2023. november 10.
FTC–Fehérvár FC: meccsnapi programkínálat
Állatok Napja, kerengői aktivitások és lelátói játékok várják!

Magyar bajnoki címvédő és listavezető férfi labdarúgócsapatunk november 12-én, vasárnap 16.00-tól a Fehérvár FC-t fogadja az OTP Bank Liga 13. fordulójában. Amint azt már korábban jeleztük, ezen a meccsnapon tartjuk meg az Állatok Napját, ám ahogy megszokhatták, ezen kívül is több programmal várjuk a szurkolókat!

Állatsimogató, segítőkutyás bemutató, adományozás

Szintén a meccsnap tematikájához kötődve adománygyűjtést szervezünk a Fradisták az Állatokért Egyesület számára. A helyszínen az anyagi hozzájárulások mellett állateledelek felajánlását is várjuk 14.00-16.00 között a Sas-szobor mellett elhelyezett pultnál, de továbbra is elérhetőek az 500 forintért online vásárolható adományjegyeink is!

Programok a kerengőn

Háztáji állatsimogatónk keretében pónik, racka juhok, kecskék, törpemalacok, szárnyasok és nyulak simogatására lesz lehetőség. A Turazoo egzotikus állatbemutatójánál fekete patkánysikló, korallsikló, gabonasikló, királysikló, tarantula, skorpió, boa, varánusz, kaméleon lesz megcsodálható. A PanziPet kitelepülésére állatmentő autóval érkezik és termékbemutatóval is készül, a FujiFilm standjánál pedig ez alkalommal polaroid fényképeket készíthetnek majd a drukkerek. A Kutyával az emberért alapítvány segítőkutyás bemutatóját 15.00 és 15.45 között tekinthetik meg!

A már jól ismert kerengői aktivitásokkal is találkozhatnak a kilátogatók. Várja szurkolóinkat a PENNY FANZONE, a Groupama Aréna felszíni parkolójában a Fradi Kamion és a Fradi Minibusz, játékaink közül pedig ezúttal a lövőerőmérő, a Penny célbalövés, a reflexfal, a biliárdfoci és a crazyball lesz elérhető. Mindemellett érkeznek női labdarúgóink, az ifjabb Albert Flórián vezetésével készülő együttes tagjai 15 órától várják az érdeklődőket. A csapattagok aláírásokat osztanak, de természetesen közös fotók is készíthetők a bajnokokkal. Sőt, játékunk keretében akár a kapuralövést is kipróbálhatják!

Fokozzuk a hangulatot

A lelátón a mérkőzést megelőzően ezúttal is keressük a leghangosabb szurkolót, de ismét pásztázzuk majd a tribünöket a SimbaCam-mel is. A szünetben pólóágyúval járjuk a szektorokat!

A Fehérvár elleni bajnokira érvényes meccsjegyüket a nap 24 órájában megvehetik az interneten, a meccsjegy.fradi.hu-n, valamint személyesen a Groupama Aréna jegypénztáraiban is (H.: zárva, K-P.: 10.00-18.00, Szo.: 09-13.00, kivéve meccsnapon, V.: zárva, mérkőzésnapon a kezdésig)! Ezen kívül ne feledje: ha volt jegye az Újpest ellen, a Fehérvár elleni belépője most ingyenjegyet ér! Akciónk részleteit keresse ITT!

Meccsnapon is várja önöket a Fradi Múzeum és a Fradi Shop!

Legutóbbi felújítása óta már mérkőzésnapokon is látogatható az FTC páratlan történelmét bemutató Fradi Múzeum, amely 2015-ben - a magyar sportklubok közül elsőként - hivatalos múzeumi státuszt kapott. A múzeumban 200 négyzetméteren elevenedik meg a klub történelmének valamennyi fontos relikviája, így Albert Flórián Aranylabdája is, de korabeli öltözőszekrényeket, régi mezeket, sztársportolók használati tárgyait is láthatják az érdeklődők. A megújult Fradi Múzeum több interaktív szakasszal is kibővült azért, hogy a látogatók a modern kornak megfelelően akár virtuálisan is átélhessék a múzeumi élményt. Mindezek mellett a Fradi Múzeum rendre időszaki kiállításoknak ad otthont – jelenleg a VVK-győztes, Európa-bajnoki és olimpiai bronzérmes korábbi labdarúgó, Rákosi Gyula életéről szóló, Rákosi 85 című tárlatot nézhetik meg az érdeklődők. A múzeum szomszédságában található Fradi Shopban beszerezhetik a szurkolói kellékeket, de boltunk termékeit megtalálják a jegypénztárnál található Mini Shopnál, valamint a Groupama Aréna felszíni parkolójában állomásozó Fradi Kamionnál és Fradi Minibusznál is.

Cikkajánló

Fiatal Fradi-szurkoló nyerte a Vespa motort

Illés Koppány és édesapja a Midtjylland elleni BL-mérkőzés előtt vehette át nyereményét - VIDEÓ!

Féláron a BL-meccsek 4 ezer Fradi-szurkolónak!

Négy hónapos kedvezményes RTL+ előfizetést ajándékozunk 4 ezer szurkolónknak: féláron nézhetik a BL-meccseket!

Sajtóakkreditáció az Újpest elleni bajnokira

A sajtó munkatársai augusztus 16., péntek 14.00-ig adhatják le akkreditációjukat a szombati mérkőzésre.

Botka: „Az első félidőben jöhetett volna a második gól”

Válogatott védőnk szerint a szurkolóknak is köszönhető az első félidőben mutatott remek játék – VIDEÓ!

„Jobb helyzetkihasználásra van szükség”

Holland vezetőedzőnk, Pascal Jansen a Midtjylland elleni visszavágó után értékelt.

Döntetlen hazai pályán, az Európa Ligában folytatjuk

Cissé góljával vezettünk, de egyenlített a Midtjylland, így az Európa Liga playoffkörében folytatjuk.

HSA Hónap játékosa: Traoré lett július legjobbja!

Szurkolói szavazásunkon mali szélsőnket látták július hónap legjobbjának.

FTC-FC Midtjylland: parkolási lehetőség!

A kedd esti BL-selejtezőre autóval érkező drukkereink az MVM Dome parkolóját használhatják.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin