2021. június 7.
Fedezd fel NIKE Teamsport kollekciónkat!
Nemcsak sportolásra, hanem a mindennapi viseletre is elsőosztályú választás NIKE Teamsport kínálatunk.

Már elérhetőek a Fradi Shop közkedvelt NIKE Teamsport kollekciójának legújabb darabjai. Érdemes ellátogatni a Fradi Shopba, vagy webshopunkba IDE, hiszen a NIKE Teamsport kínálatában mindenki megtalálja a neki megfelelő ruházatot, férfiak, nők és gyermekek egyaránt. Nemcsak új termékekkel bővült NIKE Teamsport kollekciónk, de számos korábbi NIKE termékünk is újra elérhetővé vált, így a nagy népszerűségnek örvendő darabokra érdemes mielőbb lecsapni. NIKE Teamsport termékeink nemcsak sportolásra, de akár kirándulásra, vagy mindennapi viseletre és az otthoni időtöltésre is egyaránt elsőosztályú választások. 

A korábbról már népszerű, jól bevált termékek mellé most számos újdonság is érkezett. Ilyen a szürke férfi zipes pulóver, amely anyagának köszönhetően gyorsan elvezeti az izzadságot a bőrfelületről a ruhanemű felszínére, így az szárazon tart, és gondoskodik viselője kényelméről. Tökéletes ruhadarab edzéshez, de a hétköznapokon, vagy a lelátón is remek viselet.

Szintén új termékünk a sötétszürke férfi dzsekink, amely Dri-FIT technológiával és vízlepergető anyagból készült, amely enyhe esőben is szárazon tart, így egy cudar, esős napon sem marad el a betervezett edzés. A harmadik új darabja a kollekciónak a zöld galléros férfi pólónk, amelynek az izzadságelvezető anyaga laza viseletet nyújt, és szárazon tart, emellett laza, de mégis sportos külsőt kölcsönöz viselőjének.

Most érdemes alaposan szétnézni NIKE Teamsport kínálatunkban, hiszen szurkolóink nemcsak új ruházatot, de számos korábbi, nagy népszerűségnek örvendő terméket is megtalálhatnak, mint a fekete férfi melegítőalsónk, vagy akár megannyi kiváló NIKE pólónk és melegítőnk.

A kollekció természetesen a hölgyek és a gyermekek számára is elérhető, de nemcsak ruhák, hanem különböző kiegészítők is megtalálhatók a termékek között. Női szurkolóinknak ajánljuk az igényesen, elegáns fekete csíkozással kialakított fehér melegítőfelsőnket. Ezáltal stílusos megjelenéssel őrízhetik egészségüket. A fehér felsőhöz remek választás fekete melegítőalsónk, tökéletes harmóniába helyezve az edzőszettet.

A sport kiemelten fontos a gyermekek fejlődése szempontjából, éppen ezért ők kilencféle termék között válogathatnak, mint például a zöld galléros gyerekpóló vagy a fekete dzseki, amelyek amellett hogy kényelmesek, egyben minden időjárási helyzetben biztosítják a tökéletes sportos viseletet. Ahogy írtuk, nemcsak ruhák találhatók a NIKE Teamsport termékek között. A testmozgás során elengedhetetlen egy jó minőségű NIKE sporttáska vagy tornazsák, amelyekben a sportoláskor viselt ruházat is könnyen elhelyezhető, míg a NIKE neszeszerben minden tisztálkodási és kozmetikai kiegészítő elfér.

 

Cikkajánló

,,Nem látszódott a különbség a pályán”

Owusu Kwabena a West Hamnek lőtt szépségdíjas gólja után nyilatkozott a FradiMédiának - VIDEÓ!

Döntetlen a 463,5 millió eurót érő West Ham ellen!

Owusu Kwabena és Alekszandar Pesics is betalált az angol élvonalbeli csapat ellen 2-2-re végződött meccsen.

Viszlát Lienz, köszönjük Tirol!

Szép cselek, védések és érzelmek a második nyári edzőtáborunk legszebb pillanatai között - VIDEÓ!

Angol, francia és török sztárcsapatok is az FTC mögött

A Ferencváros az elmúlt évek nemzetközi sikereinek köszönhetően sokat lépett előre az UEFA klubranglistáján.

463,5 millió eurót ér ellenfelünk, a West Ham kerete

Együttesünk a 2022/2023-as idény UEFA Európa Konferencia Liga-győztesével találkozik.

Pascal Jansen: „ A West Ham ellen nő a nyomás”

Vezetőedzőnk szerint az angol sztárcsapat ellen fontos tapasztalatokat szerezhetnek a játékosok – VIDEÓ!

„Nagy kihívást jelent topligás csapattal játszani”

Cristian Ramírez elmondta, az elmúlt hetekben több időt töltött csapattársaival, mint a családjával.

Helyzetjelentés Tirolból: így készülnek a mieink

A csapat lakhelyéül szolgáló hotelt fiatal tehetségünk, Tóth Alex mutatta be részletesen.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin