2024. július 5.
Élőképes közvetítés második edzőtáborunkból
A meccsjegy.fradi.hu-n 300 forintért nem csak élőben, hanem utólag is megnézhetők edzőmérkőzéseink!

A Bad Radkersburg-i első edzőtábor után július 1-jétől újra az FTC-MVM Népligeti Sportközpontban zajlott a felkészülés 35-szörös magyar bajnok férfi labdarúgócsapatunk számára. Néhány, Budapesten eltöltött nap után július 4-én, csütörtökön együttesünk ismét útnak indult, a végállomás ezúttal az osztrák-olasz határtól nem messze fekvő Lienz városa.

A Tirol tartományban elhelyezkedő városban 12 napot tölt rekordbajnok együttesünk. A július 16-ig tartó második edzőtáborozás során a tervek szerint három mérkőzés vár majd a mieinkre: július 6-án, szombaton 17.00-tól a bolgár CSZKA 1948 Szófia ellen léptek pályára labdarúgóink, míg július 10-én, szerdán 17.00 órától a horvát NK Istra 1961 lesz az ellenfél. A harmadik mérkőzés szervezés alatt áll, a pontos információkról később adunk tájékoztatást.

Ahogy azt már szurkolóink megszokhatták, ezúttal is élőképes közvetítéssel készülünk minden edzőtábori barátságos mérkőzésünkre. A találkozók megtekintéséhez nem kell mást tennie, mint bejelentkezni felhasználói fiókjával a meccsjegy.fradi.hu oldalon, a profilja menüjén belül rákattintani az "élő közvetítésre", majd befizetni a meccsenkénti 300 forintos támogatói díjat.

A mérkőzések az előző felkészülési időszakhoz hasonlóan nem csak élőben követhetőek, hanem utólag is visszanézhetőek lesznek a meccsjegy.fradi.hu oldalon, szintén 300 forintos díjért.

Fontos kiemelni, hogy a 300 forintos regisztrációs díj meccsenként értendő.

Az összeggel az Albert Flórián Labdarúgó és Utánpótlás Sportalapítványt támogatja, amelynek tevékenységéről ITT olvashat. Az Albert Alapítványt támogatandó 300 forintos regisztrációs díj az élő közvetítésre, vagy a mérkőzés utólagos megtekintésére is vonatkozik. Azon szurkolóink, akik a 300 forintos regisztrációs díj befizetése után élőben nézték a találkozót, ők később bármikor újra hozzáférhetnek az adott találkozó közvetítéséhez. Aki pedig lemaradt az élő közvetítésről, utólag szintén akárhányszor megnézheti a felkészülési mérkőzést, szintén a 300 forintos díj ellenében.

Ha még nem regisztrált, a meccsjegy.fradi.hu oldalon megteheti! Fogadja el az adatkezelési tájékoztatókat, felhasználási feltételeket. Az események megtekintése a felhasználói fiókjához kötött, és eseményenként egy hozzáférésre jogosít. A megfelelő mérkőzésnél a „Jegyvásárlás” gomb segítségével válthatja meg 300 forintos regisztrációs támogatói jegyét, amely után élőben, vagy később, utólag visszanézve is elérhetőek lesznek bajnokcsapatunk felkészülési mérkőzései.

Közvetítésünket már negyedórával a kezdőrúgás előtt megkezdjük a helyszínről, ez alatt megtudhatja a legfrissebb híreket, illetve interjúkat és riportokat nézhet a csapatot érintő legfontosabb történésekről. A meccset három kamerával közvetítjük, nem marad le semmiről, mivel a gólokat és a nagy helyzeteket is visszajátsszuk.

Kommentátorunktól minden fontos információt megtudhat. A lefújás után pedig pályaszéli interjú formájában szakértőnket, illetve a mérkőzés főszereplőit is meghallgathatja. Ha elsőkézből szeretne értesülni csapatunkat érintő legfrissebb hírekről és érdekességekről, kövesse a FradiMédia hivatalos felületeit: a Facebookon, az Instagramon, a TikTokon, a YouTube-on, a fradi.hu-n és a Fradi Applikáción is exkluzív anyagokkal készülünk szurkolóinknak.

A mérkőzések időpontjának változtatási jogát fenntartjuk.

Férfi labdarúgás, felkészülés

II. edzőtábor, Lienz

FTC – CSZKA 1948 Szófia (bolgár)
2024. július 6. szombat, 17.00, Lienz

FTC - NK Istra 1961 (horvát)

2024. július 10., szerda, 17.00, Lienz

Cikkajánló

Gruber Zsombor: „Jó úton halad a csapatunk”

Fiatal támadónk a lienzi edzőtáborról és az együttesben betöltött szerepéről is beszélt - VIDEÓ!

„Amit három éve láttam a Fradiból, az lenyűgöző volt”

Az FTC új brazil igazolása egyik játékosunkat is felhívta, mielőtt döntött volna - VIDEÓ

Fradi TV: Exkluzív interjú Varga Barnabással!

Válogatott támadónk, ausztriai edzőtábor és sárkányhajózás a Fradi TV legújabb adásában.

Időpontváltozás: halasztjuk a DVSC elleni szezonnyitót!

Az első fordulóból esedékes DVSC-FTC bajnokit december 4-én, szerdán 19 órakor pótoljuk.

Brazil támadó középpályással erősítettünk

Kady Borges az orosz élvonalbeli Krasznodarból érkezett bajnokcsapatunkhoz.

A 2023-as EKL győztese ellen játszunk az edzőtáborban

Férfi labdarúgóink július 15-én, hétfőn 16.00-tól a West Ham United ellen játszanak felkészülési mérkőzést.

Dibusz Dénes: „Mindenki vevő az edzőnk stílusára”

A lienzi edzőtáborban csapatkapitányunkat, Dibusz Dénest faggattuk az elmúlt és az elkövetkezendő időszakról.

„Azt kérte tőlem a mester, legyek vezér”

A 18 éves Tóth Alex számára nagy motiváció a jövőre nézve, hogy csapatkapitány lehetett a CSZKA 1948 ellen.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin