2023. augusztus 27.
FTC–Paks: parkolási lehetőségek
Klubunk murvás parkolójában és az MVM Dome-nál is parkolhatnak a bajnokira autóval érkezők.

Bajnoki címvédő férfi labdarúgócsapatunk augusztus 27-én, vasárnap 17.30-tól a Paksot fogadja a Groupama Arénában. Az OTP Bank Liga 5. fordulójában sorra kerülő mérkőzésre érkező szurkolóinkat gazdag programkínálattal várjuk a stadionban. (részletek ITT)! Az autóval érkezők számára kétféle parkolási lehetőséget ajánlunk.

Szurkolóink igénybe vehetik az FTC murvás parkolóját, ide gépjárművel kizárólag a Rákóczi híd felől érkezve, a Könyves Kálmán körútról állhatnak be az autóval érkezők. Aki a másik irányból, az Üllői út felől érkezik a Könyves Kálmán körúton, az a Lurdy Háznál tud visszafordulni. A Lurdy Ház tövében található Shell kút előtt kell jobbra lefordulni a Könyves Kálmánról, majd a kút háta mögött elhaladni a Lurdy Házig, ott jobbra, majd kétszer balra fordulva rákanyarodni a Mester utcára, amelyről nagy ívben balra fordulva ismét a Könyves Kálmán körúton találják magukat szurkolóink. A tájékozódást táblákkal igyekszünk segíteni a parkoló környékén. A parkolót 500 forintért lehet igénybe venni, a jegy megvásárolhat a meccsjegy.fradi.hu felületén is IDE kattintva!

Emellett már az MVM Dome parkolóját is igénybe vehetik, amelyet a belvárosból érkezve, az Üllői úti felüljárón végighajtva, a lámpánál jobbra kanyarodva az út mellett találnak meg. Ennek ára 1500 forint, melyet kizárólag online tudnak megvásárolni ITT!

Azon drukkereink, akik a Rákóczi híd felől jönnek, két módon is eljuthatnak ide: előbb a Wallis Motornál jobbra, majd az út végén balra kanyarodva érhetik el az MVM Dome murvás parkolóját. Egy másik lehetőség a Rákóczi híd felől érkezőknek, hogy végigmennek a Könyves Kálmán körúton, majd az Üllői úthoz érve a felüljáró előtt jobbra kanyarodnak, a lámpánál pedig ismét egy jobbkanyart kell venniük, hogy eljussanak a parkolóig.

A Népliget felőli megközelítés a Könyves Kálmán körútról úgy lehetséges, hogy az Üllői úti felüljáró alatt balra tartunk, majd az MVM Dome utáni lámpáknál jobbra kell kanyarodni. Végül mindazoknak, akik az Üllői úton a belváros felé tartanak, a felüljáró előtt a lámpáknál kell balra visszafordulniuk, és az MVM Dome előtt elhaladva a lámpánál jobbra bekanyarodva találják meg a parkolót.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy fokozottan ügyeljenek a környező utcákban parkolva a KRESZ betartására, mert a mérkőzések ideje alatt fokozott ellenőrzés várható. A szabálytalan parkolás kerékbilincset és szabálysértési eljárást vonhat maga után.

34-szeres bajnok férfi labdarúgócsapatunk legközelebb a Paks elleni hazai bajnokin lép pályára a Groupama Arénában, szurkoljon ön is a helyszínen, valamint a Zalgiris Vilnius elleni EKL-visszavágón is! A belépők elérhetők EZEN linken. 

Váltsa meg bérletét a 2023/24-es bajnoki szezonra! Részletek ITT!

Cikkajánló

Pascal Jansen: „A játékosaim rendkívül elszántak”

Soron következő hazai bajnokink előtt holland vezetőedzőnk mondta el várakozásait.

FTC–Fehérvár FC: meccsnapi programok

Következő hazai bajnokinkon a Közlekedés Napját ünnepeljük. Számos programmal várjuk a szurkolókat.

Sajtóakkreditáció a Nice elleni UEL-meccsre

A sajtó munkatársai október 22-e, kedd 16.00-ig adhatják le akkreditációjukat.

„Szeretnék segíteni a Fradinak a pályán kívül is”

Korábbi brazil labdarúgónk tervei szerint jövőre Magyarországra utazik – VIDEÓ!

„A mai napig érzem a szurkolók szeretetét”

Pinte Attila amikor csak teheti, a Groupama Arénában szurkol a Fradinak.

FTC-Fehérvár: ezúttal is vár a Fradi Kamion

Október 20-án, vasárnap a Fehérvár FC elleni bajnoki előtt csodálhatják meg országjáró járművünket.

Misidjan gólt lőtt a suriname-i válogatottban

A tunéziai Ben Romdhane csereként lépett pályára, az ecuadori Ramírez végig a kispadon ült.

Gruberrel a kezdőben legyőztük Belgiumot

Támadónk 66 percet játszott az U21-es válogatott utolsó Eb-selejtezőjén.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin