2023. március 2.
FTC–Mezőkövesd: középpontban a modern kor vívmányai
Férfi labdarúgócsapatunk következő hazai bajnokija a Digitalizáció Napja jegyében zajlik.

A pontversenyt 16 pontnyi előnnyel vezető férfi labdarúgócsapatunk március 3-án, pénteken 20.15-től a Mezőkövesd Zsóry FC-t fogadja az OTP Bank Liga 22. fordulójában. A mérkőzésnap a Digitalizáció Napja jegyében telik majd a Groupama Arénában, ahol a modern kor vívmányai, digitális eszközei kerülnek majd középpontba. Ezúttal is rengeteg programmal várjuk a szurkolókat!!

Albert kiállítás
A Ferencvárosi Torna Club és a magyar labdarúgás máig egyetlen aranylabdás futballistájához, Albert Flóriánhoz és karrierjéhez kapcsolódó interaktív programelemekkel, kiállítási tárgyakkal találkozhatnak szurkolóink. Aktivitásunknál megtekinthetik Albert Flórián 10 legfontosabb momentumát, párosíthatják az aranylabdás játékosokat és az Aranylabda elnyerésének évét az Aranylabdások Arénájában, de megtekinthetik a Császár Labdáját is, ahol egy VR szemüveg segítségével a legfontosabb tárgyakat a virtuális térben, eredeti méretben, különösen közelről láthatják szurkolóink. A teljesség igénye nélkül megcsodálható lesz Albert Flórián utolsó stoplis cipője, az Aranylabda és a VVK-trófea is.

Flóri robot bemutató
Flóri egy távvezérlésű, önjáró robot, amelyet internetes kapcsolat segítségével a világ bármelyik pontjáról lehet irányítani. Flóri ezúttal a C3-C4-es szektorban, mozgó aktivitásként lesz fellelhető - minden szurkolónak javasoljuk a kipróbálását!

Telekom-Szezám applikáció
A Telekommal karöltve egy speciális aktivitással készülünk, melynek keretein belül a csapat mellett szurkolóink is nyerhetnek. A tét nem kicsi, dedikált labdák, mezek, VIP-belépők és további nyeremények is fellelhetőek lesznek játékunkban. A programelem felhívása egyszerű, a „Szezám” applikáció letöltése után a mobiltelefonnal magenta színt kell beolvasnia szurkolóinknak.

Digitális karikatúra
Egy karikatúra-művész tableten készít szurkolóinkról karikatúrát, amelyet meg is kapnak a jelenlévő modellek, méghozzá nyomtatott formában. A rajzolás folyamatát TV-n keresztül közvetítjük!

VR vidámpark applikációs nyereményjáték
Játékunkban egy kérdésre kell válaszolnia szurkolóinknak. Érdemes részt venni a nyereményjátékban, hiszen a VR vidámpark értékes nyereményei (1 db páros Időutazó csomag, 1db páros Aréna csomag, 1db páros Adrenalin csomag) mellett Fradi Shop csomagokat is nyerhetnek szurkolóink.

A fentieken kívül tematikus kínálatunk része még az AR Works kitelepülés, amellyel változatos sportjátékokokat próbálhatnak ki szurkolóink, a Play VR, amely adrenalindús játékokkal emeli a mérkőzésnapi programok fényét, valamint a Greenbox fotózás is, melynek segítségével játékosainkkal készíthetnek fényképeket szurkolóink.

Mindezek mellett állandó aktivitásaink sem hiányozhatnak: a Fradi Kamion és a Fradi Minibusz is a helyszínen várja a drukkereket, de lesz Penny kitelepülés, arcfestő, dartsfoci és lövőerőmérő is.

Várjuk önöket a Groupama Arénában!

Bajnoki jegyek, bérletek és UEL-belépők

Továbbra is kaphatók a jegyek futballcsapatunk következő két hazai mérkőzésére! Bajnokcsapatunk március 3-án, pénteken 20.15-től a Mezőkövesdet, majd március 12-én, vasárnap 18.15-től a Puskás Akadémiát fogadja a Groupama Arénában. Jegyvásárlás ITT!

Továbbra is zajlik a bajnoki bérletek értékesítése. Részletek ITT!

Vegye meg jegyét a március 16-án, a Puskás Arénában megrendezésre kerülő UEL-nyolcaddöntő visszavágóra. Részletek ITT!

Cikkajánló

A duplázó Romdhane a mezőnyben is kiemelkedőt nyújtott

A Ferencvárosi Torna Club szakemberei a DVTK elleni bajnoki mérkőzést elemezték.

FTC-Újpest: meccsnapi programok

Az idény első derbijén a Turizmus Napja tematikával készülünk szurkolóink számára.

Dán belső védőt igazoltunk

Stefan Gartenmann a dán FC Midtjyllandtól érkezik a Ferencvárosi Torna Clubhoz.

FTC-Újpest: Mutatjuk meccsnapi ajánlatunkat!

Az új idény első derbijén a Fradi terepmintás övtáskát vásárolhatják meg jelentős kedvezménnyel.

Fradi Kamion-kitelepülés a derbi előtt

Szurkolói Élmények és csapolt Fradi Lager a Groupama Arénánál.

Fiatal Fradi-szurkoló nyerte a Vespa motort

Illés Koppány és édesapja a Midtjylland elleni BL-mérkőzés előtt vehette át nyereményét - VIDEÓ!

Féláron a BL-meccsek 4 ezer Fradi-szurkolónak!

Négy hónapos kedvezményes RTL+ előfizetést ajándékozunk 4 ezer szurkolónknak: féláron nézhetik a BL-meccseket!

Sajtóakkreditáció az Újpest elleni bajnokira

A sajtó munkatársai augusztus 16., péntek 14.00-ig adhatják le akkreditációjukat a szombati mérkőzésre.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin