2024. június 19.
Élőképes közvetítés edzőtábori mérkőzéseinkről
A meccsjegy.fradi.hu-n 300 forintért nem csak élőben, hanem utólag is megnézhetők edzőmérkőzéseink!

35-szörös magyar bajnok férfi labdarúgócsapatunk a 2023/24-es szezon és a rövid nyár eleji pihenő végeztével június 14-én tért vissza az FTC-MVM Népligeti Sportközpontba az ilyenkor szokásos egészségügyi és fizikai állapotfelméréskre, majd június 20-tól az ausztriai Bad Radkersburgban folytatja a felkészülést a 2024/25-ös szezonra.

A június 28-ig tartó edzőtáborozás során két felkészülési mérkőzést játszunk, először június 22-én, szombaton a szlovén másodosztályban szereplő NK Nafta Lendava ellen léptünk pályára 17.00-tól, majd június 27-én, csütörtökön az erdélyi ACS Sepsi OSK lesz az ellenfél.

A második edzőtábor mérkőzéseiről később adunk tájékoztatást.

Ahogy azt már szurkolóink megszokhatták, ezúttal is élőképes közvetítéssel készülünk minden edzőtábori barátságos mérkőzésünkre. A találkozók megtekintéséhez nem kell mást tennie, mint bejelentkezni felhasználói fiókjáal a meccsjegy.fradi.hu oldalon, a profilja menüjén belül rákattintani az "élő közvetítésre", majd befizetni a meccsenkénti 300 forintos támogatói díjat.

A mérkőzések az előző felkészülési időszakhoz hasonlóan nem csak élőben követhetőek, hanem utólag is visszanézhetőek lesznek a meccsjegy.fradi.hu oldalon, szintén 300 forintos díjért.

Fontos kiemelni, hogy a 300 forintos regisztrációs díj meccsenként értendő.

Az összeggel az Albert Flórián Labdarúgó és Utánpótlás Sportalapítványt támogatja, amelynek tevékenységéről ITT olvashat. Az Albert Alapítványt támogatandó 300 forintos regisztrációs díj az élő közvetítésre, vagy a mérkőzés utólagos megtekintésére is vonatkozik. Azon szurkolóink, akik a 300 forintos regisztrációs díj befizetése után élőben nézték a találkozót, ők később bármikor újra hozzáférhetnek az adott találkozó közvetítéséhez. Aki pedig lemaradt az élő streamről, utólag szintén akárhányszor megnézheti a felkészülési mérkőzést, szintén a 300 forintos díj ellenében.

Ha még nem regisztrált a meccsjegy.fradi.hu oldalon, ITT megteheti! Fogadja el az adatkezelési tájékoztatókat, felhasználási feltételeket. Az események megtekintése a felhasználói fiókjához kötött, és eseményenként egy hozzáférésre jogosít. A megfelelő mérkőzésnél a „Jegyvásárlás” gomb segítségével válthatja meg 300 forintos regisztrációs támogatói jegyét, amely után élőben, vagy később, utólag visszanézve is elérhetőek lesznek bajnokcsapatunk felkészülési mérkőzései.

Közvetítésünket már negyedórával a kezdőrúgás előtt megkezdjük a helyszínről, ez alatt megtudhatja a legfrissebb híreket, illetve interjúkat és riportokat nézhet a csapatot érintő legfontosabb történésekről. A meccset három kamerával közvetítjük, nem marad le semmiről, mivel a gólokat és a nagy helyzeteket is visszajátsszuk.

Kommentátorunktól minden fontos információt megtudhat. A találkozó szünetében és a lefújás után pedig pályaszéli interjú formájában szakértőnket, illetve a mérkőzés főszereplőit is meghallgathatja.

Ha elsőkézből szeretne értesülni csapatunkat érintő legfrissebb hírekről és érdekességekről, kövesse a FradiMédia hivatalos felületeit: a Facebookon, az Instagramon, a TikTokon, a YouTube-on, a fradi.hu-n és a Fradi Applikáción is exkluzív anyagokkal készülünk szurkolóinknak.

A mérkőzések időpontjának változtatási jogát fenntartjuk.

Cikkajánló

Fradi TV: Megmutatjuk, hol készültek Macron-mezeink!

A Macron-gyár kulisszái mögött, új brazil igazolásunk és olimpiai ruhapróba a legújabb adásban.

Íme, labdarúgóink vadonatúj meze!

Új sportszergyártónk, a Macron három teljesen egyedi mezt tervezett a rekordbajnok Ferencvárosnak.

Ilyen volt a nyár első edzőtábora

Mérkőzések, kemény edzések és vicces pillanatok jellemezték labdarúgócsapatunk napjait Bad Radkersburgban.

Kehinde: „Azt mondta az edző, 0-0-ról indul a mérkőzés”

A második félidőben pályára lépő és duplázó Tosin Kehinde szerint az egész csapat optimista a szezonra.

Jansen: „Jól megismertük egymást ebben az egy hétben”

Vezetőedzőnk több dolgot is látott a Sepsi ellen, ami reméli, később is visszaköszön.

4-4 a Sepsi ellen, az utolsó pillanatban egyenlítettünk

A sorcsere után a második játékrészben végül négy gólt szereztünk.

„Az Eb legjobb része? Mikor kiderült, Varga jobban van”

Marco Rossi szövetségi kapitány szerint a Svájc elleni vereség rányomta a bélyegét a torna folytatására.

Véget ért az Európa-bajnokság Magyarország számára

Nem a magyaroknak kedvezően alakultak az eredmények az utolsó két csoportban, a mieink búcsúztak a tornától.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin