2024. augusztus 30.
FTC-Nyíregyháza: meccsnapi programok
Következő hazai bajnokinkon kihagyhatatlan, sportos tematikájú programokkal várjuk szurkolóinkat.

35-szörös bajnok férfi labdarúgócsapatunk szeptember 1-jén, vasárnap 19.45-kor a Nyíregyháza együttesét fogadja hazai pályán az OTP Bank Liga hatodik fordulójában. Meccsnapi programunkat illetően különleges tematikával készülünk drukkereinknek: Sportnapot fogunk tartani. Érdemes megtekinteni meccsnapi ajánlatunkat, s a találkozó előtt országjáró járművünket, a Fradi Kamiont is megcsodálhatják!

A Nyíregyháza elleni bajnokira is megéri korán érkezni a Groupama Arénába. A meccs előtti tematikus kitelepüléseink közt megtalálják majd a TritonLife szerencsekerekét, de kitelepülésüknél lesz lehetőség kapura rúgásra és egészségügyi alapszűrések elvégzésére is.

Az FTC-Telekom jégkorongcsapata közönségtalálkozót és jégkorongbemutatót tart. Szurkolóink az MVM C4-es szektornál hokisaink mérkőzéseire bérletet is vásárolhatnak. Arra buzdítjuk drukkereinket, hogy labdarúgóegyüttesünk mellett hokisaink meccsein is szurkoljanak a lelátón!

A Magyar Diáksport Szövetség bemutatja az Aktív Iskola programot, állomásaikat szurkolóink is kipróbálhatják.

A Honvédelmi Minisztérium is kitelepülést tart: toborzópontjuk mellett egy 20 méteres akadálypályával érkeznek a mérkőzésnapra.

Az ügyességi versenyben férfiak és nők is megmérethetik magukat három korosztályban (0-12, 13-17, és 18 éves kor fölött) és négy versenyszámban: dartsfociban, sprintversenyben, dekázásban és a catch a stick (kapd el a botot) játékban. A legügyesebb versenyzők tornazsákot, kulcstartót, tollat és napszemüveget nyerhetnek. Lesz lehetőség falmászásra és trambulinozásra. Drukkereink spikeballozhatnak is. Külföldön már elhíresült játékról van szó, amelyet szeretnénk bemutatni szurkolóinknak. Elsősorban a reakcióidő, a kézügyesség és a fürgeség kap majd szerepet ebben a sportban.

Várjuk a klasszikus lábtenisz szerelmeseit, de ketrecfocizhatnak is drukkereink. E-sport kitelepülésre is sor kerül: az EA Sports FC 24-en keresztül az online térben is összemérhetik tudásukat a drukkerek.

A Penny jóvoltálból csokit, aszaltszilvát és vegyesen válogatott magokat is kóstolhatnak a mérkőzésre kilátogató Fradi-szimpatizánsok. A Szentkirályi promóciójában szerepel az „Egy Csepp Gyümölcs” termékkóstoltatás és a biliárdfoci is.

Természetesen állandó aktivitásokkal is várjuk szurkolóinkat  látogatható lesz a Fradi Kamion, a Fradi Minibusz, a Coors Chillzone, és a Penny Fanzone, ahol lesz lehetőség célba lövésre, de az arcfestést és a lövőerőmérőt is kipróbálhatják az érdeklődők.

A mérkőzést megelőzően elindítjuk a pólóágyút, a szünetben pedig cheerleader show-val és a Fradi-Szívvel kedveskedünk drukkereinknek.

Cikkajánló

Jansen: „Nagy lökést kapott a csapat”

Vezetőedzőnk a hétvégi bajnoki előtt kiemelte, kezelniük kell a nagy terhelést, amit a játékosok kaptak.

HSA Hónap Játékosa: augusztus legjobbját keressük!

Szavazzon ön is aktuális szavazásunkon, értékes nyeremények várják!

Kölcsönadtuk Katona Bálintot

A 21 éves utánpótlás-válogatott középpályás a 2024/25-ös szezont a Kecskemét együttesénél tölti.

„Azért vagyunk itt, hogy továbbjussunk, ez a célunk”

Az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója, Orosz Pál értékelte az UEL-sorsolást.

MMK: megvan, mikor kezdünk a Budafok ellen

Férfi labdarúgócsapatunk szeptember 15-én, vasárnap 15.30-tól kezdi meg szereplését a kupában.

„Bármelyik meccsen képesek lehetünk pontokat szerezni”

Az UEL-sorsolás után vezetőedzőnk, Pascal Jansen, és csapatkapitányunk, Dibusz Dénes értékelt.

UEL: megvan, mely csapatokkal játszunk a főtáblán

Angol, német, holland, görög, francia, ukrán, svéd és belga ellenfelet kaptunk az UEL-ben.

UEL: a második kalapból várjuk a sorsolást

Minden kalapból két-két ellenfelet kapunk, így összesen nyolc mérkőzést játszunk az új rendszer szerint.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin