer, a 2-es kategóriába (C2-D1-D2 szektorok) 12 ezer, a 3-as kategóriába (B1-B2-B3-B4-D3-D4 szektorok) pedig 7 ezer forintért válthatják ki belépőjüket a Tottenham Hotspur elleni mérkőzésre.

A 4 UEL főtáblás mérkőzésre érvényes bérletek továbbra is megvásárolhatóak, ezeknek az árairól ITT tájékozódhat.



 
Felhívjuk drukkereink figyelmét, hogy a jegyvásárlás legelső, elengedhetetlen feltétele továbbra is a szurkolói kártya megléte! Emellett fontos információ, hogy a megvásárolt jegyek átírására csak a mérkőzés dátumát megelőző pénztári munkanapig, a pénztár nyitvatartásának a végéig van lehetőség. Az eredeti jegy tulajdonosa vagy a vásárlója kezdeményezheti a jegy átírását e-mailben (jegypenztar@fradi.hu). Az átírás díjtalan. Az átírásról egyéb információk még a meccsjegy.fradi.hu oldalon találhatóak. Továbbá nincs sem diák, sem nyugdíjas kedvezmény az UEL-főtáblás mérkőzésekre, valamint a 6 éven aluli gyermekeknek is kötelező a jegyvásárlás, rájuk is a táblázatban szereplő árak érvényesek!

Csoportkör helyett egytabellás főtábla

A ligaszakaszban a nyolc fordulót követően az egycsoportos, 36 résztvevős főtábla első nyolc helyén végző csapatok egyenes ágon a nyolcaddöntőbe jutnak. A 9. és a 24. hely között végző csapatokra egy rájátszás-kör vár a legjobb 16 közé kerülésért. A 25. és a 36. hely között végző csapatok számára befejeződik a nemzetközi kupaszereplés, ugyanis az idei szezontól a különböző nemzetközi kupák között nincs átjárás, így a főtáblától kezdve az UEFA Bajnokok Ligája, az UEFA Európa Liga és az UEFA Európa Konferencia Liga is zárt rendszerűvé válik, csak a selejtezők során lehet az egyik sorozattól búcsúzva egy másikban folytatni.

Az egyenes kieséses szakaszban az eddig megszokott oda-visszavágós párharcok lesznek, a döntő kimenetele pedig továbbra is egy mérkőzésen dől el.

A 2024/25-ös szezontól életbe lépő új lebonyolítási rendszerben minden meccsnek, minden pontnak, minden rúgott gólnak és helyezésnek komoly jelentősége van. Több kiegyenlített, sorsdöntő jelentőségű mérkőzés vár a szurkolókra már a legelső játéknaptól kezdve.

Érkezzen időben, szurkoljon sportszerűen és ne dohányozzon a lelátón!

Kérjük szurkolóinkat, hogy – elkerülendő a sorbanállást, valamint azt, hogy lemaradjanak a találkozók első perceiről - érkezzenek időben minden hazai találkozóra, a kapukat minden alkalommal 2 órával az összecsapások előtt kinyitjuk. Továbbá mindenkit arra kérünk, tartózkodjon a kirekesztő, diszkriminatív rigmusoktól, mert az UEFA újra büntetni fogja a klubot. A B szektorokban helyet foglaló szurkolóinkat külön kérjük arra, hogy a lépcsőket hagyják szabadon meccs közben, mert az UEFA ezért is büntetéssel sújtja a csapatot.

A nézőtéri dohányzás továbbra is szigorúan tilos, a Groupama Aréna munkatársai fokozottan ellenőrzik a nézőtéren való dohányzást. Dohányozni csak a célra kijelölt helyeken lehet.

Fontos információk a parkolásról a mérkőzések idején!

Drukkereink az UEFA Európa Liga hazai mérkőzései alatt igénybe vehetik klubunk murvás parkolóját, amelybe gépjárművel kizárólag a Rákóczi híd felől érkezve, a Könyves Kálmán körútról állhatnak be az autóval érkezők. A mérkőzésekre autóval érkező szurkolók ezen kívül találnak parkolási lehetőséget az MVM Dome P1 Parkolójában is. Az árakról, megközelítésről és egyéb fontos részletekről a meccsjegy.fradi.hu/parkolo oldalon találnak friss, részletes információkat.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a Szenes Iván téren (volt Rezső tér) kizárólag a kijelölt parkolóhelyeken álljanak meg, és fokozottan ügyeljenek arra, hogy a nem kijelölt parkolóhelyeket, valamint a környező zöldterületet ne használják, mert az kerékbilincset és szabálysértési eljárást vonhat maga után. Ügyeljünk a környezetünkre, figyeljünk egymásra!

Tartózkodjanak a kirekesztő rigmusoktól és szurkoljanak sportszerűen!

Felhívjuk tisztelt szurkolóink figyelmét, hogy az Európai Labdarúgó Szövetséget (úgy is, mint UEFA-t), vagy a bírókat, játékvezetőket, az aktuális ellenfelet, vagy bármely más vetélytársat, úgy is mint klubot, vagy ezek bármelyikének bármely sportolóját, sportvezetőjét nemi identitásjeggyel, nemi hovatartozásra történő utalással sértő kifejezéseket is az UEFA szexuális kisebbségeket hátrányosan megkülönböztető, obszcén, diszkriminatív, sértő, vagy politikai megnyilvánulásként értelmezi és a klubot súlyos büntetéssel sújthatja.

Az Európai Labdarúgó Szövetséget (úgy is, mint UEFA-t) szervezett bűnözői csoportként, bűnszervezetként megjelölő rigmust ugyancsak sértő, vagy politikai megnyilvánulásként értelmezi, és a klubot súlyos büntetéssel sújthatja. Tisztelettel megkérjük minden kedves szurkolónkat, hogy kerüljenek minden olyan kézmozdulatot, amelyet az UEFA náci karlendítésnek vagy antiszemita jelképnek értelmezhet, és erre figyelmeztessék szurkolótársaikat is. A „szívtől az égig” karmozdulat egy kézzel egyáltalán nem végezhető! A néző semmilyen pirotechnikai eszközt, füstölőt, petárdát, hanggránátot stb. nem vihet be a stadionba. A mérkőzésre csak a korábban a klub által engedélyezett, illetve felirat nélküli, piros-fehér-zöld (nemzeti színű) vagy zöld-fehér molinót/zászlót szabad bevinni.

A behozott molinók semmilyen diszkriminatív, sértő, erőszakos, obszcén, kirekesztő, politikai, sporttal nem összefüggő tartalommal nem rendelkezhetnek, önkényuralmi jelképeket, illetve más népet, nemzetet, embercsoportot, szexuális kisebbséget hátrányosan megkülönböztető kifejezéseket nem tartalmazhatnak. A behozott molinók/zászlók nem rendelkezhetnek olyan vagy hasonló tartalommal, melyek FARE (Football Against Racism in Europe) szervezet és az UEFA által tiltott szimbólumnak minősülnek.

Vegye meg UEL-bérletét, biztosítsa be helyét főtáblás meccseinkre, szurkoljunk együtt a Fradinak a Groupama Arénában az UEFA Európa Ligában is! A bérletvásárlás részleteiről IDE kattintva olvashat bővebben.

UEFA Európa Liga-főtábla, 2. forduló
október 3., csütörtök 18.45, Ferencváros Stadion
FTC-Tottenham
Jegyek:
ITT, vagy személyesen a Groupama Aréna Jegypénztárában

Cikkajánló

Az árvíz elleni védekezés hőseit fogadtuk

A Groupama Arénában köszöntöttük az árvízvédelemben résztvevő hősöket.

HSA Hónap Játékosa: szeptember legjobbját keressük!

Szurkolóinkat értékes nyeremények várják az aktuális szavazásunkon!

A triplázó Saldanha: „Ez üzenet volt a Tottenhamnek is”

Brazil csatárunk még soha nem szerzett három gólt egy meccsen, így még különlegesebb volt ez számára – VIDEÓ!

Indul a licit Saldanha három labdájáért

A meccslabdák megvásárlásával az Albert Alapítványt támogathatja.

„Saldanha különleges minőséget képvisel”

Pascal Jansen az egész csapatot dicsérte a Puskás Akadémia ellen aratott 3-0-s győzelem után.

Saldanha-show a Puskás Akadémia ellen

Férfi labdarúgócsapatunk brazil támadónk mesterhármasával 3-0-ra győzött, és újra az élen áll.

HSA Hónap játékosa: Dibusz lett augusztus legjobbja!

Szurkolói szavazásunkon magyar válogatott kapusunkat látták augusztus hónap legjobbjának.

FTC-Puskás: parkolási lehetőségek

Három parkolót ajánlunk az autóval érkezők figyelmébe.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin