2022. március 17.
FTC–Mezőkövesd: újra autós nap a Groupama Arénában!
Több tematikus programmal várjuk szurkolóinkat a pénteki meccsnapon.

A tabellát ötpontos előnnyel vezető FTC pénteken 20.00-tól a Mezőkövesd Zsóry FC-t fogadja az OTP Bank Liga 25. fordulójában. A Kormány 77/2022. (III. 4.) Korm. rendelete a koronavírus-világjárvány elleni egyes védelmi intézkedések megszüntetéséről alapján 2022. március 7-től megszűnt a maszkviselési kötelezettség, továbbá kivezették a védettségi igazolvány használatára vonatkozó szabályokat is, így bármely szurkolói kártyás drukkerünk beléphet a Groupama Arénába!

A kilátogató szurkolóknak ezúttal is többféle aktivitással készülünk. A meccsnap témája az autózás lesz, ennek egyik fő „attrakciójaként” a 2-es és a 3-as kapucsoport irányából két golfautóval fogják a szerencsés szurkolókat a szektorukhoz szállítani az Irigy Hónaljmirigy tagjai!

Autós napunkon megismerkedhetnek a Volkswagen ID3-mas modelljével, illetve a Főtaxi Lada taxijával is, de lesz oldimer bemutató, amelynek keretében 12 különleges autó gurul majd be a kerengőre. Szintén a tematikához kapcsolódóan várja önöket a kerékcsereverseny értékes nyereményekért, az első három helyezettet egy-egy páros MVM Gold, Telekom és VVK jeggyel jutalmazzuk!

A Penny Családi Szektorban mobil KRESZ-parkot rendezünk be, távirányítós autóinkat pedig nemcsak megcsodálhatják, de ki is próbálhatják!

Mindezek mellett a már megszokott programok is várjuk a fradistákat: a felszíni parkolóban ott lesz a Fradi Kamion, a Fradi Minibusz pedig a kerengőn állomásozik. Mindkét járműnél elérhető lesz a Fradi Shop kínálata, sőt, a kamionban a Fradi Múzeum kiállítását is megtekintheti. Fotófalainknál ön is csapatunk tagja lehet, de használhatja a lövőerőmérőt is, valamint kipróbálhatja a Subbuteót, vagy tesztelheti magát a JátékNet dekázóversenyén és a dartsfoci játéknál is. A kisebbeket az arcfestés, a nagyobbakat pedig a Red Bull musictruckja és nyereményjátéka várja, amely során értékes ajándékokkal gazdagodhatnak drukkereink. Ehhez nem kell mást tenniük, mint vásárolni a Groupama Aréna büféiben 2db Red Bull energiaitalt egy időben, és felírni a vásárlást igazoló adatgyűjtő kártya hátuljára a nevet, telefonszámot és e-mail címet. A sorsoláson való részvételhez ezt a kártyát a kasszáknál le kell adni. A játék során belépőket fogunk kisorsolni a 2022-es Forma–1-es Magyar Nagydíjra, emellett pólók, baseball sapkák és Red Bull-italok is kisorsolásra kerülnek. A nyereményjáték egészen július 21-ig tart majd. A sorsolás időpontja: 2022. július 22., 11:00 óra. 

A kezdést megelőzően ismét keressük a Nap Szurkolóját, illetve megtartjuk elmaradhatatlan tippjátékunkat is. A félidőben pólóágyúval pásztázzuk a lelátót, Fradi-szív játékunkban pedig Fradi-szurkoló szerelmespárokat keresünk majd!

Várjuk önöket – minden belépő szurkoló ajándék Zöld és fehér magazint kap!

Fontos információ a találkozóra autóval érkező szurkolóink részére, hogy nemrég bővültek a parkolási lehetőségeink, ugyanis drukkereink immáron az MVM Dome parkolóját is igénybe vehetik. A szolgáltatlás ára 500 forint, melyet kizárólag online, a meccsjegy.fradi.hu/parkolo oldalon tudnak megvásárolni!

Cikkajánló

Pascal Jansen: „A játékosaim rendkívül elszántak”

Soron következő hazai bajnokink előtt holland vezetőedzőnk mondta el várakozásait.

FTC–Fehérvár FC: meccsnapi programok

Következő hazai bajnokinkon a Közlekedés Napját ünnepeljük. Számos programmal várjuk a szurkolókat.

Sajtóakkreditáció a Nice elleni UEL-meccsre

A sajtó munkatársai október 22-e, kedd 16.00-ig adhatják le akkreditációjukat.

„Szeretnék segíteni a Fradinak a pályán kívül is”

Korábbi brazil labdarúgónk tervei szerint jövőre Magyarországra utazik – VIDEÓ!

„A mai napig érzem a szurkolók szeretetét”

Pinte Attila amikor csak teheti, a Groupama Arénában szurkol a Fradinak.

FTC-Fehérvár: ezúttal is vár a Fradi Kamion

Október 20-án, vasárnap a Fehérvár FC elleni bajnoki előtt csodálhatják meg országjáró járművünket.

Misidjan gólt lőtt a suriname-i válogatottban

A tunéziai Ben Romdhane csereként lépett pályára, az ecuadori Ramírez végig a kispadon ült.

Gruberrel a kezdőben legyőztük Belgiumot

Támadónk 66 percet játszott az U21-es válogatott utolsó Eb-selejtezőjén.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin