2024. augusztus 14.
Féláron a BL-meccsek 4 ezer Fradi-szurkolónak!
Négy hónapos kedvezményes RTL+ előfizetést ajándékozunk 4 ezer szurkolónknak: féláron nézhetik a BL-meccseket!

Ahogy korábban arról hírt adtunk, a Bajnokok Ligája 2024/2025-ös idényétől a legjobb európai kupameccseket az RTL csatornáin lehet majd megtekinteni.

Bár a Fradi számára a Midtjylland elleni párharccal véget ért a szereplés a Bajnokok Ligájában, s együttesünk az Európa Ligában küzdhet a csoportkörbe jutásért, 4000 szurkolónk számára kihagyhatatlan BL-meccsnézési ajánlatot biztosítunk a 2024/2025-ös idényre!

A Bajnokok Ligája legtöbb mérkőzését egy előfizethető streamingfelület, az RTL+ sugározza majd. A Fradi elektronikus kuponnal szeretne kedveskedni szurkolói kártyával rendelkező drukkereinek, akik akciónknak köszönhetően négy hónapon át 50% kedvezménnyel élvezhetik az RTL + streamingszolgáltatását, vagyis 1.990 forint helyett mindössze 995 forintért tekinthetik meg a Bajnokok Ligája összecsapásait, Európa sztárcsapatainak gigászi küzdelmeit.

 

Duplán megéri igényelni a kuponokat, és azokkal előfizetni az RTL+-ra!

Az előfizetés napjától kezdődően 4 hónapon keresztül, féláron lehet élvezni a csatorna kínálatát. Nem árt tudni, hogy szeptember közepétől az RTL+ szolgáltatásának ára 1.990 forintról 2.990 forintra fog emelkedni, azonban, és itt jön a lényeg: azoknak a szurkolóknak, akik előfizettek a négyhónapos féláras szolgáltatásra, az ár nem fog megemelkedni a kedvezményes időszak lejártát követően sem. Vagyis a streamingszolgáltatás havi előfizetési díja a kedvezményes 4 hónapot követően is csak 1.990 forint lesz azok számára, akik éltek a Fradi által kínált kedvező lehetőséggel.

 

A meccsjegy.fradi.hu oldalon lehet igényelni a kupont, elsőként bérleteseinknek!

S hogy miként tudják igénybe venni szurkolóink ezt a kedvezményt? Regisztrálniuk kell a meccsjegy.fradi.hu oldalon. Ehhez muszáj megadniuk a személyes adataikat, majd el kell olvasniuk és fogadniuk az akció tájékoztatóját, valamint szabályzatát. Ha mindez megtörtént, már igényelhetik is az akciót biztosító kupont. Ezután a szurkolónk által megadott email címre 24 órán belül megérkezik a kupon, amelyet a szabályzatban leírt érvényességi időn belül, vagyis szeptember 15., vasárnapig tud felhasználni az igénylő. Az akció vagy szeptember 15-ig tart, vagy addig, amíg el nem fogyott a 4000 kuponos készlet. Fontos kiemelnünk, hogy egy regisztrációval egy kupon vásárlására van lehetőség, az előfizetés pedig bármikor lemondható.

Természetesen az akcióban szeretnénk kedvezni a leghűségesebb, a Groupama Arénába éves szezonbérlettel rendelkező drukkereinknek, nekik 72 órás elővásárlási joggal kívánjuk megköszönni az egész éves támogatást és buzdítást. A 72 órás korlát lejártával, amennyiben még van a 4 ezer kuponból, minden szurkolói kártyával rendelkező drukkerünk regisztrálhat az akciós kuponért - a készlet erejéig.

192 BL-meccset közvetítenek

A nézők 2024-től három éven át az RTL+ streamingplatformon láthatják az UEFA Bajnokok Ligája-közvetítéseket. A három szezon alatt összesen 192 BL-mérkőzés tekinthetnek meg magyar kommentárral és hazánkban eddig még nem látott képminőségben az RTL+-on.

Cikkajánló

Sajtóakkreditáció az Újpest elleni bajnokira

A sajtó munkatársai augusztus 16., péntek 14.00-ig adhatják le akkreditációjukat a szombati mérkőzésre.

Botka: „Az első félidőben jöhetett volna a második gól”

Válogatott védőnk szerint a szurkolóknak is köszönhető az első félidőben mutatott remek játék – VIDEÓ!

„Jobb helyzetkihasználásra van szükség”

Holland vezetőedzőnk, Pascal Jansen a Midtjylland elleni visszavágó után értékelt.

Döntetlen hazai pályán, az Európa Ligában folytatjuk

Cissé góljával vezettünk, de egyenlített a Midtjylland, így az Európa Liga playoffkörében folytatjuk.

HSA Hónap játékosa: Traoré lett július legjobbja!

Szurkolói szavazásunkon mali szélsőnket látták július hónap legjobbjának.

FTC-FC Midtjylland: parkolási lehetőség!

A kedd esti BL-selejtezőre autóval érkező drukkereink az MVM Dome parkolóját használhatják.

„Előnyben vagyunk, de van még 90 perc a párharcból”

A találkozó előtt Adam Buksa és Thomas Thomasberg tartott sajtótájékoztatót a dán együttes részéről.

„Hazai pályán meg tudjuk fordítani a párharcot”

A Midtjylland elleni BL-visszavágó előtt Pascal Jansen és Kristoffer Zachariassen tartott sajtótájékoztatót.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin