2021. június 22.
Csak rád várnak a legújabb Streetwear pólóink
Közel 25 féle termékkel bővült a kollekciónk, így minden szurkolónk megtalálhatja a hozzá illő felsőt.

Itt a nyár, itt a jó idő, és ennek megfelelően tovább bővítettük Streetwear kollekciónkat. Szurkolóink a legfontosabbak, ezért is szerettük volna Streetwear palettánkat minél jobban szélesíteni, hogy valóban mindenki a saját igényeinek, stílusának megfelelő pólót választhasson. A pólók egytől egyig prémium minőségű, egyedi tervezésű darabok, amelyek 100 %-ban pamutból készültek, így a legnagyobb melegben is tökéletes viseletet biztosítanak az elsőosztályú nedvszívóképességüknek hála. A kollekcióban ugyanúgy megtalálhatóak a vagányabb, az elegánsabb, és a klasszikus fazonok is, így az fiatal és az idősebb generáció mellett a csapat legvérmesebb, B-közepes drukkerei is igényük szerint válogathatnak kínálatunkból.

Természetesen fontos megemlítenünk, hogy a hölgyek illetve a gyermekek számára is érkeztek újdonságok. Fiatal drukkereinknek játékos Fradi felirattal ellátott, fehér-zöld csíkozású pólóval készültünk, míg a női drukkereink figyelmét a fekete alapon zöld Ferencváros feliratú felsőnk keltheti fel.

A klasszikus piquet pólók elegáns külsőt kölcsönöznek viselőjüknek, ilyen például a fekete-fehér-zöld csíkos, illetve a fehér-zöld csíkozású termékünk. Azonban ezúttal a csíkozást is többféleképpen alakítottuk ki, így a fekete-fehér-zöld függőleges csíkozású póló is elérhető. A piquet felsőinket címeres, illetve EEE-s vagyis az Erkölcs, Erő, Egyetértés logóval ellátott kivitelben is megtalálják.

A vagányabb pólókat kedvelő drukkereknek is készültünk fekete-zöld- és terepmintás pólókkal, amelyek remekül passzolnak a lazább megjelenést előnyben részesítő szurkolóinknak. Szintén az erősebb, feltűnőbb színvilágban pompázik a vastag zöld és elegáns fekete csíkokkal, valamint fekete Ferencváros felirattal ellátott pólónk. Fiatal drukkereink emellett imádni fogják a fehér-zöld átmenetes FRADI feliratos, fekete alapon zöld csíkokkal ellátott termékünket.

A nyári melegre való tekintettel igazi újdonsággal is szeretnénk kedveskedni szurkolóinknak. Korábban még sosem voltak felelhetők a kollekcióban az ujjatlan pólók, de most ezeknek is eljött az ideje. Ezeket fekete alapszínnel, valamint zöld motívumokkal és Fradi felirattal láttuk el. Tökéletes viselet a nyári mérkőzéseinkre és a mindennapokra.

Cikkajánló

,,Nem látszódott a különbség a pályán”

Owusu Kwabena a West Hamnek lőtt szépségdíjas gólja után nyilatkozott a FradiMédiának - VIDEÓ!

Döntetlen a 463,5 millió eurót érő West Ham ellen!

Owusu Kwabena és Alekszandar Pesics is betalált az angol élvonalbeli csapat ellen 2-2-re végződött meccsen.

Viszlát Lienz, köszönjük Tirol!

Szép cselek, védések és érzelmek a második nyári edzőtáborunk legszebb pillanatai között - VIDEÓ!

Angol, francia és török sztárcsapatok is az FTC mögött

A Ferencváros az elmúlt évek nemzetközi sikereinek köszönhetően sokat lépett előre az UEFA klubranglistáján.

463,5 millió eurót ér ellenfelünk, a West Ham kerete

Együttesünk a 2022/2023-as idény UEFA Európa Konferencia Liga-győztesével találkozik.

Pascal Jansen: „ A West Ham ellen nő a nyomás”

Vezetőedzőnk szerint az angol sztárcsapat ellen fontos tapasztalatokat szerezhetnek a játékosok – VIDEÓ!

„Nagy kihívást jelent topligás csapattal játszani”

Cristian Ramírez elmondta, az elmúlt hetekben több időt töltött csapattársaival, mint a családjával.

Helyzetjelentés Tirolból: így készülnek a mieink

A csapat lakhelyéül szolgáló hotelt fiatal tehetségünk, Tóth Alex mutatta be részletesen.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin