2024. július 17.
Elindult a jegyértékesítés az első hazai bajnokinkra!
Férfi labdarúgócsapatunk augusztus 3-án, szombaton 19.45-től fogadja a Kecskemétet a Groupama Arénéban.

Mint ismert, magyar bajnoki címvédő férfi labdarúgócsapatunk július 15-én, hétfőn este tért vissza Budapestre második nyári edzőtáborából, így keddtől már az FTC-MVM Népligeti Sportközpontba folytatta a felkészülést. Pascal Jansen együttese július 23-án, kedden 20.00-tól a walesi The New Saints ellen mutatkozik be a 2024/25-ös idény első tétmérkőzésén. A Bajnokok Ligája-selejtezőre már zajlik a jegyértékesítés!

Amint arról korábban beszámoltunk, az MLSZ sorsolása alapján 35-szörös magyar bajnok együttesünk a DVSC otthonában kezdte volna címvédő hadjáratát az OTP Bank Ligában, azonban ez a mérkőzés halasztásra került. Ennek értelmében az NB I-ben először augusztus 3-án, szombaton 19.45-től a Kecskemét elleni hazai bajnokin mutatkozhat be Pascal Jansen. A találkozóra elindult a jegyértékesítés! A jegyeket online, a meccsjegy.fradi.hu oldalon, vagy személyesen, a Groupama Aréna Jegypénztárában lehet megvásárolni.

Felhívjuk drukkereink figyelmét, hogy megváltozott a gyermekek beléptetése a Groupama Arénába!

A gyermekbelépők az új szezontól önálló jegyként fognak szerepelni, ám azokat nem kötjük szurkolói kártyához. A gyerekjegyek a 0-7 éves korig terjedő korosztályt érintik, vagyis azokat a szurkolóinkat, akik korábban ingyen beléphettek a Groupama Arénába, de nem rendelkeztek külön ülőhellyel. A jegypénztárban történő vásárlás esetén az új típusú gyerekjegyet kizárólag az érintett gyermek törvényes képviselője, vagy az általa aláírt nyilatkozat birtokában egy másik, 18. életévét betöltött személy vásárolhatja meg.

A személyes vásárláshoz szükséges nyilatkozat IDE KATTINTVA tölthető le. Online vásárlás esetén a gyerekbelépők a jegyet megvásárló felnőtt fiókjába kerülnek a meccsjegy.fradi.hu oldalon, de a gyerekjegyek személyesen is megvásárolhatóak a stadion jegypénztárában. A gyermek belépőhöz önálló ülőhely tartozik mostantól minden esetben. A gyermekek belépéséhez a jegyet megvásárló felnőtt jegyére is szükség lesz, akik együtt a 2-es, 14-es és 30-as kapuknál tudnak a Groupama Arénába belépni. A belépők ára egységesen 1000 Ft.

Továbbá az új szezontól az MVM C1-es szektor elnevezése B4-es szektorra változik, és a B-közép részeként átkerül a B-közép árkategóriába. Az MVM C szektorok a C2-től kezdődnek, és a C2 szektor a C3 és C6 szektorokkal kerül azonos árkategóriába. Az új szezontól a B és az MVM C szektorok között nincs lehetőség az átjárásra.

Férfi labdarúgás,
OTP Bank Liga, 2. forduló

FTC – Kecskemét
2024. augusztus 3. szombat, 19:45
Helyszín: Budapest, Groupama Aréna
Jegy: ITT!

Csatlakozzon szezonbérleteseink közel 8 ezres táborához! MEGÉRI!

Bérlettel rendelkező drukkereink számára elsőbbséget biztosítunk a nemzetközi tétmérkőzésekre szóló jegyek vásárlásakor, már a július 23-i találkozóra is, illetve meghívást kapnak a minden évben megrendezésre kerülő FTC Szakmai Napra!

A Fradi Shopban, valamint online webáruházunkban, a shop.fradi.hu oldalon is 15 % kedvezményt kapnak bérleteseink. A tavasszal és ősszel is megrendezésre kerülő Bérletesek Napján ez az engedmény duplázódik, így bérlettel rendelkező szurkolóink ezeken a napokon 30%-kal olcsóbban vásárolhatnak üzletünkben és a shop.fradi.hu oldalon is. Továbbá az idénybérlettel rendelkező drukkereink meccsnapokon féláron, azaz 1400 forintért nézhetik meg a megújult Fradi Múzeumot.

Emellett bérleteseink jóval korábban értesítést kapnak az idegenbeli bajnokikra szóló jegyértékesítés kezdetéről.

És ez még nem minden!

Különleges nyereményjátékkal is készülünk bérletvásárló szurkolóinknak: ha megveszik a következő szezonra szóló bérletüket az első nemzetközi tétmeccsünkig (július 22., hétfő éjfélig – természetesen azok is részt vesznek a nyereményjátékban, akik már megvették bérletüket), akkor nem csak kedvezményesen láthatják kedvenceiket az új idény során, de értékes nyereményekért is versenybe szállhatnak.

Ha a fent jelzett időpontig (július 22., hétfő 24.00) megveszi bérletét, akkor amint elérjük a 8000 bérletest, részt vehet nyereményjátékunk sorsolásán, ahol a fődíj egy Vespa motor lesz. Érdemes mihamarabb beszereznie szezonbérletét, hiszen már csak néhány darab, és elérjük a 8000-et! Vegye meg a következő idényre szóló belépőjét, szurkoljon a helyszínről, és vegyen részt nyereményjátékunkon!

Cikkajánló

Sajtóakkreditáció a New Saints elleni mérkőzésre

A sajtó munkatársai július 19-e, péntek 12-ig adhatják le akkreditációjukat a keddi BL-selejtezőre.

Megvan, ki ellen kezdi csapatunk a BL-selejtezőket!

Férfi labdarúgócsapatunk a walesi The New Saints ellen lép pályára július 23-án, kedden 20.00-tól.

,,Nem látszódott a különbség a pályán”

Owusu Kwabena a West Hamnek lőtt szépségdíjas gólja után nyilatkozott a FradiMédiának - VIDEÓ!

Döntetlen a 463,5 millió eurót érő West Ham ellen!

Owusu Kwabena és Alekszandar Pesics is betalált az angol élvonalbeli csapat ellen 2-2-re végződött meccsen.

Viszlát Lienz, köszönjük Tirol!

Szép cselek, védések és érzelmek a második nyári edzőtáborunk legszebb pillanatai között - VIDEÓ!

Angol, francia és török sztárcsapatok is az FTC mögött

A Ferencváros az elmúlt évek nemzetközi sikereinek köszönhetően sokat lépett előre az UEFA klubranglistáján.

463,5 millió eurót ér ellenfelünk, a West Ham kerete

Együttesünk a 2022/2023-as idény UEFA Európa Konferencia Liga-győztesével találkozik.

Pascal Jansen: „ A West Ham ellen nő a nyomás”

Vezetőedzőnk szerint az angol sztárcsapat ellen fontos tapasztalatokat szerezhetnek a játékosok – VIDEÓ!

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin