2024. január 15.
Megérkezett a csapat Spanyolországba
Futballistáink hétfő este már a spanyolországi Benidormban tréningeznek.

Az OTP Bank Liga, a MOL Magyar Kupa és az UEFA Európa Konferencia Liga februári folytatására készülő férfi labdarúgócsapatunk hétfő reggel elindult második téli edzőtáborának helyszínére, Benidormba. Az FTC delegációja az FTC-MVM Népligeti Sportközpontban elfogyasztott reggelit követően a budapesti repülőtérre ment, onnan 11 óra előtt indult el Alicantéba, ahol 14 óra után landolt. Alicantéból a csapatbusz szállította a küldöttséget a benidormi szállásra. Január 26-ig készül majd a gárda Spanyolországban.

Az első, mezőkövesdi alapozás végén megnyert edzőmeccs után, az újabb edzőtáborozás során négy felkészülési mérkőzést tervez a szakvezetés, amelyből kettő lett eddig konkretizálva. Együttesünk először január 18-án, csütörtökön a lengyel első osztályban szereplő Piast Gliwicével játszik, a tervek szerint 100 vagy 110 perces (!) mérkőzésen, amelyen szeretnénk visszavágni a tavaly, szintén Spanyolországban elszenvedett vereségért. Három nappal később, január 21-én, vasárnap a Norvég Kupa-győztes Moldéval csap össze együttesünk – mint emlékezetes, a skandinávok ellen jutottunk be 2020 szeptemberében 25 év után a Bajnokok Ligája főtáblájára, klubunk történetében másodszor.

Ne maradjon le a felkészülés benidormi szakaszának egyetlen lényeges mozzanatáról sem, kövesse ön is a FradiMédia csatornáit! Keresse hivatalos felületeinket a Facebook-on, a TikTok-on, az Instagramon és a YouTube-on is!

Nézze élőben az edzőtábor felkészülési mérkőzéseit!

A meccseket szurkolóink nem csak élőben követhetik majd, azok utólag is visszanézhetőek lesznek a meccsjegy.fradi.hu oldalon, 300 forintos díj megfizetése ellenében. Közvetítésünket már negyedórával a kezdőrúgás előtt megkezdjük a helyszínről, ekkor megtudhatják a legfrissebb híreket, illetve interjúkat és riportokat láthatnak a csapatot érintő legfontosabb történésekről. A meccseket három kamerával közvetítjük, így nem maradnak le semmiről, mivel a gólokat és a nagy helyzeteket is visszajátsszuk. Kommentátorunktól minden fontos információt megtudhat. A találkozó szünetében és a lefújás után pedig pályaszéli interjú formájában szakértőnket, illetve a mérkőzés főszereplőit is meghallgathatja. Közvetítésünkkel kapcsolatban ITT minden információt megtalál!

Cikkajánló

Pascal Jansen: „A játékosaim rendkívül elszántak”

Soron következő hazai bajnokink előtt holland vezetőedzőnk mondta el várakozásait.

FTC–Fehérvár FC: meccsnapi programok

Következő hazai bajnokinkon a Közlekedés Napját ünnepeljük. Számos programmal várjuk a szurkolókat.

Sajtóakkreditáció a Nice elleni UEL-meccsre

A sajtó munkatársai október 22-e, kedd 16.00-ig adhatják le akkreditációjukat.

„Szeretnék segíteni a Fradinak a pályán kívül is”

Korábbi brazil labdarúgónk tervei szerint jövőre Magyarországra utazik – VIDEÓ!

„A mai napig érzem a szurkolók szeretetét”

Pinte Attila amikor csak teheti, a Groupama Arénában szurkol a Fradinak.

FTC-Fehérvár: ezúttal is vár a Fradi Kamion

Október 20-án, vasárnap a Fehérvár FC elleni bajnoki előtt csodálhatják meg országjáró járművünket.

Misidjan gólt lőtt a suriname-i válogatottban

A tunéziai Ben Romdhane csereként lépett pályára, az ecuadori Ramírez végig a kispadon ült.

Gruberrel a kezdőben legyőztük Belgiumot

Támadónk 66 percet játszott az U21-es válogatott utolsó Eb-selejtezőjén.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin