2024. augusztus 1.
Fradi Fesztivál a Kecskemét elleni bajnokin
A szezon első hazai bajnokija előtt különleges programokkal kedveskedünk szurkolóinknak.

Címvédő, 35-szörös magyar bajnok labdarúgócsapatunk augusztus 3-án, szombaton, 19.45-kor a Kecskemét ellen kezdi meg szereplését az OTP Bank Liga 2024/25-ös idényében. A Groupama Arénában rendezendő találkozó során tematikus programokkal várjuk szurkolóinkat - már a meccset megelőzően is. A Fradi Fesztivál névre keresztelt eseményen lesz arcfestés, lövőerőmérő, Penny célba lövés, emellett a Penny Fanzone-ba és a Fradi Minibuszba is várjuk drukkereinket. A célba lövés mellett sajtos tallért és mogyorós pufit is kóstoltat majd szponzorunk, a Penny. Azért is érdemes kilátogatni a mérkőzésre, mert a Superz jóvoltából a B középben mozgóaktivitással, míg az MVM C3-as szektornál kitelepüléssel és illatmintával kedveskedünk drukkereinknek, akik az MVM C2-es szektornál megtalálják a Red Bull látványos Music Truckját is.

Lotfi Begi DJ-partival várja a szurkolókat. A lemezlovas ezúttal a kispadok mellett biztosítja majd a remek hangulatot a kapunyitástól egészen a mérkőzés kezdetig.  Klubunk történetének első női olimpikon tornászával, Székely Zójával is találkozhatnak szurkolóink, akik a párizsi ötkarikás játékokat megjárt sportolónkat 19.00 és 19.30 között üdvözölhetik az MVM C3-as szektornál. 18.30 és 19.30 között kerül sor Feri Klepton minikoncertjére az MVM C4-es szektornál. Garantált a jó hangulat a kerengői területen! Lesz bárolimpia (pingponggal, sörponggal és minicsocsóval), súlypontemelkedés-mérés, illetve a dartsfocit is kipróbálhatják az érdeklődők. A kerengői területen BMX- és freestlye-bemutatóra is sor kerül. A meccs félidejében a freestyle-osok a gyepen is bemutatják szurkolóinknak a leglátványosabb trükköket. Ezt követően kerül majd sor a DanceCamre, amelynek köszönhetően drukkereink a tánctudásukat nagy közönség előtt tesztelhetik.

A mérkőzést megelőzően használatban lesz a pólóágyú, emellett szpíkereink, Szendrey Zsolt Károly, ,,Szasza", valamint Bűdi Szilárd ,,Szili" élőzenei előadásában élvezhetik majd a Fradi-indulót.

Ahogy megszokhatták, meccsnapi ajánlattal is kedveskedünk szurkolóinknak: az új idény első bajnoki találkozójára a Fradi-naptejet vásárolhatják meg jelentős kedvezménnyel.

_____________________________________________________________________

A szurkolói kártyával rendelkezők ingyen olvashatják a Zöld és fehér magazint!

Felhívjuk drukkereink figyelmét, hogy mostantól a Fradi Applikációból is elérhető lesz Zöld és fehér című sport és életmód magazinunk. Szurkolói kártyával rendelkező drukkereinket az alkalmazásba való bejelentkezést, és a megfelelő menüpont kiválasztását követően átirányítjuk a könyvespolcra, ahol INGYEN megtekinthetik a magazint, amely számos újdonsággal, videókkal, exkluzív tartalmakkal várja az érdeklődőket, akik az elmúlt egy év összes lapszámát is díjmentesen átböngészhetik. Legújabb számunkban többek között interjút olvashatnak és láthatnak férfi labdarúgócsapatunk új vezetőedzőjével, Pascal Jansennel. Emellett azon drukkereinket, akik megadták e-mail címüket, minden hónapban külön levélben értesítjük majd a legújabb lapszám megjelenéséről, a levélben található link segítségével pedig azonnal olvashatják is a Zöld és fehér legfrissebb példányát.

Férfi labdarúgás,

OTP Bank Liga, 2. forduló

FTC-Kecskemét

2024. augusztus 3., szombat 19:45

Jegyvásárlás: ITT

Cikkajánló

Két derbin is parádézott Fischer Pál

Eltűnt derbihősök sorozatunk ötödik, záró részében Fischer Pál mesélt ferencvárosi sikereiről - VIDEÓ!

Hosszabbítottunk Kristoffer Zachariassennel!

Klubunk gólerős középpályása 2021 júliusa óta erősíti a Ferencvárosi Torna Clubot.

Elindult a jegyértékesítés a dánok elleni BL-párharcra!

Drukkereink a Midtjylland elleni kupacsata mindkét meccsére megvehetik már voucherüket, illetve jegyüket.

FTC-KTE: ezzel a meccsnapi ajánlattal várjuk

Az új idény első bajnoki találkozójára a Fradi naptejet vásárolhatják meg jelentős kedvezménnyel.

A debütáló Gruber Zsombor: „Nagyon élveztem a játékot”

Fiatal támadónk a TNS elleni BL-selejtezőn végre tétmérkőzésen is bemutatkozott az FTC-ben.

Rommens: "Tudtam, hogy középre fogom lőni!"

Első Fradi-gólját szerző belga középpályásunk mesélt a büntetőrúgás kulisszatitkairól - VIDEÓ!

Jansen: „A továbbjutás volt a cél, ezt megoldottuk”

Vezetőedzőnknek a játék több eleme és a fiatalok pályára lépése is tetszett a visszavágón.

Kettős győzelemmel jutottunk tovább a BL-ben

Az FTC 2-1-re nyert a TNS otthonában és biztos, hogy sorozatban hatodszor is csoportkörös lesz.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin