2023. március 16.
Tovább járnak a BKK-járatok az UEL-meccs után
Fontos információk az FTC–Leverkusen meccsre tömegközlekedéssel érkező szurkolóink számára.

Magyar bajnoki címvédő férfi labdarúgócsapatunk március 16-án, csütörtökön 21.00-tól a Puskás Arénában fogadja a német Bayer Leverkusen együttesét az UEFA Európa Liga nyolcaddöntőjének visszavágóján.

A megnövekedett érdeklődés és a várható tömeg miatt a Budapesti Közlekedési Központ járatsűrítésekkel segíti a szurkolók utazását: elsősorban a megszokottnál lényegesen gyakrabban induló M2-es és M4-es metróval, illetve az 1-es villamossal érdemes utazni. A Puskás Aréna a Keleti pályaudvar (M2-es, M4-es metró) és a Puskás Ferenc Stadion (M2-es metró, 1-es villamos) megállótól gyalog közelíthető meg.

Emellett a helyszín elérését a BKK a Thököly út felől is bővíti: a belvárosból a Thököly úton át Zugló, illetve Újpalota felé közlekedő valamennyi autóbusz – így a 7E, a 8E, a 108E és a 133E gyorsjárat is – egységesen megáll a Reiner Frigyes park és a Stefánia út / Thököly út megállóhelyen is. Tovább fontos információ, hogy a Puskás Aréna környékén a várható lezárások miatt változik a 30-as, a 95-ös, a 130-as autóbuszok, illetve a 75-ös és a 77-es trolibuszok útvonala.

Szeretnénk felhívni azon szurkolóink figyelmét, akik a tömegközlekedést választva érkeznek a mérkőzésre, hogy a BKK járatai akkor is sűrűbben járnak majd, amennyiben a találkozó nem ér véget a rendes játékidőt követően. Az üzemidő meghosszabbítása, amennyiben lesz hosszabbítás a mérkőzésen az 1-es villamos M2, M4 metróvonalak és a Thököly úti buszjáratok esetében igaz, emellett a BKK az 5, 7, 7E, 8, 133E (utasigény esetén esetleg 110-es) jelzésű járműveket biztosítja.

 

Hozza magával fényképes személyazonosító okmányát!

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a jegyvásárlás a Puskás Arénába is kizárólag FTC szurkolói kártyával lehetséges, e nélkül nem tudnak jegyet vásárolni UEL-nyolcaddöntős mérkőzésünkre.

A Puskás Arénába a belépéskor a megvásárolt jegy felmutatása (kinyomtatva vagy mobil eszközön egyaránt lehetséges a bemutatás) mellett szükséges egy fényképes személyazonosító igazolvány (személyi igazolvány vagy jogosítvány, vagy útlevél) felmutatása! Kérjük, kizárólag e két azonosító (jegy és fényképes igazolvány) birtokában induljanak útnak!

 

Segítünk a parkolásban!

A sorsdöntő UEL-összecsapásra érkező szurkolóinknak megnyitjuk az MVM Dome 1-es parkolóját, melyet a mérkőzés napján 13.00-tól ingyenesen használhatnak egészen másnap reggel 6.00-ig. Innen tömegközlekedéssel kell eljutniuk a helyszínre, a Puskás Arénához. További részletek ITT!

Mindenki a Puskásba! 

Férfi labdarúgócsapatunk március 16-án, csütörtökön a budapesti Puskás Arénában játssza a nyolcaddöntős párharc visszavágóját. Több tízezer jegy már gazdára talált – ne maradjon le, jegyek még kaphatók! Legyen ott ön is a Bayer Leverkusen elleni második meccsen! Részletek: ITT!

Cikkajánló

„Pascal a lehető legjobb döntés volt”

Férfi labdarúgócsapatunkról tartott szurkolói ankétot Kubatov Gábor és Orosz Pál a Groupama Arénában.

Labdarúgónk gyerekek túravezetőjeként jeleskedett

Stadiontúra és a látogatás a Fradi Múzeumban: mozgalmas napja volt egy nyári táboros csoportnak - VIDEÓ!

Anderlecht–FTC: indul a jegyértékesítés UEL-meccsünkre!

Fontos szurkolói információk a voucherek beváltásáról, a stadion megközelítéséről és elhagyásáról!

MMK: megvan, ki ellen folytatjuk a kupában

A legjobb 32 között az NB III-as Tiszafüred ellen lépünk pályára.

1+1=3 akció: ingyenjegy és nyereményjáték!

Vegye meg jegyét a Puskás Akadémia és a Fehérvár FC ellen, a DVSC elleni meccsre szólót ajándékba adjuk!

Gyászolunk: elhunyt dr. Juhász István

79 éves korában elhunyt olimpiai bajnok, VVK-győztes egykori labdarúgónk, dr. Juhász István.

Saldanha: „Lendületet ad a duplám!”

A Budafok ellen duplázó Matheus Saldanha értékelt a háromgólos győzelem után – VIDEÓ!

Jansen: „Fontos volt, hogy megtaláljuk önmagunkat”

Pascal Jansen kiemelte, sikerült pontosabban játszani a második félidőben, ez pedig győzelmet ért.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin