2024. augusztus 16.
Elindult a jegyértékesítés az UEL-playoffra
Bérleteseink 10 százalék kedvezménnyel vehetik meg belépőjüket a Borac Banja Luka elleni hazai UEL-meccsre.

Magyar bajnoki címvédő férfi labdarúgócsapatunk a Midtjylland elleni BL-selejtezős búcsú után az UEFA Európa Liga selejtezőjének rájátszásában lesz érdekelt, ahol - mint csütörtök este kiderült – a bosnyák Borac Banja Luka lesz a mieink ellenfele.

A kétmeccses párharcot csapatunk augusztus 22-én, csütörtökön 21.00-tól hazai pályán kezdi, míg a visszavágót egy héttel később, augusztus 29-én, csütörtökön 21.00-tól rendezik Banja Lukában, a Gradski-Stadionban. A budapesti találkozóra elindult a jegyértékesítés!

Buzdítsa a helyszínről csapatunkat, vásárolja meg belépőjét!

Az 1. kategóriájú jegyek, amelyek az MVM C4-C5 szektorokba szólnak, 11300 forintba kerülnek, míg az MVM C2, C3 és C6 szektorokba teljes áron 9600 forintért, kedvezményesen

(nyugdíjas/diák) pedig 8800 forintért léphetnek be. A D3-as és D4-es szektorokba teljes áron 7700 forintért, kedvezményesen 6800 ért vehetik meg belépőjüket. A B-középbe 4400 és 4100 forint a felnőtt és kedvezményes belépők ára, míg a Penny családi szektorba 6100 forintért válthatnak jegyet.

Fontos információ, hogy augusztus 20-án, kedden a Groupama Aréna Jegypénztár zárva tart, így ezen a napon kizárólag online, a meccsjegy.fradi.hu oldalon van lehetőség jegyvásárlásra.

Bérleteseink ezúttal is kedvezményesen vehetik meg belépőjüket

Ahogy azt előző körökben már megszokhatták, a 2024/25-ös idényre szezonbérlettel rendelkező drukkereink kedvezményesen, ezúttal 10%-os engedménnyel vehetik meg belépőjüket az UEL-playoff első mérkőzésére, emellett a jegyértékesítés indulásától számítva 72 órán át, azaz augusztus 19., hétfő 14.00-ig foglaljuk helyüket.

Megváltozott a gyermekek belépése a stadionba!

A gyermek belépőket az új szezontól önálló jegyként kell megvásárolni, ám azokat nem kötjük szurkolói kártyához. A gyerekjegyek a 0-7 éves korig terjedő korosztályt érintik, vagyis azokat a szurkolóinkat, akik korábban ingyen beléphettek a Groupama Arénába, de nem rendelkeztek külön ülőhellyel. A jegypénztárban történő vásárlás esetén az új típusú gyerekjegyet kizárólag az érintett gyermek törvényes képviselője, vagy az általa aláírt nyilatkozat birtokában egy másik, 18. életévét betöltött személy vásárolhatja meg. A személyes vásárláshoz szükséges nyilatkozat IDE KATTINTVA tölthető le. Online vásárlás esetén a gyerekbelépők a jegyet megvásárló felnőtt fiókjába kerülnek a meccsjegy.fradi.hu oldalon, de a gyerekjegyek személyesen is megvásárolhatóak a stadion jegypénztárában. A gyermek belépőhöz önálló ülőhely tartozik mostantól minden esetben. A gyermekek belépéséhez a jegyet megvásárló felnőtt jegyére is szükség lesz, akik együtt a 2-es, 14-es és 30-as kapuknál tudnak a Groupama Arénába belépni. A belépők ára egységesen 1000 Ft.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy az új szezontól az MVM C1-es szektor elnevezése B4-es szektorra változik, és a B-közép részeként átkerül a B-közép árkategóriába. Az MVM C szektorok a C2-től kezdődnek, és a C2 szektor a C3 és C6 szektorokkal kerül azonos árkategóriába. Az új szezontól a B és az MVM C szektorok között nincs lehetőség az átjárásra.

Fokozott ellenőrzés: tilos a dohányzás a nézőtéren!

A nézőtéri dohányzás továbbra is szigorúan tilos, ettől az idénytől a Groupama Aréna munkatársai fokozottan ellenőrzik majd a nézőtéren való dohányzást. Dohányozni csak a célra kijelölt helyeken lehet.

Drukkereink az UEFA Európa Liga-selejtező rájátszáskörének hazai mérkőzése alatt igénybe vehetik klubunk murvás parkolóját, amelybe gépjárművel kizárólag a Rákóczi híd felől érkezve, a Könyves Kálmán körútról állhatnak be az autóval érkezők. A mérkőzésekre autóval érkező szurkolók ezen kívül találnak parkolási lehetőséget a Telekom Mélygarázsban, és az MVM Dome P1 Parkolójában is. Az árakról, megközelítésről és egyéb fontos részletekről a meccsjegy.fradi.hu/parkolo oldalon találnak friss, részletes információkat.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a Szenes Iván téren (volt Rezső tér) kizárólag a kijelölt parkolóhelyeken álljanak meg, és fokozottan ügyeljenek arra, hogy a nem kijelölt parkolóhelyeket, valamint a környező zöldterületet ne használják, mert az kerékbilincset és szabálysértési eljárást vonhat maga után.

Cikkajánló

„Tudjuk, mit jelent ez a találkozó a szurkolóknak”

Holland vezetőedzőnk, Pascal Jansen a szezon első derbije előtt mondta el várakozásait.

Távozik Myenty Abena

A 29 éves belső védő két bajnoki címet nyert az FTC-vel, valamint játszott az EL-ben és az EKL-ben is.

Időpontváltozás: februárban utazunk Zalaegerszegre!

Az MLSZ közzétette az OTP Bank Liga 5. és 6. fordulójának párosításait és pontos kezdési időpontjait.

Somália: „A derbik a legszebb emlékeim”

Korábbi brazil labdarúgónk a múltidézés mellett elmondta, hogy hamarosan újra hazánkba látogat.

Sajtóakkreditáció a Borac Banja Luka elleni meccsre

A sajtó munkatársai augusztus 20., kedd 16.00-ig adhatják le akkreditációjukat.

Megvan, kivel játszunk az UEL playoffkörében

Férfi labdarúgócsapatunk a bosnyák Banja Luka ellen harcolhatja ki az UEFA Európa Liga-főtáblás szereplést.

A duplázó Romdhane a mezőnyben is kiemelkedőt nyújtott

A Ferencvárosi Torna Club szakemberei a DVTK elleni bajnoki mérkőzést elemezték.

FTC-Újpest: meccsnapi programok

Az idény első derbijén a Turizmus Napja tematikával készülünk szurkolóink számára.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin