2023. május 4.
FTC–Kisvárda: meccsnapi programok az egészség jegyében
A május 6-án, szombaton sorra kerülő bajnoki alkalmából Egészségnapot tartunk a Groupama Arénában.

Férfi labdarúgócsapatunk május 6-án, szombaton 19.45-től már bajnokként a Kisvárda Master Good együttesét fogadja az OTP Bank Liga 30. fordulójában. Mérkőzésnapi programjainkért is megéri kilátogatni a stadionba, ahol ezúttal újra Egészségnapot tartunk!

Tematikus programok az egészség jegyében

A belépővel rendelkezők számára két szűrési pontunkat, az Országos Kórházi Főigazgatóság szűrőbuszát és a Családi Nap kitelepülését egy órával kapunyitás előtt, vagyis már 16.45-kor megnyitjuk. A szűréseken kizárólag a 18 évesnél idősebb szurkolóink vehetnek részt TAJ kártyájuk bemutatásával! A szűrőbusznál lesz lehetőség vérnyomás- és vércukormérésre, koleszterinszint-mérésre, triglicerid-mérésre, valamint InBody-vizsgálatra is, míg a Családi Nap kitelepülésénél fittségi kérdőívvel, vérnyomás- és véroxigénméréssel, valamint vércukorszint- és testösszetétel-méréssel várjuk önöket.

Mindezek mellett a Tritonlife standjánál lesz vérnyomás-, vércukor-, testmagasság- és testsúlymérés, valamint kvízjáték, zsákbamacska és dekázóverseny is. A Szent Margit Kórház kitelepülésénél a hölgy szurkolókat női sarokkal várjuk önöket, ahol mellrák és endometriózis tanácsadás is elérhető lesz. A Vöröskereszt elsősegélynyújtó bemutatót tart, a SOTE prevenciós egészségjátékokkal készül, míg az Országos Mentőszolgálat csapata szintén elsősegélynyújtó bemutatóval érkezik. A Hervis kitelepülésénél szerencsekerék-aktivitással, a Szentkirályi standjánál a termékpromóció mellett focirodeóval, míg az Eisberg és a PENNY pultjánál termékkóstoltatással találkozhatnak.

További aktivitásaink a meccs előtt és alatt

Amint azt már megszokhatták, a Groupama Aréna felszíni parkolójában várja önöket a Fradi Kamion, a kerengői területen pedig a Fradi Minibusz , mindkét járműnél válogathatnak a Fradi Shop kínálatából. A kisebbeket arcfestő, a nagyobbakat a Crazyball elnevezésű játékunk várja, ha pedig szeretné megörökíteni az élményt, ott a Selfiebox. Emellett kipróbálhatják a lövőerőmérőt is, valamint megismerkedhetnek férfi tornászainkkal, ezúttal ugyanis tornaszakosztályunk tagjai települnek ki a PENNY Családi Szektor alatti kerengőre.

A mérkőzést megelőzően pólóágyúval vesszük célba a lelátókat, de keressük a legjobban táncoló szurkolókat is a dancecam segítségével. A szünetben az emojicam és a kisscam pásztázza a tribünöket.

 

Tovább küzdünk az obszcenitás ellen

Ne feledjék: a közelgő Anyák Napja alkalmából erre a meccsre káromkodásmentes napot hirdetünk a Groupama Arénában! Az „Anyák Napja ≠ Anyád Napja” elnevezésű kampányunk célja az obszcenitás kiszorítása a stadionból. Az aréna D1-es és D2-es szektora már jó ideje káromkodásmentes övezet, ezt azonban a kisvárdaiak elleni bajnoki idejére szeretnénk kiterjeszteni az egész stadionra. A következő hazai mérkőzés során kiemelten kérjük szurkolóinkat az obszcén, trágár és a csúnya szavak mellőzősére! A megbotránkoztató szurkolói dalok helyett most kizárólag a csapatot buzdító rigmusokat énekeljenek a lelátón!

Korlátozott számban még mindig vannak elérhető belépők a Kisvárda Master Good elleni, május 6-án, szombaton 19.45-kor kezdődő bajnokira. Vegye meg jegyét online a meccsjegy.fradi.hu-n vagy személyesen a Groupam Aréna jegypénztáraiban (általános nyitvatartás: H.: zárva, K-P.: 10.00-18.00, Szo.: 9.00-13.00, V.: zárva, kivéve meccsnapokon), és legyen részese a helyszínen az újabb győzelemnek! További jegyinformációk ITT!

Elindult a 2023/2024-es bajnoki bérletek értékesítése!

A bérletértékesítés első szakaszában, április 18-tól május 28-a éjfélig drukkereink megújíthatják a 2022/2023-as szezonra szóló idénybérletüket, valamint early bird áron új bérletüket is megvásárolhatják. Érdemes sietni, hiszen a bérleteladás ezen szakaszában több kategóriában (1., 2., 4., B-közép, családi szektor) is kedvezőbb áron juthatnak hozzá bérletükhöz! Bővebben ITT!

Cikkajánló

Magabiztos, ötgólos győzelem az első tétmérkőzésen

Együttesünk 5-0-ra verte a The New Saints-t a BL-selejtező első mérkőzésén.

HSA Hónap Játékosa: Marquinhos lett május legjobbja

Szurkolói szavazásunkon brazil szélsőnket látták május hónap legjobbjának.

FTC-The New Saints: parkolási lehetőség!

A keddi BL-selejtezőre autóval érkező drukkereink az MVM Dome parkolóját használhatják.

„Az FTC nagy klub, de nem turistáskodni jöttünk”

A walesi együttestől Craig Harrison és Daniel Redmond válaszolt az újságírók kérdéseire.

Pascal Jansen: „A pálya soha nem hazudik”

Pascal Jansen és Cristian Ramírez tartott sajtótájékoztatót a The New Saints elleni mérkőzés előtt.

FTC-The New Saints: meccsnapi programok

Találkozzon BL-legendáinkkal, kóstolja meg a Groupama Aréna új sörét, amelyhez akciót is hirdetünk.

BL: megvan, kivel játszhatunk a harmadik körben

Az UEFA kisorsolta a Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörének párosításait.

Fűfoltosság a Groupama Arénában

Foltos a pálya, de sikerült megállítani a gombás fertőzést, nem lesz akadálya a keddi BL-selejtezőnek!

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin