2023. november 12.
FTC–Fehérvár FC: parkolási lehetőségek
Szurkolóink klubunk murvás parkolójában, valamint az MVM Dome-nál is hagyhatják autóikat.

Bajnoki címvédő és listavezető férfi labdarúgócsapatunk vasárnap 16.00-tól a Fehérvár FC-t fogadja az OTP Bank Liga 13. fordulójában. A Groupama Arénában sorra kerülő bajnoki mérkőzésre autóval érkező drukkerek számára két parkolási lehetőséget ajánlunk!

Szurkolóink igénybe vehetik klubunk murvás parkolóját, amelybe gépjárművel kizárólag a Rákóczi híd felől érkezve, a Könyves Kálmán körútról állhatnak be. Aki a másik irányból, az Üllői út felől érkezik a Könyves Kálmán körúton, az a Lurdy Háznál tud visszafordulni. A Lurdy Ház tövében található Shell kút előtt kell jobbra lefordulni a Könyves Kálmánról, majd a kút háta mögött elhaladni a Lurdy Házig, ott jobbra, majd kétszer balra fordulva rákanyarodni a Mester utcára, amelyről nagy ívben balra fordulva ismét a Könyves Kálmán körúton találják magukat szurkolóink. A tájékozódást táblákkal igyekszünk segíteni a parkoló környékén. A parkolót 500 forintért lehet igénybe venni. Parkolójegyét megvásárolhatja az interneten is IDE kattintva!

Emellett az MVM Dome parkolóját is igénybe vehetik, amelyet a belvárosból érkezve, az Üllői úti felüljárón végig hajtva, a lámpánál jobbra kanyarodva az út mellett találnak meg. Ennek ára 1500 forint, melyet kizárólag online, a meccsjegy.fradi.hu ITT elérhető oldalán tudnak megvásárolni!

Azon szurkolóink, akik a Rákóczi híd felől jönnek két módon is eljuthatnak az MVM Dome parkolóhelyeihez. Előbb a Wallis Motornál jobbra, majd az út végén balra kanyarodva érhetik el a létesítmény murvás parkolóját. Egy másik lehetőség a Rákóczi híd felől érkezőknek, hogy végig mennek a Könyves Kálmán körúton, majd az Üllői úthoz érve a felüljáró előtt jobbra kanyarodnak, a lámpánál pedig ismét egy jobb kanyart kell venniük, hogy eljussanak a parkolóig. A Népliget felőli megközelítés a Könyves Kálmán körútról úgy lehetséges, hogy az Üllői úti felüljáró alatt balra tartunk, majd az MVM Dome utáni lámpáknál jobbra kell kanyarodni. Végül mindazoknak, akik az Üllői úton a belváros felé tartanak, a felüljáró előtt a lámpáknál kell balra visszafordulniuk, és az MVM Dome előtt elhaladva a lámpánál jobbra bekanyarodva találják meg a parkolót.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy fokozottan ügyeljenek a környező utcákban parkolva a KRESZ betartására, mert a mérkőzések ideje alatt fokozott ellenőrzés várható. A szabálytalan parkolás kerékbilincset és szabálysértési eljárást vonhat maga után. Érdemes időben érkezni, hiszen rengeteg meccsnapi programmal várjuk önöket, például az Állatok Napjával, amelynek keretében lesz állatsimogató, segítőkutyás bemutató és adománygyűjtés is. Részletek ITT!

A Fehérvár elleni bajnokira érvényes meccsjegyüket a nap 24 órájában megvehetik az interneten, a meccsjegy.fradi.hu-n, valamint személyesen a Groupama Aréna jegypénztáraiban is (H.: zárva, K-P.: 10.00-18.00, Szo.: 09-13.00, kivéve meccsnapon, V.: zárva, mérkőzésnapon a kezdésig)! Ezen kívül ne feledje: ha volt jegye az Újpest ellen, a Fehérvár elleni belépője most ingyenjegyet ér! Akciónk részleteit keresse ITT!

Meccsnapon is várja önöket a Fradi Múzeum és a Fradi Shop!

Legutóbbi felújítása óta már mérkőzésnapokon is látogatható az FTC páratlan történelmét bemutató Fradi Múzeum, amely 2015-ben - a magyar sportklubok közül elsőként - hivatalos múzeumi státuszt kapott. A múzeumban 200 négyzetméteren elevenedik meg a klub történelmének valamennyi fontos relikviája, így Albert Flórián Aranylabdája is, de korabeli öltözőszekrényeket, régi mezeket, sztársportolók használati tárgyait is láthatják az érdeklődők. A megújult Fradi Múzeum több interaktív szakasszal is kibővült azért, hogy a látogatók a modern kornak megfelelően akár virtuálisan is átélhessék a múzeumi élményt. Mindezek mellett a Fradi Múzeum rendre időszaki kiállításoknak ad otthont – jelenleg a VVK-győztes, Európa-bajnoki és olimpiai bronzérmes korábbi labdarúgó, Rákosi Gyula életéről szóló, Rákosi 85 című tárlatot nézhetik meg az érdeklődők. A múzeum szomszédságában található Fradi Shopban beszerezhetik a szurkolói kellékeket, de boltunk termékeit megtalálják a jegypénztárnál található Mini Shopnál, valamint a Groupama Aréna felszíni parkolójában állomásozó Fradi Kamionnál és Fradi Minibusznál is.

Cikkajánló

,,Nem látszódott a különbség a pályán”

Owusu Kwabena a West Hamnek lőtt szépségdíjas gólja után nyilatkozott a FradiMédiának - VIDEÓ!

Döntetlen a 463,5 millió eurót érő West Ham ellen!

Owusu Kwabena és Alekszandar Pesics is betalált az angol élvonalbeli csapat ellen 2-2-re végződött meccsen.

Viszlát Lienz, köszönjük Tirol!

Szép cselek, védések és érzelmek a második nyári edzőtáborunk legszebb pillanatai között - VIDEÓ!

Angol, francia és török sztárcsapatok is az FTC mögött

A Ferencváros az elmúlt évek nemzetközi sikereinek köszönhetően sokat lépett előre az UEFA klubranglistáján.

463,5 millió eurót ér ellenfelünk, a West Ham kerete

Együttesünk a 2022/2023-as idény UEFA Európa Konferencia Liga-győztesével találkozik.

Pascal Jansen: „ A West Ham ellen nő a nyomás”

Vezetőedzőnk szerint az angol sztárcsapat ellen fontos tapasztalatokat szerezhetnek a játékosok – VIDEÓ!

„Nagy kihívást jelent topligás csapattal játszani”

Cristian Ramírez elmondta, az elmúlt hetekben több időt töltött csapattársaival, mint a családjával.

Helyzetjelentés Tirolból: így készülnek a mieink

A csapat lakhelyéül szolgáló hotelt fiatal tehetségünk, Tóth Alex mutatta be részletesen.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin